U mozak

Generalno jesu, jer je za manipulaciju potrebna suptilnost, yeah mogu da prepoznam i mogao bih da radim ono shto treba da radim. Oshishala si se? Nisam primetio, divno ti stoji.

Žene su bolji manipulatori, a psiholozi tvrde da muškarca koji ih voli, pomoću različitih tehnika, mogu naterati da uradi baš sve što žele.

Šta vi mislite?Da li ste bili žrtva ili ste i dalje u rukama manipulatora?

Cice,je l ste bolji manipulatori od nas?Da li možete da nas naterate baš sve što želite?

Kome je još stalo do toga da se preganja sa nekim i da ga natera da mu ispunjava želje.
Ako neko ne može da shvati šta želi žena, ona i ne treba da troši energiju na njega.

Žene su bolji manipulatori, a psiholozi tvrde da muškarca koji ih voli, pomoću različitih tehnika, mogu naterati da uradi baš sve što žele.

Šta vi mislite?Da li ste bili žrtva ili ste i dalje u rukama manipulatora?

Cice,je l ste bolji manipulatori od nas?Da li možete da nas naterate baš sve što želite?

Ima ona reklama (ne znam za sta), ali bitan je slogan-devojcice traze paznju, zene lubav...
Meni je manipulacija klinacki cin. Nedoraslo, a podlo. ("Ljudi su zla djeca, zla po činu, djeca po pameti.")
Manipulatori su mi jadni, sujetni, nikad srecni...kud ces vece zlo?
Na kraju, rdja se sama izjede...

Na Adi sa drugaricom.
Zove je njen-tek-smuvani decko... i ona kaze - ajd dodji na Adu tu sam sa drugaricom, da je upoznas.

Decko je vec za 20.min. bio tu. Zove na mob-gde ste? On ga upucuje na sredinu Ade..a onda se zezamo jos 10 minuta nismo krenule...
Onda on opet zove,pa gde ste? Ona ga iznapusava - pa kako ne mozes da nas nadjes? Pa tu smo....
A mi kuliramo na sasvim suprotnom smeru..
I onda se zali - pa sta je tako brzo dosao...rekla sam mu da sam sa drugaricom.. trebao je kasnije da dodje..

Na kraju joj ja kazem da nije u redu da nas decko vec 45min.trazi po Adi..
Ona opustena: Alo, to su muskraci...Pa tako i treba s muskarcima..On je sada zaljubljen, i treba da ga vozam...

Bljak... Ja nisam tako vaspitana :aha:
Ovo je čisto bahaćenje:/
I trajaće joj dok je bujicom uvreda ne otjera dovraga, da joj odzvanja danima u ušima.
Manipulisanje, u nekoj manjoj mjeri, je u osnovi komunikacije. Čak i u smješkanju kada ti se ne smješka.
Ovdje se glorifikuje otvorenost i iskrenost, a čak i otvorenost zna biti izuzetan čin manipulisanja.

Back