U kom životnom dobu žene imaju najveći seksualni nagon

Када си млад више истражујеш, радознао си, све би да пробаш...
После, када добро упознаш своје тело и потребе, када прихватиш и своје мане па се ослободиш комплекса, када сазриш и препустиш се чулима и способан си да ослушкујеш и другу страну дефинитивно више уживаш.

Evo iz ličnog iskustva:
Pošto sam ja prešla prema ovome u treću kategoriju haha, iako nisam u menopauzi, mogu reći da i ima i nema smisla. Imala sam skoro podjednak seksualni nagon od moje 10, 11 godine pa sve do sada. Pri čemu u pubertetu sam se najviše "dirala" i imala najviše snova te prirode, ali sam imala najlošija iskustva sa muškarcima, tj prvi put sam osetila orgazam sa muškarcem tek sa 21.

Kako vreme ide, sve je bolji osećaj u paru ;), ali ništa se to nije promenilo na gore od neke godine, ostaje isto.
Promenilo se to da sa godinama postaju manje bitna neka pitanja, tj kada sam bila mlađa trebalo mi je više da sam zaljubljena, kasnije može i bez toga da bude lepo, ukoliko postoji neko telesno poklapanje.
Sad, javljam za 10tak godina kako je išlo dalje ,)

Када си млад више истражујеш, радознао си, све би да пробаш...
После, када добро упознаш своје тело и потребе, када прихватиш и своје мане па се ослободиш комплекса, када сазриш и препустиш се чулима и способан си да ослушкујеш и другу страну дефинитивно више уживаш.
znaci meni tek predstoji uzivanje posto sam jos detence :super:

Počni čim prije sa pričom: sex je precijenjen, sex je zabava za budale :D spasi šta se spasiti da :hahaha:
download.png

Back