SENA FR
Ističe se
- Poruka
- 2.043

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ниси прва ни последња која мисли да је утата=сајберко=мими6Ne iznenadjuje me nicije misljenje o sadasnjim dogadjajima u ovom momentu... Sve sto sam rekla u postovima nije moglo nikog da povredi, niti mi je apsolutno bila namera, jedino ako je taj sam hteo tako da se oseca...
Sve sto sam do sad rekla, je tacno, a ljudi mogu da shvate kako god hoce i da zamisljaju isto kao ono ja u temi "kako se zamisljamo medjusobno"!
Na kraju, odakle je taj burek_ca, zabole me, kao i njega za to odakle sam ja!
Znam ja Bureka, Sajberka, Utatu.... najbolje! On me napadne na nekoj temi kao Burek, a posle mi sa drugog Nicka salje pp. Ne treba podcenjivati nikoga, cak ni onuu budalu, mozda i od nje nesto moze da se nauci!
Na svetu, najvise volim sebe!
То мишљење са нама не дели представницаDanas je bio miting na trgu...zalosno je to okupljanje, a znas da ne mozes nista da promenis...ali su me zato klinci odusevili...tako su bili organizovani, pozitivni...bitno ja da je mladost na nasoj strani...lako cemo mi sa ovim matorim izdajnicima
није прва која то мислиhoćeš da kažeš da je to sve isti čovek pod raznim nick-ovima?
сено ти ниси баш сама са собомZasto da ne mislim, a ako ja tako mislim, to ne znaci da je to sigurno tako.
Svako ima svoj mozak pa nek misli sta hoce!
Јесте али има неке тренутке када испадне из колосека и имам утисак као да то није онаSena je kvalitetan lik, ne zasluzuje da je bilo ko napada...
Utata, ako postoji bilo koji problem ili nesporazum, resice se, normalni smo ljudi, majku mu
Није баш тако и ти знаш да није тако.Има и тога али онолико енергије,слика,икона,застава,суза....
To je najobicnija banda. Debili koji ne zele da idu u skolu (Hocemo u skolu? Ne? .. Kosovo, ne damo Kosovo!), razmisljaju o buducnosti Kosova a bolje bi im bilo da razmisljaju malo o svojoj.
Ruku pod ruku sa odgovornim profesorima.
Hvala sto mi sjebavate zivot i buducnost.
Zivela Srbija.
svaka cast, Dawko....imamo mi buducnost sa pametnom decom!
Ниси прва ни последња која мисли да је утата=сајберко=мими6
za mimi6, ne znam, nisam obracala paznju.
сено ти ниси баш сама са собом
volim ja sebe ovakvu, a tebe lazu instinkti!
Јесте али има неке тренутке када испадне из колосека и имам утисак као да то није она
-Upravo onda kada nam se misljenj mimoidju. ti ne prihvatash uopshte shta neko drugi misli. sa tobom nema komentara a samim tim ni kompromisa. to onda nije dobro ni za tebe ni za drustvo u kome zivish. sad ti u glavi imash vidjenje mene, kako ja to "volim"
sto se dogodilo...
Ko, ko je taj kome ovo odgovara i ko voli?
-NIKO!
ali ljudi imaju razlicite stavove, misljenja i odbrambene sisteme!
Ovo je bitka koja se vodi na vojnom i politickom planu, cemu ruzne reakcije izmedju mene i tebe kad ni jedno ni drugo tu ne mozemo promeniti nista!
Niko ne sme da dodje u situaciju(mislim na srpski svet) da izgubi komunikaciju narocito ne sad, jer tek tad to ne vodi nicemu! Ako nemas komunikacije, nemas ni informacije, a nemati informacije, makar i pogresne, je stanje gde ne bih volela da se nadjem...
Остала је стара ријеч ка будала школована рече Његош,или ''нема будале до школоване будале'' кажу Босанци
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=5692461#post5692461
Сети се Сено овога.Где су ти били онда пријатељи да те бране.Једини који је имао петље да се побуни што си ти банована је био сајберко и надреалиста.Јузера шлихтаре није било јер га је било страх каже нешто у твоју одбрану.Он је све радио по принципу '' ебао бих се али да ми не уђе''
Имаш ли доказа за то
Zar ne vidite da je ocigledno da je to jedan covekSvi smo puni negativne energije i, što je najgore, počeli smo da je istresamo jedni na druge. Man'te se prepirki niokočega. Ovoliko svađe na temu da li je Utata=burek_ca???? Gluposti. Lično mi se čini da nije, a i da jeste ništa mi to neće promjeniti u životu. Ej bre ljudi, pa forum je samo virtuelna za'ebancija....
mržnja prema zemlji ili mržnja prema budalama?
oćeš ti u dobrovoljce, ne daj, bože, sutra?
dakle, da rezimiramo, ako se, pu pu pu, daleko bilo, pripuca, nećeš ići u dobrovoljce? ono, pušku na rame, ili da nosiš hranu, ili da voziš kamion...? ako bi došlo do toga da se legne na oružje i da se tako brani Kosovo, ti ĆEŠ ili NEĆEŠ uzeti pušku i otići? da ili ne?