U cemu je problem?

uzivaj u tome, nova iskustva, razlicite devojke... sad je prilika za provod. njih rade hormoni, nema tu nista lose i proci ce i to.
koliko imas godina?
fine, lepe i pametne uvek imaju bitne bivse tipove, bolje ih u pocetku drzi na odstojanju... tj, ako hoces odmah vezu, prepasces ih a i izgubice interesovanje. ako one ne znaju na cemu su, nece ni slati poruke kako "mnogo vole bivseg decka" :lol: . umesto da razmisljaju o njemu, morace da kontaju sta si ti rekao a sta si u stvari hteo da kazes, da li ste vas dvoje u semi ili u vezi i sta se tu u stvari desava. imas dobru osnovu, fali ti malo cinizma samo... sto se fizicke lepote tice, to je vremenom sve manje bitno.

uzivaj u tome, nova iskustva, razlicite devojke... sad je prilika za provod. njih rade hormoni, nema tu nista lose i proci ce i to.
koliko imas godina?
fine, lepe i pametne uvek imaju bitne bivse tipove, bolje ih u pocetku drzi na odstojanju... tj, ako hoces odmah vezu, prepasces ih a i izgubice interesovanje. ako one ne znaju na cemu su, nece ni slati poruke kako "mnogo vole bivseg decka" :lol: . umesto da razmisljaju o njemu, morace da kontaju sta si ti rekao a sta si u stvari hteo da kazes, da li ste vas dvoje u semi ili u vezi i sta se tu u stvari desava. imas dobru osnovu, fali ti malo cinizma samo... sto se fizicke lepote tice, to je vremenom sve manje bitno.
Priznaj da si ustvari samo htela da mu kažeš da se ošiša.

Ja ovde ne vidim nikakav problem. Mslm, imaš oko 18 godina (ako ne grešim), uobičajeno je (u tom uzrastu) da se smuvaš/raskidaš na nedeljnoj bazi (mada nije ništa ni čudno ni retko da nađeš neku dužu vezu sad, što ti kao želiš). Samo nastavi, dobro ti ide, usput gledaj malo da skapiraš devojke, mada ne previše truda u to, samo će te izludeti, što manje preispitivanja sebe nego furaj taj svoj fazon do kraja - i gledaj da su ti izabranice iz slične priče. Kosu redovno održavaj, a za kg ne brini, ima kad da se ugojiš. Poradi na društvenim kontaktima, razumem povučenost ali treba ti da znaš ljude koji znaju ljudi koji mogu da ti kažu kojoj se sviđaš, kojoj se sviđa neko drugi malo više, koja je sad tek raskinula i sl, da ne pucaš u prazno, a i nije zgoreg da imaš sa kim se družit i šta drugo radit a ne samo da juriš devojke.

