D
divlja
Gost
Procitaj moja prva dva posta na temi. :-P
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro Spock, je l` s' ti više smuvala nekog???Borg_Queen:ma smisao ovog foruma je druzenje i muvanjea teme ko teme, prezvakane milion puta, al bitno je da se mi druzimo
![]()
ma ne zamajavaj me sad s tim prizemnim temama, nagonima ovde se bre ozbiljno polemishexiaoyu:Dobro Spock, je l` s' ti više smuvala nekog???
![]()
Borg_Queen:pa hellen kako mozesh da birash smisao ebote
eto ti sad meni onda odredjujesh da ne treba za neshto da kazem da je bullshit, radish istu stvar
He he... ako, ako, samo ti polemiši, a ovo ćeš da mi ispričaš drugom prilikom.Borg_Queen:ma ne zamajavaj me sad s tim prizemnim temama, nagonima ovde se bre ozbiljno polemishe
(od italijana, trojicu, upropasti me chovek))) )
Hellen:Рекох већ: бреза је жута поред мог прозора, и то је смисао! Папагај ми седи на тастатури - и то је смисао!
Zblanuto analiziras kerovog stojka, i......... on ti pobegne, shta dal ga ispustish?.....valjda ga ne drzis dovljno cvrsto, kolke su ti shake? Ili nisi ga zavezao i rascerecio.... i ti....... se onda razocaras u zivot...Kaa:Mislim,a u vezi sa jebenim jogurtom sam rekao da je svako trazenje smisla -kerov qurac i dokj ga zblanuto analiziras,on prodje...***** smisao...nema ga.
vucica.m:Sta je to sto vas ispunjava i cini zivot zanimljivim,za sta se zalazete i sta je vas zivotni moto??