U MENI SE OTVORIO PAKAO: Ispovest Beograđanke koju je prevario muž sa kojim ima decu!

Sto kad se kupa malo poplavi kupatilo...:roll:

- - - - - - - - - -

Bio je to nekakav obrazac po kom smo provodile vreme. Za svog sam pričala da je nesposoban, lenj, da ga ništa ne dotiče i da će, takav kakav je, živeti sto godina. Briga njega što sudovi stoje, što deca ne pojedu sve što ja mislim da treba da pojedu, što je lom, što isprska kupatilo kad god se tušira, što nije ništa rekao svojoj majci kad mi se obratila zajedljivo, što se nikad ne seti da me iznenadi, što je u stvari šonja i slabić bez ambicije, što ne idemo češće u krevet... Što se ne bavi mojim problemima i ne trudi se da mi pomogne da ih rešim. Dani su tako išli jedan za drugim, a ja sam, leteći od obaveze do obaveze, usput i sasvim ležerno, zvocala i prebacivala.

To su sve sitnice zbog kojih zene redovno prave od muve slona i karikiraju muskarce kao neke idiote...:thumbdown:

- - - - - - - - - -

A adekvatan odgovor na ovo je sektasenje... Sektaska pripoved i manipulacija... Neki parovi koji su u tom fazonu super funkcionisu...

Poslednja izmena:

Back