U kojim prehrambenim prodavnicama volite da kupujete i kako?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Свако за себе шта му треба и шта му по неким очекивањима припада да снабде кућу, или децу, сем кад је велика набавка за кућу једном у неколико недеља кад идемо ја и жена, а некад и ова наша сметала.
Децу сам научио вредности новца тако што сам им давао да наброје које су им ствари најпожељније и онда од тих одабрао три комада и дао тачно онолику суму колико то вреди, сад не да рачунају и праве приоритете, само чекам каће први човек наше владе који ради 40 сати дневно да их затражи на реверс.:mrgreen:

treba da idem u kupnju, al me mrzi - napisao nas forumas, pa me inspirisao

koliko puta nedeljno idete u kupovinu
da li idete svaki dan, ili jednom nedeljno, jednom mesecno obavite veliku nabavku
koliko vam ta nabavka oduzima kvalitetnog vremena koje bi ste mozda proveli sa svojim porodicama ili sami radeci nesto u cemu uzivate
da li za nabavke koristite internet ponude sa dostavom na kucnu adresu
ako zivite na visim spratovima, a nabavljate jednom nedeljno ili mesecno, kako izgleda pretovar iz gepeka u stan
sve odradite sami ili pozovete clanove porodica da vam pomognu
i da, da li uzivate u tim nabavkama

hehehe :heart:
svaki dan hleba ili dva, zavisi
dorucak tj. burek kad sam pri parama
vecu kupovinu naravno samo na platu
ne uzivam, jer nemam lift
internet ne koristim, nisam dostigao taj nivo sajber sazrevanja
nista merlatori tempa-kod lokalnog lika
racune isto klasicno, u redu sa penzionerima, nista preko neta ko sto mnogi meni znani rade

Volim Merkator i Tempo.
Dok sam zivela na 4. spratu bez lifta u veliku kupovinu sam isla jednom nedeljno.
Sada imam lift, ali mi je Merkator tu pod nosom, pa odem po potrebi.
Volim kupovinu i ne mislim da je protraceno vreme. Najvise volim sama i obicno nosim kolica :lol: pa mi pomoc ne treba.

Ja sam na VI i svaki dan sidjem najnanje 3,4x pesaka, neam lift
podivljo bi da makar i ceo jedan dan sedim gore, kamo li vise dana

Velikim (fora 20 kasa),srednjim ili malim?

Da li idete po spisku,pamtite,odete po nesto sa ciljem da bas to kupite a vratite se kuci sa necim totalno drugim ili sta vam se dopadne tog trena kupujete bez plana?

Manja radnja ili velika gde mogu dobro da vidim sta imaju i gde je veci izbor.
Spisak zavisno od kolicine. Ako mi treba vise stvari zapisem, manje pamtim.

Mada se cesto desi i da pokupim nesto ne planirano, npr. pivo ili cokoladu... ili kikiriki :zaljubljena:

Dnevno pazarim u marketu preko puta, tu i tamo odem do Maxi-ja, jer kod ovih nems sto ima tamo. Na pijacu idem nekad svakog vikenda, nekad svakog drugog. Volim da idem
na pijacu, nikad nesto posebno ne planiram sta cu tamo kupiti, osim onog standardnog povrca i voca. Obavezno sednem da popijem kaficu u hladu kestena, pa polako kuci.
Retko kuvam kad se vratim,,vecinom tek sutra dan.
Sve to od kad sam sama, ranije mi je sve to bio horor,,dovuci sve potrebno...ne zelim ni da se secam :aha:

Manja radnja ili velika gde mogu dobro da vidim sta imaju i gde je veci izbor.
Spisak zavisno od kolicine. Ako mi treba vise stvari zapisem, manje pamtim.

Mada se cesto desi i da pokupim nesto ne planirano, npr. pivo ili cokoladu... ili kikiriki :zaljubljena:
i ja tako komšo...do tri stvari pamtim, sve preko toga zapišem...demencija ****** mu mater

Back