U kom gradu zivite ??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
realno-beograd nije dzabe centar srbije-mozda zato i svi idu tamo?:trep:
Ako si ikada bio u NS-u,video bi da taj grad ne nudi nista vise od prosecne sredine-smor,smor,smor-dok je sa druge strane Bg urbana sredina,koja pruza daaaaaaleko vise prilika svake vrste od NS-a.

seceru ti nemas pojma o cemu govoris,Bg je sranjcuga
sve se kao desava,centar srbije,gomila lokacija,milion stvari da se vidi i uradi.Cinjenica je daa ostavlja takav utisak,ali je sama suprotnost,samo gomila betona,iz koga isparava toplota i dosada.Sve je preokupirano kad sva gamad izmili na ulece za vikende i polse 6 uvece,ceo je grad preoptercen ,zagusljiv,odvratan
Novi Sad je zivot bre,Vojvodina je keva za sva ova ostala sranja:worth::worth::worth:

seceru ti nemas pojma o cemu govoris,Bg je sranjcuga
sve se kao desava,centar srbije,gomila lokacija,milion stvari da se vidi i uradi.Cinjenica je daa ostavlja takav utisak,ali je sama suprotnost,samo gomila betona,iz koga isparava toplota i dosada.Sve je preokupirano kad sva gamad izmili na ulece za vikende i polse 6 uvece,ceo je grad preoptercen ,zagusljiv,odvratan
Novi Sad je zivot bre,Vojvodina je keva za sva ova ostala sranja:worth::worth::worth:

ne,ne znas ti sta govoris:lol:
u vojvodini su ti gradici staticni,pa cak i novi sad
i deca zeljna akcije,pa idu tamo,dok sa druge strane ti zelis nesto drugo,i to je prirodno-ti si se zasitio guzve,mladi iz manje sredine su se zasitili skucenosti.
idi beton?:lol:
ja mislila pasnjaci:(
pa,nzm,kada prvi put budem isla za beograd,bice valjda za godinu i po,videcu:D

@evanesco-ja najvise volim da sviram-hajde kato
a i ovcama se svidja

A sto je iritantan juznjacki akcenat?Dobro, mozda ste navikli na one seljake Djosu, i Tiku Spica, koji vise karikiraju akcenat..dijalekat.Ali zvuci simpaticno.Bacite pogled, ali mislim da vam nece biti smesno, s obzirom da niste s juga.:p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back