U kojoj meri...

U kojoj meri govorite drugaricama o svojoj vezi, seksu i onome o cemu razgovarate sa nama?
Kada se pominju neke situacije, ako smo mi prolazili kroz to, pomenem... ne detaljišem.
Ne znaju drugarice ni sve momke sa kojima sam izlazila, kroz šta smo prolazili.
Daleko više pišem na forumu.
Nemam nikakav problem da razgovaramo o bilo kojoj temi, veze, seks, ali one su te čije veze seciramo.

U kojoj meri govorite drugaricama o svojoj vezi, seksu i onome o cemu razgovarate sa nama?

Govorim po potrebi... nemam nagon da se ispovedam, niti svaki detalj prepitujem sa drugaricama.

Podelim svoje misljenje sa jednom ili dve osobe... ako imam neku nedoumicu.

Vise njih zna u okvirnim crtama o mojim vezama.....

- - - - - - - - - -

Sve sto pisem na forumu moze bilo ko da sazna i u RL,
ne pricam samo zato jer mislim da to nekog ne bi zanimalo...
dakle, imamo druge teme :)

Pricam o svemu sto se tice mene (tu sam spremna da se ogolim) ali ne kompromitujem drugu stranu.
Drugarice znaju recimo 98% o meni, moja osecanja, dozivljaj odredjene situacije, koliko se dajem, koliko se sputavam, kada sam rastrzana, kako cu odreagovati, ciji cu i da li cu savet prihvatiti,...

Skoro nikada nisam razmisljao na tu temu,razgovor dve zene o njihovom seksualnom zivotu.
Valja zato sto mi muka od cuvenih muskih prica.
Nikada nisam voleo te price,kod muskaraca su obicno to samo price i puko hvalisanje.I nikada
ih ozbiljno i nisam dozivljavao.
Medjutim..
Pre par dana sedeci u kaficu,nicim izazvan i bez volje moje,cuo sam razgovor dve dame,za stolom susedniim.
Ljudi,pa iz te price njihove moze dobar film da se napravi,detaljni,a sve te muske price su mala beba za price zena..
Zanimljivo..nisam ocekivao...

Iskrena da budem, nikad mi nece biti jasno sta imas toliko da pricas o sexu drugim ljudima.
Ja stala ovako, onda on onako...ne kapiram.
Zadrzavam za sebe skoro sve, jedino ako me zbunjuju neciji postupci, podelim sa najboljom drugaricom, vise o emocijama pricam,planovima,dogadjajima, o sexu nikad.

ja sam malo nakriva al dobro :lol:
o seksu ako me pita mogu da kazem sta god da pita, nemam tu problem, ipak sam ljsovka :zkez:
o emocijama jako malo a sa nekima uopste, na tom polju sam zatvorena
ne kukam, ne pljujem, niti hvalim, kujem u zvezde
jednostavno u najvecem broju slucajeva uopste ne pricam o partneru, niti trazim da mi drugi pricaju, osim ako se pomene kroz razgovor, ili neka zanimljiva dogodovstina...ne volim to opsesivno prepricavanje sta je kome ko reko, naklapanja i sl, nisam to ni ko tinejdzer radila (sto je za njih ucestalo) a kamo li sad.....
iritira me kad idem ulicom i idu dve koke i samo cujes ono staro dobro "on je meni reko zamisli molim te sta mi je reko...." "aha a sta si ti njemu rekla?" "ma ja sam mu rekla ...." i to se veito cuje po kaficima, ulicama, stanicama, busevima i dr...:roll: penekad se pitam jel moguce da nemate o cemu da pricate nego samo o tome sta je koja rekla svom decku

kada sam u vezi-ne pricam nista.kada raskinemo-pricam sve.to je vise jadikovanje.ali pomaze da se prodje tezak period.o jednom sam pricala dok smo bili zajedno.proklinjem dan kada sam usta otvorila.trebala sam cutati.

Nisam zensko ali vec skoro 20 godina radim u firmama u kojima su 60-70% radnika zene. Govore mnogo vise jedni drugima nego muskarci. Spominje se mnogo vise detalja nego kada muskarci pricaju o sexu. Gde kada kako... SVE. Nema tabu tema. Ne mogu da kazem koliko cesto i da li sve pricaju o sexu. Ali ono sto sam ja licno cuo, kada se raspricaju...

Back