Ljudi vole nagovarati druge da se zahebu. Ne znam zasto je to tako, ali cim se desi prilika da drugi upadne u bunar, pomogne se da se to desi.
Misljenja sam da se ne treba mesati u tudje stvari. U se i u svoje kljuse. Svako ima odredjenu skolu na svom putu i svako treba da je resava na svoj nacin. Mogu da razumem ako se radi o nekom bas bas dobrom prijatelju koju uvazava tvoje misljenje. Onda treba reci, ali ako se radi o nekom poznaniku, onda ne. Treba poci od toga da li bi ta osoba pomogla tebi da se izvuces iz govana. Nebrojeno puta sam bio svedok kad se iskren savet nije dobro prihvatio. Isto sam bio svedok kad su drugi precutali ono sto su znali, i te situacije ispadnu bolje po njih.
Jedna od bitnih stvari u zivotu je nauciti drzati jezik za zubima. Svoje misljenje za sebe i gledati da se sebi ucini dobro. Onaj ko se ne mesa u tudje stvari i ne trpa nos u tudje dvoriste prodje manje vise ok.
Sto se tice musko-zenskih odnosa, tu stvarno ima svacega. Kako Ducic rece, brak je obicno veza sadiste i lazova. Dok jedno terorise, ono drugo laze kako se to nije desilo, kako je sve super sjajno i bajno. I sad se ti umesas i kazes... Ej, komsinice, tvoj muz **** kurvu neku. Staaa!?? To se nije desilo. Lazovu jedan!! Moj Pera posten i ispravan coek, kako te nije sramota da tako sta izmisljas??!?
U tim odnosima, po druge nije opasan sadista, opasan je lazov. Lazovu u braku ne smes otvarati oci, jer on vec zna sta se desava, samo laze o tome, prikriva.