buudala
Stara legenda
- Poruka
- 82.111
50 plin - 50 harač100 dindzi plin
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
50 plin - 50 harač100 dindzi plin
Reper su ti kod Pande cene u Italiji, nisam nešto pratio tamo cene vozila u poslednje vreme, al oni ih i voze najviše.gledam fiat pandu u srbiji i francuskoj
u srbiji skuplja 1300 evra, ako sam dobro video
tako da nam nista ne znaci sta god da se pravi , ovde ce sve biti skuplje nego u drugim zemljama
koliko su tamo?Reper su ti kod Pande cene u Italiji, nisam nešto pratio tamo cene vozila u poslednje vreme, al oni ih i voze najviše.
Ne bih da te lažem, al ima zaista i za sitne pare...treba sad proveriti.koliko su tamo?
Zapravo najekološkiji je dizel uz uslov da je biodizel.
Nastaje od onoga što fotosinteza donese.
Ništa fosilno.
Kad pogledaš zagađenje prouzrokovano baterijama i termoelektranama, struja mu dođe najprljaviji energent.
Nema to veze sa Srbijom, tako je svugde.
Извини, ти си још у Србији или...?
Neće se ni raditi dokle god bude jeftinije uvoziti naftu i gas.Имали смо могућност и знање да 1995. кренемо у озбиљније искоришћавање биодизела. Ни дан данас се не ради озбиљно на томе.
Neće se ni raditi dokle god bude jeftinije uvoziti naftu i gas.
Struja se u ovoj zemlji pravi u termoelektranama i nimalo nije ekološka.
Tehnologije za baterije su još prljavije od toga
Ne, ne, ne radi se za indijsko tržište, fabrika tamo ostaje, kao i u Kini.Šta će se praviti u Kragujevcu, ne znam, ali znam da treba da košta manje od polovnih iz uvoza, ako misle da se prodaje ovde.
Ako rade za indijsko tržište, onda treba da košta manje od indijskog da bi bilo računice transportovati ih.
To na stranu.Јефриније?! Питање је јер колико људи умре или оболи од загађења и колико се новца издвоји за њихово лечење..
Biće električni sigurno i moguće je da će se taj baš i praviti ovde, a oni obični motori ne. Videćemo. Za hibrid ne znam.A električni motor? Hibrid?
Nebitno.Ne, ne, ne radi se za indijsko tržište, fabrika tamo ostaje, kao i u Kini.
Dakle, to će biti taj Strujadin, a ne Panda?Biće električni sigurno i moguće je da će se taj baš i praviti ovde, a oni obični motori ne. Videćemo. Za hibrid ne znam.
To na stranu.
Sad je tema cena koštanja energije.
Dokle god uvozna fosilna budu jeftinija od proizvodnje domaćeg biodizela, neće ga niko proizvoditi.
Hoće, ako se upetlja u nekakve mutljavine i eko subvencije.
Ne sumnjam.Радо бих у том случају постао муљатор да имам новца и знања а савест би ми била мирна као код одојчета.
Biodizel je potpuno nestao sa pumpi.Имали смо могућност и знање да 1995. кренемо у озбиљније искоришћавање биодизела. Ни дан данас се не ради озбиљно на томе.
Biodizel je potpuno nestao sa pumpi.
Jeftinije fosilne alternative.
Мислим да је ту више проблем што не може тог биодизела да се направи много.