u moru besmislenih pitanja...hajde da vidimo

ako cemo o saobracaju mogu i na metaforickom nivou sa situacijom sa kojom se svako ko vozi susreo bezbroj puta slicno tvom iskustvu.

zena puna energije izlece iz sporedne ulice u glavnu i naglo uspori i pocne da vozi kao puz. pod uvetom joj mobilni koga drzi ramenom, u jednoj ruci kafa a drugom kao pridrzava volan. glava ide levo desno kao da joj treba kiroprakticar za vratne prsljenove koji su iskocili.

kompletan profil nje u sexu ili odnosu je jako prost. odvali nesto, a kada joj se odgovori na nacin kako treba, onda se sakrije u puzevu kucicu i negacijom krizira kako nema pravde na svetu jer je ona ugrozena asvi koji joj sviraju samo hoce da je iznerviraju :lol:

zato kad sedam u auto koji zena vozi ocekujem da bude kao italijanka a znas kako voze u italiji..znaci zena fandjo. kusturica ime jednu taku koja ga cesto vozi dok on ko grof cana sedi i uziva.
U Italiji se vozi zato sto bukvalno nema jebenih semafora.
 
Ja izvadim tukija, dok je mlitav i onda njime vozim wljaa wljaa wljaaa i pravo u banderu i onda tako kuliram u kolima dok se hladnjak pusi i ne dodje hitna i zalepe mi flaster na lakat kako bih izasao iz kola. I onda odem i zalim se u hitnoj kako mi je spao flaster i kako me nesto boli ali ne boli, ali ipak boli.
 
kad sam sa nekim u kolima i vozim se od tačke A do tačke B i vidim da on prilazi semaforu i koči očekujući da će ga stići žuto svetlo u nezgodnom trenutku, ja shvatim da imam posla sa osobom koja je veoma plašljiva i neodlučna za sve stvari u životu.
Ja skoro uvek ubrzavam blizu raskrsnice, da me ne uvati crveno ko poslednju budalu
 
ja ne smatram da sam fenomenalan vozač
ja sam prirodni fenomen za efikasnu vožnju kroz grad
šteta što ne mogu da budem za svakim volanom u gradu saobraćaj bi u tom slučaju teko neometano svugde
najviše sam se impresionirao jednom kad sam ustopirao Italijana da me odveze do Trsta. Vozio neku kršinu, ali to je nebitno nego na semaforu svih 20 auta kreću u istom trenu kad se upali zeleno. Evo i danas pamtim to
 

Back
Top