- Poruka
- 8.155
Oni ne žele jedinstvo,nego da od Srba ne ostane više od beogradskog pašaluka.Ovo uopste nisu vremena za podele,alo ko to njima da dokaze
Za njih je beogradski pašaluk jedina prava i istinska Srbija.Možda im Bog i treba uslišit želje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni ne žele jedinstvo,nego da od Srba ne ostane više od beogradskog pašaluka.Ovo uopste nisu vremena za podele,alo ko to njima da dokaze
HahahaДа, то је питање одкључног значајаза Србију у овом тренутку.
У Јасеновцу није убијено 700 хиљада Срба, чисто да знаш
Добро. Ценим ја твоја размишљања. Ако сам те добро разумео, да укинемо историју као научну дисциплину и бацимо се само на археолошку форензику?Pa ne bih se baš složio. Upravo je obrnuto, istorija je ***** na biciklu, upravo zato što je potpuno nepouzdana jer zavisi od ljudskih izvora, a ljudi su generalno nepouzdani.
Jedina dobra istorija je radiometrijsko datiranje školjki i fosila, analiza i geneza DNK i slične stvari koje ne zavise od nepouzdanih ljudskih svedočenja.
A to ne dolazi u obzir.Za Srebrenicom, Hrvatima i muslimanima treba plakat,a Šiptari su naša braća.Primenimo isti takav relativizam i na druge slučajeve.
Мој покојни отац им једва утече, као млад учитељ у Македонији, јер су им свештеници и учитељи били главна мета. Пешке је стигао до куће, Арнаути су га пресрели и опљачкали, али су га пустили, ваљда јер је био тако млад. Хвала им на томе, ни мене не би било.
Pa tu nešto i ima... Iako pretjeruješ, no svejedno..Pa ne znam da li znaš, ali u principu ja uopšte ne verujem u istoriju.
Pričao sam o tome više puta na raznim temama.
Vidi danas, imaš internet, kamere, svedoke, Tvitere, Fejsubke, telefone, satelite, dronove, fotke, pičkematerine, i šta god se desi na bilo kom delu planete, za svaki događaj imaš sedam potpuno različitih verzija.
Ako je to tako danas, možeš misliti kakav haos je bio u istoriji.... svako je mogao da priča šta god hoće.
Zato više volim da mislim o sutra nego o juče, i svakome to od srca želim.

Tako neki dokazuju svoju predanost evropskoj ideji. Isto kao u SFRJ, neki prosto imaju potrebu da glume ono što se nekad zvalo “politički komesar” a što je Noam Čomski nazvao sekularnim sveštenstvom.A to ne dolazi u obzir.Za Srebrenicom, Hrvatima i muslimanima treba plakat,a Šiptari su naša braća.
Kad čovjek čita postove po forumu nije daleko od istine.Da bre nastali smo od majmuna![]()
Ma nema to nikakve veze s političkim komesarima i komunistima.Jednostavno nisu srpski odgojeni i nemaju nacionalnu svijest.Tako neki dokazuju svoju predanost evropskoj ideji. Isto kao u SFRJ, neki prosto imaju potrebu da glume ono što se nekad zvalo “politički komesar” a što je Noam Čomski nazvao sekularnim sveštenstvom.
Da bre nastali smo od majmuna![]()

Kakva budalaština! Lično pripadam onim generacijama koje su osnovnoj školi vodili u đačke eskurzije u SR Hrvatsku i obavezno se svraćalo u memorijalni centar Jasenovac. A na primer, iako smo bili beogradska škola, nijednom nas nisu vodili u spomen park Jajinci, gde je isto bio logor, premda je to usput da se svrati kada se magistralnim putem išlo na Oplenac koji smo obišli sa sve crkvom gde su Karađorđevići saranjeni.Ma nema to nikakve veze s političkim komesarima i komunistima.Jednostavno nisu srpski odgojeni i nemaju nacionalnu svijest.
Takve je privlačio i komunizam, iako od toga nisu imali nikakve koristi nego samo očiglednu štetu: prosto se treba razlikovati od ostalih.Ma nema to nikakve veze s političkim komesarima i komunistima.Jednostavno nisu srpski odgojeni i nemaju nacionalnu svijest.
