U novom Bečeju silovali motkom nepokretnu staricu pocepali joj jetru i pluća i ubili

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 305033

Ističe se
Poruka
2.156
Zverski: Nikola Stojkov (19) i Jovan Stojkov Mojić (18) satima mučili, tukli, silovali i na kraju brutalno ubili nepokretnu Anđelku Azuicki (88)

ZRENJANIN - Nikola Stojkov (19) i Jovan Stojkov Mojić (18), obojica iz Novog Bečeja, uhapšeni su zbog sumnje da su u noći između 20. i 21. novembra mučili, silovali i brutalno ubili Anđelku Azuicki (88) u njenoj kući u tom gradu.

Dvojica manijaka satima su se iživljavali nad bespomoćnom staricom, a zlostavljali su je i drškom od metle!

Unakazili telo

- Manijaci su upali u kuću skoro nepokretne Anđelke. Prevrnuli su celu kuću u potrazi za novcem i nakitom, a onda su nasrnuli na baku, koja je imala svega 40 kilograma i bolovala od epilepsije. Tukli su je svime što im je palo pod ruku, udarali je po glavi i telu. Bespomoćna starica nije imala nikakve šanse da se odbrani - kaže izvor Kurira iz istrage.

Tinejdžeri su potom zgrabili babu i silovali je drškom od metle.
- Ne pamtimo ovakav slučaj.Nikola je držao Anđelku, a Jovan ju je skinuo i zlostavljao je drškom od metle. Nesrećna starica umrla je u teškim mukama - kaže naš sagovornik.

Nisu našli pare

Monstrumi su nakon iživljavanja pobegli kolima.
- Ni dinara nisu odneli, jer žrtva nije imala novca. Dršku od metle su poneli, da bi je potom bacili u trsku. Obdukcijom je utvrđeno da su Anđelki pocepali jetru, creva i pluća - kaže izvor Kurira.

Ubičin brat od tetke
NE ZNAM ŠTA IM JE BILO U GLAVI

Dalibor Milićev (23), Jovanov brat od tetke, ne može da veruje šta su uradili.
- Jovan i ja smo rođaci, a dobro poznajem i Nikolu. Oni nisu u rodbinskim odnosima, samo su dobri drugovi. Sigurno su bili pijani kad su bili u stanju da tako nešto urade. Nikola i Jovan to pri zdravoj pameti nikad ne bi uradili - kaže Dalibor.

http://www.kurir.rs/crna-hronika/mo...kom-pocepali-joj-jetru-i-pluca-clanak-1622516

posle trazhe neka prava za silovatelje...
dao bih im ja prava...
imaju pravo da urlichu na lomachi dok ne crknu!

A pazi, ovaj rodjak kaze da mora da su bili pijani, trezni to nikada ne bi uradili.
I onda je na sudu to olaksavajuca okolnost, mlad, pijan, zrtva i tako stara i onda dobiju po nekoliko
godina zatvora iako se radi o najstrasnijem mogucem ubistvu.

- - - - - - - - - -

Gde su sad NVO da napadnu kurir što im je objavio slike i imena, a samo su osumnjičeni, ne i osuđeni? :think: Kad je onaj pederaš silovao dečaka, odmah su se svi digli na Blic kako je objavio sliku i ime i prezime, a za ove se niko ne javlja.

Pa verovatno su priznali ubistvo, zato su slike i imena obajvljeni.

Ове вести већ постају толико морбидне да се не могу читати.

Оволико болесних умова на овако малом простору, мајко мила!

Немојте ме погрешно разумети, не би им то била олакшавајућа околност, напротив.

Свакако треба спречити даље преношење болесних гена даље.

О начинима можемо разговарати.

Ове вести већ постају толико морбидне да се не могу читати.

Оволико болесних умова на овако малом простору, мајко мила!

Немојте ме погрешно разумети, не би им то била олакшавајућа околност, напротив.

Свакако треба спречити даље преношење болесних гена даље.

О начинима можемо разговарати.

Ovo je toliko strashno da coveka ostavlja nekako bez teksta.

Ti momci izgledaju privlacno, malo i bahato, ali sudeci po slikama i cinjenici da imaju i svoj automobil, svakako
da su imali i devojke, a to bi znacilo da nije nikakav seksualni nagon u pitanju nego zelja za mucenjem, ubijanjem.
Koji monstrumi..

Oni su suvise mladi, nema to veze sa ratovima.

Zakazali su roditelji, zakazalo je drustvo, skola.

