U isti dan uveli sankcije Dodiku i maltretirali Novaka Đokovića u Australiji?!

Rio Tinto headquarters in Melbourne :kafa: pametnom dosta, zna se šta Li je u igri :evil:

A znamo i ko u Srbiji lobira za Rio Tinto dok preko Instagrama kao podrzava Novaka...

...

Novak i Dodik nemaju nikakvih dodirnih tačaka. Čak i po pitanju vakcina - Dodik je vakcinisan.

Itekako imaju - obojica su protiv NWO sekte !
A Dodik je primio rusku jel bese...

....

Jeste, mogao je i Novak tu istu i ne bi imao nikakav problem.

Imao bi jer satanisticki zapad ne priznaje rusku vakcinu...

....

Mora Vucuc da trazi od Putina da satre podmukle zapadnjake nuklearnom bombom.

Vucic radi u dilu sa Australijskom centralom Rio Tinta...
On mu je i smestio ovo kao osvetu za podrsku protestima protiv Rio Tinta za kojeg on kao Mi6 agent lobira...

A da se vlasi ne sete glumi mu kao podrsku "Zvao sam ga da ga podrzim..."
Dakle stare ulicarske fore...iz zemunskog mu Mi6 klana...po onom krimi sistemu "Ko ti prvi izjavi saucesce taj je ubica..."

...

Najveći krivci su sam Novak i onaj ko mu je pogrešno popunio papire.
kako mu je to pogresno "punio" papire ?
Cilj vaseg dolaska ?
Hocu da osvojim 21. GS moi ti
Ne bi seo u avion da mu nije javljeno "Odobreno vam je dodjite",ali je onda politika odlucila da pokaze misice ponisti izdatu vizu i to smisljeno tek po sletanju da se pokazu "mocni".Isto tako su mogli u toku dana da ga obaveste da nece moci da udje i da se ne ukrcava na let,ali im je bio potreban da pokazu "sa nama nema labavo"

Dokaz više da je Vucic u dilu sa Australijskim NWO fasistima je i to sto je pustio svog kera Nenada Čanka da laje na Noleta...

A JOS VECI DOKAZ JE TO STO JE NA SVIM SUTRASNJIM I TO PRAZNICNIM DVOBROJIMA NASLOVNICAMA...UKINUO KAO VEST NOVAKA

HEJ...POGLEDJTE SUTRASNJE NASLOVNICE...
IAKO JE VEST O NOVAKU VEC SATIMA AKTUELNA...DAKLE I PRE NEGO SU NASLOVNICE BILE U PRIPREMI...

NIJEDNA SUTRASNJA NOVINA SEM MALO U POLITICI NIJE STAVILA NITI NOVAKA NITI OVU SITUACIJU !!!

Tu vrstu cenzure znamo KO jedino moze narediti u Srbiji !!!

...

Dokaz više da je Vucic u dilu sa Australijskim NWO fasistima je i to sto je pustio svog kera Nenada Čanka da laje na Noleta...

A JOS VECI DOKAZ JE TO STO JE NA SVIM SUTRASNJIM I TO PRAZNICNIM DVOBROJIMA NASLOVNICAMA...UKINUO KAO VEST NOVAKA

HEJ...POGLEDJTE SUTRASNJE NASLOVNICE...
IAKO JE VEST O NOVAKU VEC SATIMA AKTUELNA...DAKLE I PRE NEGO SU NASLOVNICE BILE U PRIPREMI...

NIJEDNA SUTRASNJA NOVINA SEM MALO U POLITICI NIJE STAVILA NITI NOVAKA NITI OVU SITUACIJU !!!

Tu vrstu cenzure znamo KO jedino moze narediti u Srbiji !!!

...
1641408547256-informer-460x0.jpg

kako mu je to pogresno "punio" papire ?
Cilj vaseg dolaska ?
Hocu da osvojim 21. GS moi ti
Ne bi seo u avion da mu nije javljeno "Odobreno vam je dodjite",ali je onda politika odlucila da pokaze misice ponisti izdatu vizu i to smisljeno tek po sletanju da se pokazu "mocni".Isto tako su mogli u toku dana da ga obaveste da nece moci da udje i da se ne ukrcava na let,ali im je bio potreban da pokazu "sa nama nema labavo"
- Moj pogled na sve je da bilo ko ko traži ulazak u Australiju, mora da bude u skladu sa našim zahtevima. Novak Đoković, kad stigne u Australiju, ako nije vakcinisan, mora da pokaže prihvatljiv dokaz da ne sme da bude vakcinisan iz medicinskih razloga, kako bi imao iste putne aranžmane kao potpuno vakcinisani putnici. Čekamo da se pojavi i kakve će nam dokaze podneto da to podrži. Ako taj dokaz nije dovoljan, neće biti tretitan drugačije i biće poslat narednim avionom nazad kući. Ne bi trebalo da bude posebnih mera za Novaka Đokovića. Ni za koga - poručio je Morison.

Kako to da su tolikim teniserima odobrili izuzeće a njemu nisu? Da bi zaradili političke poene na njemu? Ma ajde.

Autorska tema...

Dakle sad vec nema nikakvih slucajnosti u borbi NWO sektaskog poretka protivu Srba...

U isti dan su NWO sektaši uveli sankcije Dodiku i maltretirali Novaka Đokovića u Australiji ?!

I to sve uoči pravoslavnog Božića....

...
Какве везе има та антиваксерска будала са председником Републике Српске ?

maxresdefault.jpg

To je naknadno ubaceno!
A i to je nula jer je od 15 medija i to praznicnih dvobroja...pomenuto na eto jedno ili dva skromna mesta...

A SKANDAL JE MOZDA NAJVECI U ISTORIJI SPORTA !!!

A i to je vrlo perfidno dvosmisleno kako sam vec i pominjao da Informer pljucka Novaka...vrlo suptilno podj.ebavajuci...

Bitno da je AVtihrist u centru...koji je sa Rio Tintom i rezirao ovaj napad...

Da su ovako vratili sa aerodroma Vucica Informer bi kukao o 1001. atentatu i tako 7 dana...

Dakle sve je jasno...
SNSekta sa vrhovnim guruom je izdala Novaka !

...

Какве везе има та антиваксерска будала са председником Републике Српске ?

maxresdefault.jpg

Ima - obojica su protiv NWO sekte i diskretno protiv Mi6 agenta Vucica !
Premda Dodik radi RS mora da odrzava kontakt sa AV-om

....

Ima - obojica su protiv NWO sekte i diskretno protiv Mi6 agenta Vucica !
Premda Dodik radi RS mora da odrzava kontakt sa AV-om

....
Додик је био на тамној НВО страни када је био опозиција, па је прешао на светлу страну, па се вакцинисао и опет вратио на Путин-Бајден тамну страну.

Kako to da su tolikim teniserima odobrili izuzeće a njemu nisu? Da bi zaradili političke poene na njemu? Ma ajde.
nije isto odstreliti vevericu iz bokerice i Jelena kapitalca.Cenis da nakon deset godina dolaska na australijski Open ne zna proceduru prijavljivanja ?Koliko daleko doseze tvoja naivnost ?

Back