U krevetu i van njega

Da li osoba koja je van kreveta, u svakodnevnom zivotu, cutljiva, povucena, smotana, kakva god, u krevetu moze da bude zver i dominantna, ima neki socan fetish ili obrnuto, da neko ko je dominantana i jaka osoba u krevetu zeli da bude "ukorcena" i "pokorena"?
Da li se i zasto se u krevetu oslobadja ta skrivena strana licnosti?

Secam se da sam citao negde da ljudi na uticajnim polozajima zele da u seksu budu submisivni, dok oni koji su zivotu submisivni zele da dominiraju u seksu.
Moje pitanje je zasto se ta zelja iskazuje kroz seks i zasto bas kroz seks, zasto ne na neki drugi nacin?
I zasto bas ta zelja da pokorimo i budemo pokoreni, odakle ona dolazi i zasto?

da
mislim da je sex i osecaji koje on donosi i prati nesto sto ne mozemo da kontrolisemo, u samom cinu
i da onaj ko je i kakav u sexu takav zaista i jeste samo je pitanje da li nas iste i slicne stvari prate
a dok ne probas sa nekim ne znam kakav je ko, to mogu da budu samo nagadjanja

Ne verujem ja da je išta od ovoga tačno...al nikad se ne zna,sve je moguće.

I znaš kako kaže naš narod--kakav na jelu takav na delu.---ima nečeg u tome.

Zaista ima nečeg u tome... Koštaće te Boga oca u prehranjivanju, dok sa druge strane možda ima malen falus. :D

Šalim se... Zanima me šire objašnjenje pojma kakav na jelu takav na delu? Šta bi to trebalo da znači? Ako kida jagnjetinu prstom onda će ti dobro lizati vaginu ili šta? :D

Back