U kriznim situacijama kako reagujete?

gost 129086

Buduća legenda
Poruka
27.221
Da li je neko od vas u stanju da odmah priskoči u pomoć ljudima koje iznenada kolabiraju na ulici, u autobusu, u Domu Zdravlja, u nekim nesrećama,...? Da li to radite instinktivno ili volite da budete zapaženi da bi se o vama pričalo? Onome bez iskustva jedno je lako dati mišljenje a da to stvarno ne učinite a drugo je na delu bez razmišljanja postupiti instinktivno?

Drugo ovo, u porodici sa kojima živite ili od prijatelja od vas traže da učinite nešto da li odmah učinite pomoć od bližnjih kada vas zamole da uradite ovo i ono: da li odmah učinite to ili ste onako prenemažete pa odlažete za nekoliko sati a ono prošlo nedelju dana i više pa vam nije na kraj pameti da onaj molitelj već na ivici nerava zbog vaše lenjosti i nemarnosti.

Da li to radite samo po pitanju samo zato što vas zamolio pa da vam bude teško a ne učinite od srca?

Da li je neko od vas u stanju da odmah priskoči u pomoć ljudima koje iznenada kolabiraju na ulici, u autobusu, u Domu Zdravlja, u nekim nesrećama,...? Da li to radite instinktivno ili volite da budete zapaženi da bi se o vama pričalo? Onome bez iskustva jedno je lako dati mišljenje a da to stvarno ne učinite a drugo je na delu bez razmišljanja postupiti instinktivno?

Jeste , kad vidim coveka kako pada u nesvest na ulici ja pomislim kako je to super prilika da budem zapazen :roll:
Kakav covek na ovaj nacin razmislja ?

Za pravo čudo, ovako osetljiva, mislila sam u životu, da ću biti paničar. Ali, vidim da nisam. Da sam u tim situacijama, bila na "nivou" , što se kaže. Tek me kasnije uFati onaj strah, zakasnela reakcija. :sad2: Mislim da tu čovek reaguje krajnje čovečno, instinsktivno. Pomogla bih i na ulici, da nekome pozli, kao što sam i svojima bila, kada im je zatrebalo bilo.

:hvala:

Back