- Poruka
- 135
Posto ja ne vidim problem,mozda vi mozete da mi pomognete...letos sam imao prvu curu i furali smo mi dve nedelje i onda smo morali da raskinemo zbog roditelja...ja se s*****o kao nikada a ona se isto vece poljubi sa nekim likom na splavu
drugu curu sam imao posle jedno mesec dana...zaljubio sam se kao nikada...svaku njenu poruku sam cekao k'o ozeb'o sunce...izadjemo mi i smuvamo se...ja nikada srecniji setam lepu i pametnu curu...kad posle dva dana ona meni kaze da nije spremna da bude u vezi (pose saznam da je nasla decka)
e to je vec bilo jebeno jer sam se mnogo zaljubio ....posle nekog vremena nadjem ja opet curu...muvamo se mi...sve super...smuvamo se...sutra ujutu ona mi salje poruku kako mnogo voli bivseg
gubitak nje i nisam toliko tragicno shvatio...opet posle nadjem ja jos jednu curu...ista kao ja u svakom pogledu...ja se ponadao da ce to biti super veza furamo mi nedelju dana...sve super...ja naucen proslim greskama se i nisam toliko vezao za nju ('fala bogu)...ali bila je bas devojka za mene...meni je bila toliko simpaticna da nemam reci...i posle nedelju dana kaze ona meni kako sam ja super decko,simapatican i ostale gluposti...ali ona je mnogo zaljubljenja u nekog drugog
znaci pedala
tu nisam ni stigao da se s*****m koliko me je brzo ispalila...pa se pitam da li nesto kod mene nije u redu?Red je da kazem nesto o sebi:ne pusim,ne pijem,slusam rock/hard rock/heavy metal,ne volim da se eksponiram,povucen sam,za sebe bar mislim da sam u nekim situacijama i duhovit,volim da citam,planiram da studiram knjizevnost,uvek sam iskren prema svojoj curi,nikada mi ni na pamet nije palo da prevarim neku,misli da nisam bas preterano lep
imam dugu smedju kosu (do pola ledja),visok sam 185 cm,imam 65kg...molim vas da mi objasnite u cemu je moj problem,zasto pa moram reci,zasto me ni jedna nece?
posto i dame citaju ovaj deo foruma pozeljno je da se i one ukljuce...e da i trudim se da sviram gitaru (ja mislim da nemam pojma...obrcem dvadesetak pesama)