U FIREROVU CAST

• Začetnik teme Začetnik teme BALTANA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
CIKLON B:
Obersturmfuehrer:
fuj, zamisli da smo svi isti, pa na sta bi onda svet licio???
to o cemu govoris spada u teorije zavere i nema nikakve konkretne dokaze....

bili bi isti ili slicni samo u nacionalnom ili rasnom pogledu. u svemu ostalome bi mogli da budemo razliciti kao recimo po tome cime se bavimo koji hobi imamo i sl.
Zar su nam potrebne razlicitosti u negativnom smislu. kome treba homoseksualnost ili satanizaam zarad razlicitosti same po sdebi
Ja ne mogu da verujem da ima vas koji ovo ozbiljno tvrdite!!Prosto, kao da ste prespavali pola zivota pa se sada dizete kao vampiri.......ko jos danas ne zna za degenerativnost usred ne mesanja rasa, nacija, razlicitog geneckog koda,ko jos ne zna za bogatsvo multikulturalne sredine, za lepotu razlicitosti.........jos u 4. veku p.n. e. Buda je znao -"Neka cveta 1000 cvetova........."
a koliko je Hitlerova genijalnost kostala i Nemce i ostatak sveta, o tome ne bi .......knjigu u sake deco,a tek posle na forum!

Ja mislim da je neki jevrej konstantno zlostavljao (citaj: trtio) Hitlera i to je bas mozda onaj njegov rodjak... Nemojte samo da kazete da niste znali da je Hitja imao nekog relativno bliskog rodjaka jevreja koga naravno nije ubio... Dakle, ako je Hitja nasao da istresa svoje komplekse tako sto je pobio milione ljudi, to nije za "divljenje"...

Tipkaros:
Ja mislim da je neki jevrej konstantno zlostavljao (citaj: trtio) Hitlera i to je bas mozda onaj njegov rodjak... Nemojte samo da kazete da niste znali da je Hitja imao nekog relativno bliskog rodjaka jevreja koga naravno nije ubio... Dakle, ako je Hitja nasao da istresa svoje komplekse tako sto je pobio milione ljudi, to nije za "divljenje"...
Nemoj tako ... covek ce u grobu da se okrene ... da bi poturio guzu ... :D

CIKLON B:
bili bi isti ili slicni samo u nacionalnom ili rasnom pogledu. u svemu ostalome bi mogli da budemo razliciti kao recimo po tome cime se bavimo koji hobi imamo i sl.

ne, ne mogu da se slozim sa tim, a neko je razlike u rasnom pogledu su i teko kako potrebne. Evo pogledaj nas Srbe, uopste mi smo lep narod, definitivno leps od recimo Engleza. Zasto? Zato sto smo se mesali sa svima zivima, i narano priroda je udesila da pokupiimo ono najlepse od svih, dok su se englezi, pa recimo i neko severnjaci drzali uvek zajedno, i zato su sad pegavi i nikakvi :)
Primer i nije neki, ali je zgodan za ilustraciju :)

Obersturmfuehrer:
CIKLON B:

ne, ne mogu da se slozim sa tim, a neko je razlike u rasnom pogledu su i teko kako potrebne. Evo pogledaj nas Srbe, uopste mi smo lep narod, definitivno leps od recimo Engleza. Zasto? Zato sto smo se mesali sa svima zivima, i narano priroda je udesila da pokupiimo ono najlepse od svih, dok su se englezi, pa recimo i neko severnjaci drzali uvek zajedno, i zato su sad pegavi i nikakvi :)

uf englezi su mnogo ruzni...i debeli...ali zato crnci...mmmmm,,, 8)

bigsister:
Obersturmfuehrer:
CIKLON B:

uf englezi su mnogo ruzni...i debeli...ali zato crnci...mmmmm,,, 8)

Seko jel Bekam niger (I'm not a gay just ask)

SVI MA KOJI TVRDE DA JE RASNO MESANJE SUPER!

U SLUCAJU DA IMAS ZENKU STAFORD TERIJERA DA LI BI PUSTIO DA JE OPALI MUZIJAK RECIMO JAZAVICARA. STA BI ONDA DOBIO? DOBIO BI NEKI ODPADAK A NE KVALITETNU DZUKELU KAKVU SI IMAO. TIME SE NISTA NE POSTIZE OSIM DEGRADACIJE POJEDINACNO VREDNIH OSOBINA OBE RASE

ZNAM DA LJUDI NISU PSI.
ALI IPAK NISAM SIGURAN DA BI TI SE SVIDELO KAD BI TI CERKA DOVELA CIGANSTURU ILI ZUTOG MALOG AZIJATU ZA ZETA. ZNAM JA DA VI KAO NISTE RASISTI SVE DOK SE VAS TO NE TICE. NE VERUJEM DA BI TAJ MALI BIO LEP NA SVOJU KINESKU FAMILIJU. MI SRBI SMO LEP NAROD ZBOG SLOVENSKOG POREKLA, POGLEDAJTE OSTALE SLOVENE SVI SU SOLIDNO LEPI.

