U kom delu sveta zive najzenstvenije zene?

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Azijantkinje se smatraju sinonimom za ženstvenost jer su onako mile, sitne, nežne, itd, itd. Ali to sve zavisi od afiniteta i to je relativno takođe kao i sve ostalo. Nekome su sestre Vilijams (teniserke) ženstvene. Kao što će neki reći da su to Italijanke jer znaju Moniku, ali to uopšte ne mora da znači. Kao što nisu ni sve Nemice žute i ogavne kao Merkelova. Iako ima gadnih da ti se pradeda uplaši a ne ti.

Znam samo da su naše najlepše, da u proseku gledano nigde na ulici nećeš naći toliko lepih devojaka. Samo je velika šteta što im upravo ovakve rečenice pucaju ego i posle se digne nosinger u nebesa, pa ta lepota na kraju postane loša stvar koja od osobe napravi imbecila koji misli da je tom lepotom završila sve u životu i svi treba da padnu u nesvest... Aaaali...

Ja mislim na Dalekom istoku

aisan,hot,girl,asian,beauty,girl,hot,sexy-c1a3edf4bd70352af4e30a0764b50262_h.jpg

ova je preslatka,aa ova
:bljak:

zar nije bila tema isto neka americka strana gde je neko zakacio podatak da se azijatkinje smataju u svetu ko najzenstvenijim?
ukusi su toliko razliciti i muskarcima i zenama, nekima su one najlepse i najzenstvenije a nekima su presitne i decacki gradjene, mozes totalno razlicita misljenja da cujes. isto tako i zene kad mi kaze neka sta joj se svidja a meni nidje veze. mada generalno mi se cini da muskarci uvek imaju neku grupu koja ima je zanimlivija od one druge, sad nekom su to azijatkinje, nekom istocna evropa, negom sta znam skandinavski tipovi itd...amerikanci su vajda istraumirani debelim zenama na sve strane pa mozda zato izglasali azijatkinje ko najprivlacnije jer su ubedljivo najmanje :mrgreen:

ukusi su toliko razliciti i muskarcima i zenama, nekima su one najlepse i najzenstvenije a nekima su presitne i decacki gradjene, mozes totalno razlicita misljenja da cujes. isto tako i zene kad mi kaze neka sta joj se svidja a meni nidje veze. mada generalno mi se cini da muskarci uvek imaju neku grupu koja ima je zanimlivija od one druge, sad nekom su to azijatkinje, nekom istocna evropa, negom sta znam skandinavski tipovi itd...amerikanci su vajda istraumirani debelim zenama na sve strane pa mozda zato izglasali azijatkinje ko najprivlacnije jer su ubedljivo najmanje :mrgreen:

valjda je bilo svetsko iztrazivanje i svnci i belci i azijati i svi sudelovali u istrazivanju tako da su ispale one mada meni isto nisu

Pogledajte prilog 326824 Pogledajte prilog 326825

Мммм... Слаткиш ....:heart::cmok:

Тражите преко хлеба погачу? :lol:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Nadam se da nisi ozbiljan...

100% si u pravu,Francuskinje imaju stila,drzanje,umeju da koketiraju bez neke vulgarnosti...I kada nije lepa,Francuskinja je ZENA.

Back