U kojoj banci primati platu?

Pocinjem za par dana da radim,do sada sam platu primao samo na ruke,od sad ce ici legalnim putem...
Kod koje banke da otvorim racun za tu svrhu? Jel ima tu nekih pogodnosti ili je svuda isto?

Предлажем ти BPŠ (Банка Поштанске Штедионице). Зашто?
- јер иза ње стоји држава, за разлику од осталих банака које лако могу у стечај,
- новац можеш подићи у сваком слеу где има поште а нема банкомата,
- готовински кредити без намене,
- остало погледај на: www.posted.co.rs

Pocinjem za par dana da radim,do sada sam platu primao samo na ruke,od sad ce ici legalnim putem...

Kod koje banke da otvorim racun za tu svrhu? Jel ima tu nekih pogodnosti ili je svuda isto?

Легално је и примати плату на руке, само што их мрзи да броје и ковертирају новац.
АИК банка, не наплаћује одржавање рачуна.

Предлажем ти BPŠ (Банка Поштанске Штедионице). Зашто?
- јер иза ње стоји држава, за разлику од осталих банака које лако могу у стечај,
- новац можеш подићи у сваком слеу где има поште а нема банкомата,
- готовински кредити без намене,
- остало погледај на: www.posted.co.rs

Једино што је предност Поштанске штедионице је раширена мрежа филијала и експозитура.
То што држава стоји иза ње је никаква заштита. То је она иста држава која не може да накамчи 100 милиона евра да докапитализује Комерцијалну банку и која чупа косу с главе у погледу Агробанке.

Poslednja izmena:

Poslodavac je dužan da tvoju zaradu isplaćuje na tvoj tekući račun ili da ti isplaćuje u gotovini...
Ako te ne zanimaju, dozvoljeni minusi, revolving ili neka druga kerditna zaduženja, onda ti je najbolje da platu uzimaš u gotovini.
Kolega De_Sisti je potpuno u pravu što se tiče Poštanske štedionice, u suštini sve banke uzimaju dobre pare samo se mehanizmi čerupanja razlikuju...

Back