Amercika djubrad hoce da im otme naftu, pa i kod njih forsiraju i pomazu neke "demokrate" kao sto su ovi nasi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мора да се и тај корисник слаже са коришћење, репресивних метода у сламању демократских вредности у повоју.
Amercika djubrad hoce da im otme naftu, pa i kod njih forsiraju i pomazu neke "demokrate" kao sto su ovi nasi.
aham. amerika, nafta, sorosh..naravno, naravno....
nista to da mozda nekome tamo, u danasnjoj eri, posle 30 godina mozda preqrchilo da postoji nekakav vrhovni nedodirljivi ajatolah koji sa svojim ortacima u nekakvom savetu cuvara ima neogranicenu vlast, sve i da izaberu jelenu karleusu za predsednika nekim cudom?
U Iranu na pomolu novi građanski rat
Upravo tako,...............Ameri ovu pokrecu i to ne vidi samo debil.
A mitinzi i kontra-mitinzi '96-97?
I znam ja dosta o istoriji bliskoistocnih zemalja, pa tako i Irana.
Pa, za pocetak ce kur moj da bombarduju Iran...da, ima puno slichnosti sa 90-im u Srbiji..prvo oslabish zemlju "demokratskim" mitinzima, podelivshi narod na shto vishe opcija..na kraju ih bombardujesh jer nisu sposobni da se sami izbore za reshenje..tj. civilizujesh ih..samo..chisto sumnjam da ce im taj scenario proci i ovaj put..
ma kakvi Reza je bio fin gospodin covek izrazito ugladjenih manira i naprednijeh shvatanja ,tako da se ne moze porediti sa ovim islamistickim poluzivotinjama koje smrde i preko TVaPa, za pocetak ce kur moj da bombarduju Iran.
Ovi sto se skupljaju po ulicama ne vole Hameinija i Nidzu, ali Amere mrze, kao uostalom i svi Iranci, sem eventualno Kurda ('oce to kada ti doticna zemlja na celo tvoje drzave postavi Rezu Pahlavija, tipa u poredjenju s kim ovi ludaci koji pucaju po omladini izgledaju k'o cisti humanitarci).
Da vis' kako bi se ujedinili da ih Ameri mrko pogledaju, a ne bombarduju, a kapiram da bi se u tom slucaju ispostavilo da obrezani ipak imaju nuklearku.
Pa jes', zato su 'teli da ga bese za jaja.ma kakvi Reza je bio fin gospodin covek izrazito ugladjenih manira i naprednijeh shvatanja ,tako da se ne moze porediti sa ovim islamistickim poluzivotinjama koje smrde i preko TVa
pa neukom ,odrpanom i neopranom pucanstvu uvek smetaju pametniji , ,uspesniji i kulturniji od njih , mada to dal su hteli da ga bese , mislim vecina naroda to nikad necemo znatiPa jes', zato su 'teli da ga bese za jaja.
A ponekad im smetaju i oni cija ih tajna policija ubija k'o muve.pa neukom ,odrpanom i neopranom pucanstvu uvek smetaju pametniji , ,uspesniji i kulturniji od njih , mada to dal su hteli da ga bese , mislim vecina naroda to nikad necemo znati