U kom delu sveta zive najzenstvenije zene?

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

BG5

Veoma poznat
Poruka
11.580
Ja mislim na Dalekom istoku

aisan,hot,girl,asian,beauty,girl,hot,sexy-c1a3edf4bd70352af4e30a0764b50262_h.jpg

Poslednja izmena:
"Čuo sam da su Brazilke živa vatra " (iz Montevidea, naš golman Jakšić)

Nisam pitao koje zene su najvatrenije vec koje su najzenstvenije.

Mislis Japanke i Kineskinje? Meni one nisu nesto...

Latinska Amerika mozda...

Ruskinje su isto lepe

- - - - - - - - - -

Da, Italijanke su senzualne

Nisam pitao koje zene su najlepse vec koje su najzenstvenije.

Poslednja izmena:
"Čuo sam da su Brazilke živa vatra " (iz Montevidea, naš golman Jakšić)
Ovisi iz kojeg dijela Brazila . One iz dzungle te mogu nataci na razanj pa da ti budes ziva vatra.:)
Inace , u takmicenju za mis svijeta su obicno pobjedjivale Indijke ili Venecuelanke .
Pretpostavljam da se na tamicenjima gleda i zenstvenost jer se ne sjecam da je pobjedjivala
neka muskobanjasta .

Poslednja izmena:
Ja mislim na Dalekom istoku

aisan,hot,girl,asian,beauty,girl,hot,sexy-c1a3edf4bd70352af4e30a0764b50262_h.jpg

Nisam bio u Brazilu, ali sam čitao da su od svih žena najseksipilnije i da je način na koji gledaju i komuniciraju sa muškarcima potpuno jedinstven i neverovatan.
Na slici je japanka, pretpostavljam, jer sam bio u Japanu i video mnogo takvih. Za japanke bih rekao da ih nema trebalo bi ih izmisliti.
Izdvojio bih još žene iz zapadne Evrope i Rusije, odnosno sve Indoevropljanke koje mi po mentalitetu najviše odgovaraju.
Srpkinje bih stavio na sledeće mesto samo zbog izgleda i uglavnom nebahatosti, ali su melanholične i lično mi ne odgovaraju po temperamentu nikako.

Nisam bio u Brazilu, ali sam čitao da su od svih žena najseksipilnije i da je način na koji gledaju i komuniciraju sa muškarcima potpuno jedinstven i neverovatan.
Na slici je japanka, pretpostavljam, jer sam bio u Japanu i video mnogo takvih. Za japanke bih rekao da ih nema trebalo bi ih izmisliti.
Izdvojio bih još žene iz zapadne Evrope i Rusije, odnosno sve Indoevropljanke koje mi po mentalitetu najviše odgovaraju.
Srpkinje bih stavio na sledeće mesto samo zbog izgleda i uglavnom nebahatosti, ali su melanholične i lično mi ne odgovaraju po temperamentu nikako.

Ajde reci nam nesto vise o japankama iz tvog licnog iskustva?

Back