Kulkiver
Ističe se
- Poruka
- 2.117
Sta ima na TV Mostu??
price sa kosova a i o tome su govorili prosle godine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ima na TV Mostu??
izgleda da je i Nesko siptarski prvokator , kao i onaj Pushi ,jezik ih odajetkacio:
Pre će biti da si ti Šiptar jer nemaš ni jednu lepu reč kada je u pitanju odbrana Srpskog Kosova..LJIPLJAN je namerno napisan da privučem ove lažljive Šćiptare.Vidiš kako me nije za to kritikovao Šćiptar ADEM iako je moj najveći kritičar pravopisa.![]()
Pre će biti da si ti Šiptar jer nemaš ni jednu lepu reč kada je u pitanju odbrana Srpskog Kosova..LJIPLJAN je namerno napisan da privučem ove lažljive Šćiptare.Vidiš kako me nije za to kritikovao Šćiptar ADEM iako je moj najveći kritičar pravopisa.![]()
A znaci ljukav ljisic![]()
ti gledao pa nam preporucujes?![]()
ja volim da se zezam sa tobom, a kada bih krenuo da tebe kritikujem u vezi pravopisa, to bi bio posao bez kraja.
ti i takvi kao ti su krivi sto ovde vecina misli da su albanci nepismeni breeee![]()
Samo što smo zaboravili kao su Šiptari na kratko ostavili mrtve Srbe na miru eto ponovo Šiptarsko bezverništvo i zlodelo izlazi na videlo.Kako javlja RTS danas Šiptari su sa većine Srpskih grobova odneli krstove i oštetili su nadgrobne pravoslavne spomenike.
Da li ovom ima kraja pitaće se svaki pravedan Srbin, sada?Odgovor je neće jer Srbiji ne daju da zaštite ono što je rezolucijom obećano a razmišljati sad o onom što nije obećano kao na primer zaštita živih Srba je ravno naučnoj fantastici.