Nvo borac za pravdu jos kad na to doda nuklearnu fiziku nema mu premca
Sizife brate zašto ne voliš istoriju?Slažem se da tu ima svega zamornog i dosadnog ali istorija zna biti zanimljiva kada joj se ozbiljno bez navijanja pristupi.Pa ne bih se baš složio. Upravo je obrnuto, istorija je ***** na biciklu, upravo zato što je potpuno nepouzdana jer zavisi od ljudskih izvora, a ljudi su generalno nepouzdani.
Jedina dobra istorija je radiometrijsko datiranje školjki i fosila, analiza i geneza DNK i slične stvari koje ne zavise od nepouzdanih ljudskih svedočenja.
Ne mrzi on istoriju on mrzi ljudeSizife brate zašto ne voliš istoriju?Slažem se da tu ima svega zamornog i dosadnog ali istorija zna biti zanimljiva kada joj se ozbiljno bez navijanja pristupi.
Šta to vrijedi kad si ti tamo išo protiv svoje volje,i kad ti je životna želja bila da vidiš Zagreb i SaHrajevo.Kakva budalaština! Lično pripadam onim generacijama koje su osnovnoj školi vodili u đačke eskurzije u SR Hrvatsku i obavezno se svraćalo u memorijalni centar Jasenovac. A na primer, iako smo bili beogradska škola, nijednom nas nisu vodili u spomen park Jajinci, gde je isto bio logor, premda je to usput da se svrati kada se magistralnim putem išlo na Oplenac koji smo obišli sa sve crkvom gde su Karađorđevići saranjeni.
A Kosovski ciklus epskih pesama smo morali da učimo napamet.
Ma ovo su mlađe generacije koje ne zanima ništa dalje od njihove opštine.Nikakvi komunisti.Komunista nema već 35 godina.Takve je privlačio i komunizam, iako od toga nisu imali nikakve koristi nego samo očiglednu štetu: prosto se treba razlikovati od ostalih.
Tj oni koji nisu bili funkcioneri nego prosto trčali za tadašnjim elitom, pun je Krug Dvojke takve ekskluzive…
Nema šta da nama "bog" uslišava želje, jer to i jeste Srbija, za nju smo mi SRBIJANCI more krvi prolili, i nema niti će ikada da bude neke druge Srbije osim te.Oni ne žele jedinstvo,nego da od Srba ne ostane više od beogradskog pašaluka.
Za njih je beogradski pašaluk jedina prava i istinska Srbija.Možda im Bog i treba uslišit želje.
Шта сам конкретно нетачно написао колега @zbiljaš ?Тачно је да протестаната разних врста има више, али Римокатоличка црква има своју државу која им централизовано управља, па су зато и ефикаснији. За римског бискупа сви знају и воде рачуна шта ће да каже, док су протестанти расути, свака вашка обашка. И много више занемарују хришћанство од римокатолика. У Хрватској, Пољској и Латинској Америци римокатолицизам је још увек јак и утицајан.
Znači beogradski pašaluk je za tebe jedina prava Srbija?Nema šta da nama "bog" uslišava želje, jer to i jeste Srbija, za nju smo mi SRBIJANCI more krvi prolili, i nema niti će ikada da bude neke druge Srbije osim te.
Ja sam bio i u Zagrebu i u Sarajevu i u Mostaru i u Dubrovniku i po drugim lepim gradovima bivše SFRJ, i prijatno sam se osećao, ali nikada nisam to doživljavao kao svoje, već samo tzv. užu Srbiju sam doživljavao kao svoje.Šta to vrijedi kad si ti tamo išo protiv svoje volje,i kad ti je životna želja bila da vidiš Zagreb i SaHrajevo.
Isti mehanizam je u pitanju.Ma ovo su mlađe generacije koje ne zanima ništa dalje od njihove opštine.Nikakvi komunisti.Komunista nema već 35 godina.
Opet bi vi da nam određujete dokle je vaše?Ja sam bio i u Zagrebu i u Sarajevu i u Mostaru i u Dubrovniku i po drugim lepim gradovima bivše SFRJ, i prijatno sam se osećao, ali nikada nisam to doživljavao kao svoje, već samo tzv. užu Srbiju sam doživljavao kao svoje.
Ko zna oklen čovek piše…Znači beogradski pašaluk je za tebe jedina prava Srbija?