TVRDNJA DA BI BELA RASA DEGRADIRALA USLED NEMESANJA NIJE MOGUCA! KONTAKT BELE RASE SA CRNCIMA I AZIJATIMA USPOSTAVLJEN JE TEK OD 15+ VEKA! TOKOM CELE SVOJE ISTORIJE BELA RASA NIJE DEGRADIRALA IAKO JE BILA IZOLOVANA. pOJAVA DA SU IRCI I DEO ENGLEZA PEGAVI I RIDJI JE OSTATAK OD NASEG PRVOBITNOG IZGLEDA. KAO STO SE TO NEKOM NESVIDJA TAKO SE I MENI NESVIDJA NESTO STO JE CRNKASTO.

naravno da mesanje rase moze da dovede do pobloljsanja,tj. prolepsanja nastajuce rase....klasican primer su mulati...
ali ne zaboravite da nemci imaju najmanju stopu denerisanih ljoodi...i to bas zato sto je hitler sve sa takvim genima streljao da ne bi mogli dalje da ih prenose i stwaraju jos takvih

g-rock:
naravno da mesanje rase moze da dovede do pobloljsanja,tj. prolepsanja nastajuce rase....klasican primer su mulati...
ali ne zaboravite da nemci imaju najmanju stopu denerisanih ljoodi...i to bas zato sto je hitler sve sa takvim genima streljao da ne bi mogli dalje da ih prenose i stwaraju jos takvih

Sta bi ti uradio da dobijes dete (pu,pu, ne zelim to nikom, da me ne razumes pogresno) koje ima neku manu? Utepao?

mama modesty:
g-rock:

Sta bi ti uradio da dobijes dete (pu,pu, ne zelim to nikom, da me ne razumes pogresno) koje ima neku manu? Utepao?

da ti iskreno kazem to mi je najveca frka u zivotu i zato imam trideset dina i ne razmisljam o detetu, dok nivo tehnike i medicine ne dostigne taj nivo da to mogu da mogu to da predvide ili poprave.

Jeste to velika frka - celu trudnocu sam strepela bez obzira sto sam radila sve moguce analize i one koje mogu u odredjenom stadijumu da pokazu ako je nesto krenulo po zlu. Medjutim, jedno veliko MEDJUTIM, problem je sto se u nasoj zemlji te analize rade pomocu stapa i kanapa, i rezultati nisu pouzdani uvek. Znam o cemu pricam jer radim u lab. za genetiku biljaka i znam koliko toga moze da se zakomplikuje. To su biljke a zamisli tek u humanom uzorku. Jos ja radim u naucnoj ustanovi, lab. opremljen po svetskim merilima pa se desavaju belaji a kamoli u nasem jadnom zdravstvu.
Elem...da ne davim vise...ta frka je razumljiva i svi je imamo. Sta da ti kazem...porodila sam se sa 37 i sve je bilo ok, a zbog godina su me stavili u rizicnu trudnocu.
Ako imas s kim, ne cekaj bre nista, nego pravi dete 8) :lol:
Sto kasnije,to teze (iz iskustva)

CIKLON B:
Da je firer uspeo u svojoj nameri svet bi bio homogen i ociscen od razlicitih. To bi sigurno smanjilo sukobe u toj homogenoj masi preostalih zivih ljudi, to bi bio kraj daljim ratovima. A nacizam je i zabranjivao sukobe unutar bele rase.

Sa sigurnoscu se moze reci da bi kada bi se bioloski unistili Jevreji sigurno bilo za oko 87% manje zla na planeti.
Ti ljudi su stvorili komunizam, razne sekte, promovisali homoseksualnost, oni drze 90% kapitala na planeti, njime kontrolisu citave drzave i armije, kontrolisu medije i ostalo...

izvini,ali ti nisi Srbin.MOze ti se oprostiti ako je tako.A ako jesi...trabalo bi te streljati.nevezanih ociju...da gledas kako umires.

CIKLON B:
Da je firer uspeo u svojoj nameri svet bi bio homogen i ociscen od razlicitih. To bi sigurno smanjilo sukobe u toj homogenoj masi preostalih zivih ljudi, to bi bio kraj daljim ratovima. A nacizam je i zabranjivao sukobe unutar bele rase.

Sa sigurnoscu se moze reci da bi kada bi se bioloski unistili Jevreji sigurno bilo za oko 87% manje zla na planeti.
Ti ljudi su stvorili komunizam, razne sekte, promovisali homoseksualnost, oni drze 90% kapitala na planeti, njime kontrolisu citave drzave i armije, kontrolisu medije i ostalo...

Немој заборавити да је блесави Хитлер хтео да побије и Србе, Шабанчино.

g-rock:

A da li ti znas da je Hitler bolovao od Parkinsonove bolesti? Pogledaj neke njegove snimke i videces kako mu se trese ruka - zato je drzao iza ledja. Zato je zurio da zavrsi rat, da ne bi umro pre kraja. Pa on sam je bio degenerik. Kakve bi on gene preneo svom potomstvu? Degenerik je zagovarao cistotu rase?

Anonymous:
g-rock:

A da li ti znas da je Hitler bolovao od Parkinsonove bolesti? Pogledaj neke njegove snimke i videces kako mu se trese ruka - zato je drzao iza ledja. Zato je zurio da zavrsi rat, da ne bi umro pre kraja. Pa on sam je bio degenerik. Kakve bi on gene preneo svom potomstvu? Degenerik je zagovarao cistotu rase?

sta je poenta????

Back