U laži su kratke noge

Какве то има везе са било чим :roll: Такозвана држава Косово је амерички протекторат, ваши мафијази и убице на власти причају неке бајке о државности, уставу и не знам чему све... Навукли сте гнев једног, ипак по свим критеријумима већег народа, што ће вам доћи главе чим император буде имао интерес да вас трампи за рушење власти у Венецуели, непродавање оружја Ирану, базу у Киргистану, гас за Набуко...

О инфериорности твоје свести говори управо чињеница коју Србима пребацујеш, а то је да критикују и мрзе своју власт, док си ти неспособан да сагледаш сопствену ситуацију. Тако да твоје ''лоше'' испада добро, што је и логично обзиром да си шиптар.

da ti pravo kazem, sto se kradje tice, korupcije, nepotizma... i sl. ja ne volim ni jednu vlast.
u stvari ja nikada ne bi dao vlast sirotinji, jer ona toliko krade, posto zna da joj je vek "trajanja" kratak, da je to sramota. naevdi mi jednog lidera bilo koje evropske zemlje da nije relativnobogat pre dolaska na vlast? takvi i ako kradu,rade to malomanje, ali i sakrivenije. ovo drugo [ i vasi i moji] rade bez ikakvog "stila"
jedan vic
bio neki ministar iz ovih prostora [ex yu] u italiji. i video da njegov homolog ima super kucu, auto, sve...
i pita ga
- odakle ti to???
ovaj kaze,
- nesto sam imao, a nesto zaradio...
-vidis li ona put u daljini - pita ga italijan
- da i sta -o dgovri ovaj
- e taj put umesto da je 9 metara sirok, on je samo 8 metara i 80
kada je italijan imao uzvratnu posetu nasem ministru, vidi da i ovaj zivi luksuzno
pita ga
- kako si ti ovo stekao??
- vidis li onaj put u daljinu - pita ga nas covek
- jok ja - odgovori italijan
- pa ne mozes ni da ga vidis jer ga nema

Ти никако да се укуључиш у фабулу. Одговараш на небитно и ситно парче поруке, а оно битније прескачеш. И ти мало што одговориш нема везе са било чим, јер сам први против владавине руље. Њене налете емоција и жеље за правима бих секао у корену. Владавина руље или народа, како се популарно каже, је продавање магле. Питање је само какви су диктатори...

Ти никако да се укуључиш у фабулу. Одговараш на небитно и ситно парче поруке, а оно битније прескачеш. И ти мало што одговориш нема везе са било чим, јер сам први против владавине руље. Њене налете емоција и жеље за правима бих секао у корену. Владавина руље или народа, како се популарно каже, је продавање магле. Питање је само какви су диктатори...

greska. ja obicno odgovaram samo na bitan deo poruke. a ono nebitno jednostavno "preskocim"

jedan vic
bio neki ministar iz ovih prostora [ex yu] u italiji. i video da njegov homolog ima super kucu, auto, sve...
i pita ga
- odakle ti to???
ovaj kaze,
- nesto sam imao, a nesto zaradio...
-vidis li ona put u daljini - pita ga italijan
- da i sta -o dgovri ovaj
- e taj put umesto da je 9 metara sirok, on je samo 8 metara i 80
kada je italijan imao uzvratnu posetu nasem ministru, vidi da i ovaj zivi luksuzno
pita ga
- kako si ti ovo stekao??
- vidis li onaj put u daljinu - pita ga nas covek
- jok ja - odgovori italijan
- pa ne mozes ni da ga vidis jer ga nema

:hahaha::hahaha::hahaha: ... :dontunderstand:

Back