u moje vreme..

Gillette:
biti "tatin sin" bila je sramota...
a danas...

nekad, kad smo prelazili Albaniju preko Soluna, bilo jeeee sramoooota...aaaa...aa..a.ahhh :-)
a sh'a su tatini sinovi..jel' to kad guzonjini sinovi porastu, pa dobiju sinove... :confused:

svi su mamini i tatini sinovi , samo je podloga ispod guzice drugachija...

kako se na engl kaze guzonjin sin ?

Derer:
Da si htela neshto pametno postavila bi neku zenski golishavu sliku..ali ne jednu od onih odvratnih..nego onako...kako mi to volimo.
Hm... nešto erotično?

bikerchick-fat.jpg

Pffff..ja lepo rekoh ne jednu od onih odvratnih..mislio sam i da dodam "tvojih odvratnih"ali sam izbrisao "tvojih" da me pogreshno ne shvatish da ne mislim na tvoje tvoje slike nego te...tvoje sa neta odvratne.
Ajde sad i samu sebe iznenadi pa stavi neku za NE povratjanje.:)

Samo se vi zezajte, ali ima ljudi koji se lože na ovako velike žene. Baš je skoro bila emisija na Diskaveriju. Riba je ušla u Ginisovu knjigu sa neverovatnih 400 kg. Poklonici su se otimali oko njenih fotki.

ja ne znam nisam odavde :smile:
pala sam s krushke, na grablje pa se udarila
ali, zaista, ovo je previshe...pa zar da dozvoli da neko pravi smejuriju od tih slika...nece se svi pretrgnuti da misle o njoj kao osobi, kome je to bitno, nego kao i uvek u zivotu da nadju chemu da se smeju...ili bar chude...ovako kao ja i sad sam sama sebi rekla da sam kreten... :smile:

Gljiva zjalelovka:
nekad, kad smo prelazili Albaniju preko Soluna, bilo jeeee sramoooota...aaaa...aa..a.ahhh :-)
a sh'a su tatini sinovi..jel' to kad guzonjini sinovi porastu, pa dobiju sinove... :confused:

svi su mamini i tatini sinovi , samo je podloga ispod guzice drugachija...

kako se na engl kaze guzonjin sin ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Сјајно...иако ме нека тема ни не интересује и не бих је ни отворила, када видим да си ти постовала...просто морам да погледам... :wink: :lol: :lol:

Back