- Poruka
- 89.439
Bog ne obećava. Bog ti je već sve dao što je mogao da ti da.Sta sa tobom da razgovaram kada nista ne verujes
Bog obecava vecni zivot a ne ljudi
dakle glupo razmisljas
Nije ti to Vučić pa da daje obećanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bog ne obećava. Bog ti je već sve dao što je mogao da ti da.Sta sa tobom da razgovaram kada nista ne verujes
Bog obecava vecni zivot a ne ljudi
dakle glupo razmisljas
Bog obecavaBog ne obećava. Bog ti je već sve dao što je mogao da ti da.
Nije ti to Vučić pa da daje obećanja.

Ne postoji beskonacnoo mali vremenski trenutak. Plankovo vreme je najmanji vremenski interval.Mi zivimo u proslosti...
Ne, ne obećava. Taj što ti je obećao slagao te je, zato što ne znašBog obecava![]()

Obećava, preti.Bog obecava![]()
Što pitaš mene, pa i ja sam stavio znak pitanja.I starenje i vreme su iluzija?
preti u smislu slupaće se auto??Obećava, preti.
U to ljudi veruju.
A za ova "dobra obećanja" narod za narod i u narodu niko ne veruje, to ti je ono: obećanje- ludom radovanje.

ne znam na sta mislis koja obecanjaObećava, preti.
U to ljudi veruju.
A za ova "dobra obećanja" narod za narod i u narodu niko ne veruje, to ti je ono: obećanje- ludom radovanje.
Pitam da li bi to mogao da bude odgovor na tvoje pitanje.Što pitaš mene, pa i ja sam stavio znak pitanja.
Nemamo obećanje večnog života. Ono što mi u suštini jesmo,ne znam na sta mislis koja obecanja
u Bibliji imamo obecanje vecnog zivota od Boga i to je realnost
Imaš iskustvo života, vremena i svega ostalog. Šta fali tome?Zanimljivo...i vreme ne postoji a živimo u satu![]()

Нетачно. Бог даје.Bog obecava![]()
Не хули на БогаDaje i obecava ono sto namerava dati.
То си едитовала накнадно.ti hulis sad
ja pisem istinu iz Biblije
Svaki početak mora da ima svoj kraj. Logično je da se više pitamo oko tog sadržaja izmeđuDa li je neko o ovome razmišljao? Ja danas. Valjda većina ljudi smrt doživljava odnosno prihvata "zdravo za gotovo", dok se ti isti ljudi polomiše oko pitanja da li život ima smisao.
Želeo bih da ne žurite sa odgovorima.
I uzima...Нетачно. Бог даје.
veruj sta zelisТо си едитовала накнадно.
Он не обећава, ал како то теби објаснити.
Метафора је у питању, а Бог је у нама.