U MENI TI...U TEBI JA

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)

U MENI TI...U TEBI JA

Pogled u tebe ili u sebe
Nije ni važno...različito je a isto
Il’ pogled u pogled uprtih duša
Pogled pogledu govori ehom
Radosne ili tužne duše
Da l’ stvaraju ili stvoreno ruše.

Kad pogledam u tebe ja vidim sebe
Ono što dajem u tebi raste
Pogledaj u mene i videćeš sebe
Kako u polju što posejao si zri
Paučinom zlatnom kao pauci tkamo
Ono što imamo jedno drugom da damo

Gledaju se ogledala dva
U meni ti....u tebi ja

PS Laku noć i dobro jutro.....želim vam miran san i lep dan​

LJILJA MMM;bt149412:
Tooooo pile moje....svuda ima lepote, samo je treba videti, a ta ujutru je jako važna.....učim našu Cic..hahahaah tako ličite po reakcijama vas dve :heart:
Ajd u dan dušo.....ti obećavaš, a dan je samo dan....:cmok2:

Možda danas nije moj dan, moje jutro, moj trenutak, ali....ja ne vidim baš svuda lepotu, a trudim se;
sve vidim nešto drugo...No,sve je život samo...
Ljiljo, da ti hvalim pesmu.....znaš i sama, i drugi su rekli...Mogu samo da se pridružim i pošaljem ti jedino što imam
pri ruci sada....:heart:

mari47;bt149421:
Možda danas nije moj dan, moje jutro, moj trenutak, ali....ja ne vidim baš svuda lepotu, a trudim se;
sve vidim nešto drugo...No,sve je život samo...
Ljiljo, da ti hvalim pesmu.....znaš i sama, i drugi su rekli...Mogu samo da se pridružim i pošaljem ti jedino što imam
pri ruci sada....:heart:

Mari, draga....ta lepota u svemu je ono čemu učim mladje, moju decu, ovu decu ovde da lakše započnu dan. Bogu hvala lepotu u duši imaju te znaju da jutrom nahrane je čitajući reči na blogu ili u trenu uhvate lepotu oko sebe. Mi stariji vidimo život.....šaren, prekrasan ili ružan, divan i ozbiljan ali naš..znaš i sama da imam dosta toga preteškog ispisanog ali samo ličnog.....:(....tudje, nemam potrebu da stavljam u knjigicu....a verujem da bi se mnogi užasnuli od reale koja je van mog dvorišta......samo život ebiga...mojima će se svakako život sam ukazati u varijanti za njih odredjenoj.
A ova pesma je......meni jedna od najdražih....samo zapis duše kad pogledah u njega....kafa na tremu...psi...duša diže pogled i nasta pesma...i istina je to, važi za sve duše.....eto...raspisah se :)
Dovoljno je srce draga....sasvim dovoljno.....:heart:

Ljiljo fantastično!!!:heart:
images

zxy;bt149509:
Ti u meni ,u tebi ja
šta bi ti meni
to bi ti ja
dopada mi se igra ta
sa ogledala takva dva ;):per:

O, pesniče hahahaah.....
dal da ti odgovori Ljiljka ili direktorka ..m? :think:
danas je nekekako mnogima težak dan
izgleda posebno ovima sa tikovima :zcepanje:
bolje Ljiljka ...imaš mnogo veće šanse da preživiš
i ogledala svoja dva da doživiš :zper::per:
ali pazi jako je lomljivo
ako je to tebi uopšte pojmljivo :manikir:

RiadaT.;bt149513:
Ljiljočka moja...divni stihovi....nakratko sam svratila do internet kluba(ono moje deriste me dovuklo)pa iskoristih priliku da navratim do tebe i da te jednom ljubnem.....nedostajete mi....

Evo ljubnem i ja tebe i klinca takodje što je tako pametan pa majku dovede.... :cmok2:
Odmaraj i navrati opet.....jer i ti nama nedostaješ :heart: :bye:

Back