U čemu je problem

Koliko ja znam, obicno ljudi ako su neraspolozeni, ljuti, ne zele da ih ta osoba dodiruje. Ako sam ja ljut na devojku, sigurno mi nije do drzanja i grljenja sa njom.
To je relativno normalni scenario, vecina nas tako reaguje, odbijamo intimu (fizicki kontakt) ako smo ljuti na tu osobu.

Ima i drugi slucaj da neko stalno odbija fizicki kontakt sa drugima (ukljucujuci i voljenu osobu). Takvim osobama fizicki kontakt sa drugima ne prija iz nekog razloga, moze da bude anksioznost recimo, ili nesto drugo.
U vezi je mozda neko samo zatvoren, pa mu treba vremena da se opusti i da prihvati fizicki kontakt i ispoljavanje bliskosti na taj nacin. Ako je ta fizicka bliskost samo odjednom nestala, onda je verovatno problem u odnosu izmedju tih ljudi.

Opet, mozemo samo da nagadjamo.

O čemu se radi kad partner ne želi da mu se približite riječ je o dodirivanje i zagrljaju ili držanje za ruku i slično

mozda su ga napastvovale neke ostrokondze pa se sad plasi dodira tvoga:lol:a mozda se nije tusirao dugo:lol:

a realno ako oces verovatno totalni prekid emocija ka dr osobi,i pri tome mu/joj se gadi da dodiruje partnera jer
1.ga ne voli vise
2.gadi mu/joj se da glumi osecanja(posebno ako ti je stalo do te osobe a znas da je svaki poljubac laz,onda si sam sebi ogavan)

moja drugarica pred raskidanje dugogodisnje veze zadnjih nedelju dve nije podnosila da je decko dodiruje,jer jednostavno tu emocija nije bilo vise,i to je cak islo do toga da joj je i drzanje za ruku smetalo...

blaza verzija je da je zesce nadrndan,i ne zeli da komunicira sa partnerkom jer ne zeli da iskali sav bes na njoj..

Back