U mojoj tašni

Ne bih da kačim fotku jer ipak ne bih da imate noćne more.

Zavisno od torbe ( mala - velika).
Imam dve male torbice iz Peacocksa i velike su taman da mi stanu Ključ, Index ( ako putujem ), mobilni, novčanik, jedna papirna maramica, Vinterfreš bone i karmin. Tad je lako

Ali kad nosam ove velike , budi bog s nama...pa kopanje podzemnog kanala za beg iz Alkatraza je manje trajao...

Uvek : Mobilni, novčanik, maramice ,Vlažne maramice, ključ, uložak, ogledalce na kom imam i mini češalj, bombone ( često mi se i rasuju po torbi pa moram da je perem jednom u dve nedelje), hemijska i blokče, korektor ( ako idem na posao a mislim da će mi trebati), karmin, labelo i često fotoaparat.
Ako sam s momkom onda redovno meni u torbu uvali svoj mobilni i novčanik pa još i na to moram da pazim...
Mp3 je mali pa ga nosam u džepu a problem traženja mobilnog rešavam tako što ga stavim na vibraciju pa onda samo gurnem ruku i osetim :lol:

Bas je vrhunska tema, pa odlucih i ja da zaceprkam po svojoj torbi i napisem sta je sve u njoj :D

Dopalo mi se kako je to Trilijan sistematicno organizovala, ali da je ne bih kopirala, pisacu nasumicno. Za pocetak imam neseser sa: ogledalcem, Miss sporty sjajem za usne, Labelo od guave, vlazne maramice sa mirisom jabuke, papirne maramice, turpiju, kremu za ruke i mali parfem :D Zatim je tu pernica puna i prepuna olovaka, markera, gumica i ostalih cudesa. Sledece na redu sa suncane naocale sve sa ogromnom futrolom, pa 2 digitrona neophodna za fakultet :D, lenjir, indeks, gotove formule koje su skoro kao mala knjiga, novcanik, telefon, kutijica za sociva, Gelusil lac za zeludac, zvake, male snalice, te neki racuni... Haos XD

Htjedoh pitati Trilijan, koja joj je ta zelena gumica, posto meni sve mrljaju :s?

U vecernju torbicu stavljam: kameni puder, maramice, mobilni, sjaj za usne....nista drugo mi ne treba.

Inace u vece torbe stavljam: mobilni, neku knjigu ili novine (pre Blic ali mi se smucio dosta pa sad cesce Press), 0.5l vode, sjaj za usne ili labello, kameni puder s ogledalcem, novcanik, mini kremu za ruke, maramice, hemijsku. :)

Uspela sam malo da preuredim torbu i to sad kod mene izgleda ovako:

Dan:

Novčanik sa novcem i dokumentima, ključevi, mobilni, slušalice, labelo, sjaj za usne, flašica vode, žvake, obične i vlažne maramice, always i ogledalce.

Veče:

Izvadim iz novčanika samo šta mi treba u gradu, ličnu kartu i nešto novca, ključevi, telefon, maramice, sjaj za usne, ogledalce, žvake, always po potrebi.

Večeras sam na jednom stranom forumu pronašla zanimljivu temu.
Ne samo što su devojke kačile fotografije omiljenih tašni, već i njihov sadržaj.
Šta je to bez čega ne možete da zamislite da napustite kuću ili stan kada idete do grada preko dana, a šta obavezno spakujete u pismo tašnicu pre noćnog izlaska?

O, teškog li pitanja...:lol:
Moja torba je ogromna :D, sad aktuelna, i u njojzi ima svega :roll:...kišobran u svako doba, pored novčanika, isprava, tu je pribor za svaki slučaj :whistling:, a to je zihenadla, jedno dugme, konac i igla, .. :lol:, stvarno.
Zatim, olovke, bar 5 komada za svaki slučaj, digitron, gumica za brisanje, grafitna olovka, poneki uložak...
Onda, papiri, razna dokumenta, za svaki slučaj. :roll:
Ključevi, USB, pribor za nokte, turpijica i grickalica. :manikir:
Lekovi, razni, polu-apoteka. :sad2:
Ima još :cool:,ali, dosta je. :)

Samo racuni 80% torbe. I razni formulari, nekoliko hemojskuh olovki, upaljac, digitron, kisobran :lol: , krema za ruke, novcanik, telefoni, kljucevi, fleska, ..ima jos nije bas da pisem sve do tancina, ima tu svacega ... :lol:

Otkada sam se zaposlila, moja tašna se promenila, kao i njen sadržaj.

Katalozi, rokovnik, vizit karte, futrola, digitalni fotoaparat, plus ostale neophodne sitnice, ali bez slušalica za muziku i labela nikada ne idem nigde.

Кључеви, документа и картице, новчаник, мобилни, помада за руке, руж, папирнате марамице, платнени цегер за куповину.

Заборавих цигарете и упаљач. :mrgreen:

Back