У Краљеву ДС и ДСС заједно на власти

Znači po broju stanovnika meriš šta je selo i zabit, a šta nije?:lol:
Tvoja je "logika" i tebe sam kopirao kad si rekla kako nije bitno što dss pravi koalicije sa žutima po nekim selima i zabitima.
A pričaj mi malo o velegradu grocka ili mladenovac:mrgreen:

Sve si to lepo objasnila, uz amaterski pokušaj da skreneš sa teme, osim jednog detalja, koji je jedini i bitan za ovu priču:

- zašto koštunica dr vojislav opet pravi koalicije sa žutima (pritom raskida koaliciju sa novom srbijom i radikalima) ?
- u čemu je razlika što je sa žutima u grockoj i mladenovcu, a nije na novom beogradu ili rakovici?
:bye:

Želi i on svoje parče vlasti, pri tom je pravi sa onima koje je optuživao za najcrnju izdaju. Očajno.
Mogu samo da predpostavim da je ista situacija kao u Kikindi.Radikali su do svog raspada bili na vlasti sa SPS.Posle raspada,nisu imali ni jedan dovoljno mandata da sa socijalistima formiraju vlast.Njihovi mandati su dodeljeni demokratama,koji su tako mogli sa socijalistima formirati vlast,koji su ostali gde su bili

Mogu samo da predpostavim da je ista situacija kao u Kikindi.Radikali su do svog raspada bili na vlasti sa SPS.Posle raspada,nisu imali ni jedan dovoljno mandata da sa socijalistima formiraju vlast.Njihovi mandati su dodeljeni demokratama,koji su tako mogli sa socijalistima formirati vlast,koji su ostali gde su bili

Ma šta to značilo, nego, koliko često dolaziš iz Minhena? :super:

Poslednja izmena:
Onaj deo kako su mandati SRS-a i SNS-a "dodeljeni" DS-u, zahvaljujem.

Koliko si često u matici? Ako nije tajna, naravno.
Da ,cudno zvuci,nema osnove i logike,al kad nasim demokratama nesto ide u korist oni preko noci menjaju zakone.To mi je informacija od brata,koji je dole i dobro je upoznat s tim.Cinjenica je da su radikali na poslednjim izborima pobedili i sa socijalistima formirali vlast,kao i u prethodnom mandatu.I cinjenica je da su od raspada radikala demokrate preuzele vlast u gradu.Raspitaj se malo bolje,cuces.
Dolazim jednom ili dva put dole,ali kao sto rekoh imam skoro svakodnevni kontakt sa bratom

Da ,cudno zvuci,nema osnove i logike,al kad nasim demokratama nesto ide u korist oni preko noci menjaju zakone.To mi je informacija od brata,koji je dole i dobro je upoznat s tim.Cinjenica je da su radikali na poslednjim izborima pobedili i sa socijalistima formirali vlast,kao i u prethodnom mandatu.I cinjenica je da su od raspada radikala demokrate preuzele vlast u gradu.Raspitaj se malo bolje,cuces.
Dolazim jednom ili dva put dole,ali kao sto rekoh imam skoro svakodnevni kontakt sa bratom

Slažem se da je čudno i da nema osnove i logike, zato sam te i pitao da pojasniš.

Ako je brat to rekao, a on je u toku, onda ok. :ok:

Nije mi interesantno ko je kome preuzeo šta, svi su oni meni isti, ne pratim te pikanterije toliko...
Pitao sam te samo da mi pojasniš to prethodno napisano, što si i uradila, zahvaljujem. :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back