Poslednja izmena od moderatora:
Zverski: Nikola Stojkov (19) i Jovan Stojkov Mojić (18) satima mučili, tukli, silovali i na kraju brutalno ubili nepokretnu Anđelku Azuicki (88)

ZRENJANIN - Nikola Stojkov (19) i Jovan Stojkov Mojić (18), obojica iz Novog Bečeja, uhapšeni su zbog sumnje da su u noći između 20. i 21. novembra mučili, silovali i brutalno ubili Anđelku Azuicki (88) u njenoj kući u tom gradu.

Dvojica manijaka satima su se iživljavali nad bespomoćnom staricom, a zlostavljali su je i drškom od metle!

Unakazili telo

- Manijaci su upali u kuću skoro nepokretne Anđelke. Prevrnuli su celu kuću u potrazi za novcem i nakitom, a onda su nasrnuli na baku, koja je imala svega 40 kilograma i bolovala od epilepsije. Tukli su je svime što im je palo pod ruku, udarali je po glavi i telu. Bespomoćna starica nije imala nikakve šanse da se odbrani - kaže izvor Kurira iz istrage.

Tinejdžeri su potom zgrabili babu i silovali je drškom od metle.
- Ne pamtimo ovakav slučaj.Nikola je držao Anđelku, a Jovan ju je skinuo i zlostavljao je drškom od metle. Nesrećna starica umrla je u teškim mukama - kaže naš sagovornik.

Nisu našli pare

Monstrumi su nakon iživljavanja pobegli kolima.
- Ni dinara nisu odneli, jer žrtva nije imala novca. Dršku od metle su poneli, da bi je potom bacili u trsku. Obdukcijom je utvrđeno da su Anđelki pocepali jetru, creva i pluća - kaže izvor Kurira.

Ubičin brat od tetke
NE ZNAM ŠTA IM JE BILO U GLAVI

Dalibor Milićev (23), Jovanov brat od tetke, ne može da veruje šta su uradili.
- Jovan i ja smo rođaci, a dobro poznajem i Nikolu. Oni nisu u rodbinskim odnosima, samo su dobri drugovi. Sigurno su bili pijani kad su bili u stanju da tako nešto urade. Nikola i Jovan to pri zdravoj pameti nikad ne bi uradili - kaže Dalibor.

http://www.kurir.rs/crna-hronika/mo...kom-pocepali-joj-jetru-i-pluca-clanak-1622516

koja je to bolest,auuuuuuuuu..

A pazi, ovaj rodjak kaze da mora da su bili pijani, trezni to nikada ne bi uradili.
I onda je na sudu to olaksavajuca okolnost, mlad, pijan, zrtva i tako stara i onda dobiju po nekoliko

- - - - - - - - - -

Dobice oni veliku kaznu ako se tuzilac ne zajebe pa ne okvalifikuje delo kao obicno ubistvo. ako okvalifikuje kao tesko ubistvo iz koristoljublja... mogu da dobiju i 40 godina.

Pozor....

Silovanje drskom od metle nije silovanje vec nanosenje teskih telesnih povreda....Ovaj ko je pisao tekst je preverzan do bola.

Sva sreca te su stariji od 18 , pa ce im za svirepost ubistva ici najmanje 15 godina zatvora...steta je sto ce izaci sa 33, sto znaci da ce tek onda rasturiti par zena i devojaka nasilno (i tada isto nema govora o silovanju vec nanosenju teskih telesnih povreda)....dok opet ne odu na lezarinu...

Имају ли фотке. Опет ганцији гарант.

Imaju slike. Pogodio si nacionalnost.
nikola-stojkov-andelka-azuicki-monstrumi-starica-tukli-mucili-silovali-mo-1416955031-593437.jpg
jovan-stojkov-mojic-andelka-azuicki-monstrumi-starica-tukli-mucili-siloval-1416955047-593436.jpg

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

Ne, to prema našim zakonima nije olakšavajuća okolnost, ako se svojom voljom napio ili drogirao i dalje odgovara za svoje postupke kao da nije, jedino je izuzetak ako ga je neko naterao da pije.

A da ti prestanes sa tim rasizmom?
Јесу ли Роми на фоткама? Јесу. Шта тебе мучи, гарава? Кажи искрено :lol:

- - - - - - - - - -

Реадмисија.. све вратити у Србију и створити Циганстан.. Напредно, нема шта. КАд је Србија могла признати Косово, могла би и једну државицу за гараве унутар Србадије. ))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back