Posto ja ne vidim problem,mozda vi mozete da mi pomognete...letos sam imao prvu curu i furali smo mi dve nedelje i onda smo morali da raskinemo zbog roditelja...ja se s*****o kao nikada a ona se isto vece poljubi sa nekim likom na splavu :rtfm: drugu curu sam imao posle jedno mesec dana...zaljubio sam se kao nikada...svaku njenu poruku sam cekao k'o ozeb'o sunce...izadjemo mi i smuvamo se...ja nikada srecniji setam lepu i pametnu curu...kad posle dva dana ona meni kaze da nije spremna da bude u vezi (pose saznam da je nasla decka) :dash: e to je vec bilo jebeno jer sam se mnogo zaljubio ....posle nekog vremena nadjem ja opet curu...muvamo se mi...sve super...smuvamo se...sutra ujutu ona mi salje poruku kako mnogo voli bivseg :eek: :dash: gubitak nje i nisam toliko tragicno shvatio...opet posle nadjem ja jos jednu curu...ista kao ja u svakom pogledu...ja se ponadao da ce to biti super veza furamo mi nedelju dana...sve super...ja naucen proslim greskama se i nisam toliko vezao za nju ('fala bogu)...ali bila je bas devojka za mene...meni je bila toliko simpaticna da nemam reci...i posle nedelju dana kaze ona meni kako sam ja super decko,simapatican i ostale gluposti...ali ona je mnogo zaljubljenja u nekog drugog :evil: :dash: znaci pedala :bye: tu nisam ni stigao da se s*****m koliko me je brzo ispalila...pa se pitam da li nesto kod mene nije u redu?Red je da kazem nesto o sebi:ne pusim,ne pijem,slusam rock/hard rock/heavy metal,ne volim da se eksponiram,povucen sam,za sebe bar mislim da sam u nekim situacijama i duhovit,volim da citam,planiram da studiram knjizevnost,uvek sam iskren prema svojoj curi,nikada mi ni na pamet nije palo da prevarim neku,misli da nisam bas preterano lep :( imam dugu smedju kosu (do pola ledja),visok sam 185 cm,imam 65kg...molim vas da mi objasnite u cemu je moj problem,zasto pa moram reci,zasto me ni jedna nece? :D posto i dame citaju ovaj deo foruma pozeljno je da se i one ukljuce...e da i trudim se da sviram gitaru (ja mislim da nemam pojma...obrcem dvadesetak pesama)

Misli da nisi lep, ili se izgubilo slovo m?
Ko ne voli sebe dovoljno, ne moze ni druge voleti. Svaka cast na brzinskom zaljubljivanju.

Posto ja ne vidim problem,mozda vi mozete da mi pomognete...letos sam imao prvu curu i furali smo mi dve nedelje i onda smo morali da raskinemo zbog roditelja...ja se s*****o kao nikada a ona se isto vece poljubi sa nekim likom na splavu :rtfm: drugu curu sam imao posle jedno mesec dana...zaljubio sam se kao nikada...svaku njenu poruku sam cekao k'o ozeb'o sunce...izadjemo mi i smuvamo se...ja nikada srecniji setam lepu i pametnu curu...kad posle dva dana ona meni kaze da nije spremna da bude u vezi (pose saznam da je nasla decka) :dash: e to je vec bilo jebeno jer sam se mnogo zaljubio ....posle nekog vremena nadjem ja opet curu...muvamo se mi...sve super...smuvamo se...sutra ujutu ona mi salje poruku kako mnogo voli bivseg :eek: :dash: gubitak nje i nisam toliko tragicno shvatio...opet posle nadjem ja jos jednu curu...ista kao ja u svakom pogledu...ja se ponadao da ce to biti super veza furamo mi nedelju dana...sve super...ja naucen proslim greskama se i nisam toliko vezao za nju ('fala bogu)...ali bila je bas devojka za mene...meni je bila toliko simpaticna da nemam reci...i posle nedelju dana kaze ona meni kako sam ja super decko,simapatican i ostale gluposti...ali ona je mnogo zaljubljenja u nekog drugog :evil: :dash: znaci pedala :bye: tu nisam ni stigao da se s*****m koliko me je brzo ispalila...pa se pitam da li nesto kod mene nije u redu?Red je da kazem nesto o sebi:ne pusim,ne pijem,slusam rock/hard rock/heavy metal,ne volim da se eksponiram,povucen sam,za sebe bar mislim da sam u nekim situacijama i duhovit,volim da citam,planiram da studiram knjizevnost,uvek sam iskren prema svojoj curi,nikada mi ni na pamet nije palo da prevarim neku,misli da nisam bas preterano lep :( imam dugu smedju kosu (do pola ledja),visok sam 185 cm,imam 65kg...molim vas da mi objasnite u cemu je moj problem,zasto pa moram reci,zasto me ni jedna nece? :D posto i dame citaju ovaj deo foruma pozeljno je da se i one ukljuce...e da i trudim se da sviram gitaru (ja mislim da nemam pojma...obrcem dvadesetak pesama)

