piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.452
Unuci su mu Srbi, FK Partizan mu treba dići spomenik u prirodnoj veličini..Po pitanju Srba je Tuđman veći zločinac od ustaša!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Unuci su mu Srbi, FK Partizan mu treba dići spomenik u prirodnoj veličini..Po pitanju Srba je Tuđman veći zločinac od ustaša!![]()
I? Hrvat, pa okrutan 'anacionalni' Titov general, pa Titov ROBIJAŠ.. pa opet nacionalista i 'otac' nekakve države koja je nastala nakon što se raspala država koja ga hranila 45 godina.... Onda svoje Hrvate naziva stokom sitnog zuba, opet nešto počne glumiti itd.... Pa nije ni čudo da ga se i njegov rod ODREKAO!Unuci su mu Srbi, FK Partizan mu treba dići spomenik u prirodnoj veličini..
Sve samo ustaša nije...I? Hrvat, pa okrutan 'anacionalni' Titov general, pa Titov ROBIJAŠ.. pa opet nacionalista i 'otac' nekakve države koja je nastala nakon što se raspala država koja ga hranila 45 godina.... Onda svoje Hrvate naziva stokom sitnog zuba, opet nešto počne glumiti itd.... Pa nije ni čudo da ga se i njegov rod ODREKAO!![]()
kako nije? Zašto je onda robijao kod Tita? Bio je uzoran komunista, ili prikriveni hrvatski 'nacionalista/ustaša' koji je licemerno nabacio petokraku? Nemoj bre da mi kakiš, znamo da je 90-tih više hrvatskih 'komunista' prešlo u HDZ nego u SDP!Sve samo ustaša nije...
Pali ste na jeftinu propagandu KOS-a...od ustaša ni U..kako nije? Zašto je onda robijao kod Tita? Bio je uzoran komunista, ili prikriveni hrvatski 'nacionalista/ustaša' koji je licemerno nabacio petokraku? Nemoj bre da mi kakiš, znamo da je 90-tih više hrvatskih 'komunista' prešlo u HDZ nego u SDP!![]()
Može i tako! Partizani i komunisti su bili VEĆI zločinci od ustaša prema četnicima! Bonus je bio ako si još bio i izvorno Hrvat! Navedi mi bilo koji žešći sukob ustaša i četnika, osim Ljevča polja, a i to je bilo 'sumnjivo'?Pali ste na jeftinu propagandu KOS-a...od ustaša ni U..
Sve sami partizani i komunisti..
Ustaše i cetnici se nisu baš međusobno borili.Može i tako! Partizani i komunisti su bili VEĆI zločinci od ustaša prema četnicima! Bonus je bio ako si još bio i izvorno Hrvat! Navedi mi bilo koji žešći sukob ustaša i četnika, osim Ljevča polja, a i to je bilo 'sumnjivo'?![]()
Vrlo dobro! A partizani i četnici? I ko je onda bio veći 'ustaša' za Srbe-Monarhiste?Ustaše i cetnici se nisu baš međusobno borili.
Za Tuđmana se može reči svašta, samo ne da je bio ustaša i da je podržavao ustašku ideologiju.kako nije? Zašto je onda robijao kod Tita? Bio je uzoran komunista, ili prikriveni hrvatski 'nacionalista/ustaša' koji je licemerno nabacio petokraku? Nemoj bre da mi kakiš, znamo da je 90-tih više hrvatskih 'komunista' prešlo u HDZ nego u SDP!![]()
Slaba uteha za one 'srbijanske' Srbe koje su POBILI 'hrvatski' partizani po Srbiji, za razliku od ustaša koji baš i NISU ubijali Srbe po Srbiji!Za Tuđmana se može reči svašta, samo ne da je bio ustaša i da je podržavao ustašku ideologiju.
Utjeha je nebitna. Činjenice su jedino što je relevantno.Slaba uteha za one 'srbijanske' Srbe koje su POBILI 'hrvatski' partizani po Srbiji, za razliku od ustaša koji baš i NISU ubijali Srbe po Srbiji!![]()
Ove činjenice? 1) Ustaše su ubijale Srbe jer su Srbi? 2) 'hrvatski' partizani su ubijali Srbe jer su Srbi? I koja je razlika?Utjeha je nebitna. Činjenice su jedino što je relevantno.
Ето јевреја лицемера, кукају на холокауст, а штите језуитску багру из Јасеновца по својим новинама...Ko stiti zlocin - cini zlocin.
Oko Jasenovca se ne prave politicki kompromisi.Ne baljezgam. To su činjenice. Druga je stvar što se tebi ne sviđaju.
Premisa 2 je potpuno pogrešna. I kakvi to "hrvatski" partizani, kada se kod vas tvrdi da nije bilo Hrvata među partizanima?!Ove činjenice? 1) Ustaše su ubijale Srbe jer su Srbi? 2) 'hrvatski' partizani su ubijali Srbe jer su Srbi? I koja je razlika?
Milane od Guze, je li to misliš na Srebrenicu?Ko stiti zlocin - cini zlocin.
Pa što je onda ne priznaš?Oko Jasenovca se ne prave politicki kompromisi.
Svako je duzan da prizna istinu.
Za Tuđmana se može reči svašta, samo ne da je bio ustaša i da je podržavao ustašku ideologiju.
Na sve.Milane od Guze, je li to misliš na Srebrenicu?
Ja priznajem samo istinu.Pa što je onda ne priznaš?