Only Marko now
Ističe se
- Poruka
- 2.411
Pazi nikada nisam zaista razumeo da li su "Vilovnjaci" i "Vilenjaci" ista rasa, tj dva naziva za istu rasu. U nekim knjigama se to razlikuje, naprimer kod Teri Bruksove Sanare, Vilovnjaci predstavljaju daleke rodjake Vilenjaka. Nebitno od toga, kod vilenjaka mi se ne svidja, pa njihova oholost. Tj oni jesu uzviseni, oni to i znaju, naravno. Ali mi se ne svidja nacin na koji to iskazuju, na koji podcenjuju druge, smatrajuci ih primitivnim bicima, daleko ispod svog nivoa. Postoji jedna igra Dragon Age. Mnogo dobra igra, odusevljen sam njome, prica je tako uradjena da je osecaj kao citanje neke veoma dobr knjige. Preporucujem ti da odigras igru i da vidis sta se tu desilo sa Vilenjacima.
Legolasa i ja volim, kao i celu druzinu uopste. Ali Boromir mi je omilljeni lik.![]()
E vala ku'cu kad sam naleteo na nekoga sa pravim ukusom za dobru igru. Izuzetan sam postovalac , pazi "postovalac", DA. Kako su izgradili taj svet, sa novim, totalno izmenjenim stereotipovima. Fenomenalno. Potpuno osvezenje.
A inace, po mom iskustvu, Vilovnjaci su nesto poput Irskih patuljaka, znas. Magicni prdavci i slicno. A Vilenjaci su ti sumska gospoda, jedu kruske,maze se sa vukovima i uvek imaju fenomenalne maceve i sablje iako se fale kako zive samo od drveta. :