A ovde sve sami strucnjAci za recepte za kratke i duge veze :) Obuci papuce, dodaj joj jastuce, nezno je zagrli i ponasaj se prirodno. Skuvaj joj kafu, napravi sendvic, lepo ugosti i zadovolji je;)

Problem je definitivno u tome sto si toliko pazljiv to se vidi i u postu. Nekako kao da vise paznje posvecujes drugima nego sebi. Nekazem da treba da te boli uvo kako se devojka oseca, naprotiv, lepo je to . Al veruj mi smara kada neko stalno nesto pita itd..a imam osecaj i da si sav nekako spetljan, devojke vole opustenost kod momaka. :) Ja sam to verovatno provalila jer tipujem ljude pa mozda i nisam u pravu. Al ako skontas da sam u pravu eto da izmenis to. Sto se tice muzickog ukusa, kose, pusenja, to je sve stvar ukusaqi sigurno mnoge devojke vole takve momke..

hahahhahahaha koliko ti imas godina? kontam da je tako oko 15..... jer primecujem da si tek letos krenuo da izlazis s devojkama....
u svakom slucaju, samo se opusti i bas te briga za sve......

p.s i nemoj toliko brzo da se vezujes ne samo za devojke nego ni za bilo koga....

Ne znam druže, čini mi se da je problem u tebi. Iskustveno bih rekao da je baš tako.
Čim ti se to redovno dešava i pride na skoro isti način, vreme je za sumnju u sopstveni doprinos situaciji. Verovatno ih smaraš, hoću reći nisi im interesantan pa posle celovečernjeg slušanja nečega što ih ne interesuje dignu ruke od tebe.
A brate i u lošem si fazonu. Daj bre, pa kako kao metalac misliš da smuvaš ribu u 21. veku? Vi metalci ste u današnje vreme kao retka vrsta insekata. Kao oni jelenci ili tako nešto. Morate da strižete nožicama i ispuštate mirise da biste dovabili ženku sopstvene vrste.
Ja sam odavno bio mlad ali i u moje vreme metalci nisu bili pretrano interesantni devojčicama izvan te priče.

Ali, s druge strane, zaključujem da je sa tvojim fizičkim izgledom manje-više sve u redu. To ti kažem jer su pristale da izađu s tobom. To je dobra stvar, makar nešto ohrabrujuće.
Mada je moje skromno mišljenje da bi trebalo da poradiš na masi.

Da tebe nije jednom davno urekla neka baba, čim toliko nemaš sreće sa ženama..? da sam na tvom mestu, ozbiljno bih se zamislila da li je to u pitanju. Kad saznaš, javi šta je.. ako bude ovo što sam rekla - pronaćićemo tehniku za oslobađanje od zlih kletvi, a ko bude nešto drugo, treće ili peto... onda ćemo već smisliti nešto..pozdrav! :)

Ljudi, aman. :lol:

Pustite decka da bude ono sto jeste. :)

Ne mislim da je do njegovog muzickog ukusa ili pojave - imidza, gradje.

Jednostavno je naisao na pogresne.

Ali onu pravu drugacije nece ni da prepozna - dok ne bude znao koja to nje.

Tako da, decko, sve je to zivot, naredjala su ti se losa iskustva, ali glavu gore, gitaru u ruke, ne odrici se svoje licnosti zbog trazenja devojke, sve ce to doci na svoje. :)

Imam mladjeg brata, tvojih godina, posto pises da planiras fax, cisto pretpostavljam da si maturant.

Prepoznala sam njegovo nerviranje u tvom. :lol:

Nije sto je moj brat, al' je stvarno lep i duhovit i pametan i, sto je najjaca fora, ne juri on cure nego one njega, pa se muvaju, muvaju i onda mu samo kazu - Jao, kako si dobar, bolje da te imam za druga dok se nisamo posvadjali kao par.

Savetujem te isto sto i njega. :)

Back