U CEMU JE PROBLEM KOD DANASNJIH MUSKARACA?

lady me:
Duda:
Jako me interesuje sta je sa muskarcima u danasnje vreme. Mislim na zrele muskarce od tridesetak godina. Kad im predlozis otvoren odnos bez igranja igrica onda ubrzo postajes dosadna. Kad si poslovna i uspesna onda si mnogo pametna i to ih plasi pa zbrisu. Kad igras igrice onda si neiskrena. Ljudi u cemu je fazon? Kako se postaviti?

Kako sta je??? Pa isto sto i sa nama, eto to je!!! Kad je mnogo dobar, onda nam je dosadan (ne govorim u svoje vec u ime vecine devojaka) Kada je grub onda je BALKANAC (mada je balkanac i u mnogim drugim situacijama), kada je za suvi seks, onda je bezosecajan i ne razume nasu zensku dusu, kada nam pridje u kaficu onda je seljak...kada je... ma ima mnogo primera, ne vredi da nabrajam. Jedna stvar je ipak optimisticka u svemu tome, kada nadjes pravu osobu onda zaboravis na sve te generalizacije ili sto je jos bolji slucaj, pocinjes da im se suprotstavljas. Dakle, ja se suprotstavljam ...:)

APLAUZ!

Jako me interesuje sta je sa muskarcima u danasnje vreme. Mislim na zrele muskarce od tridesetak godina. Kad im predlozis otvoren odnos bez igranja igrica onda ubrzo postajes dosadna. Kad si poslovna i uspesna onda si mnogo pametna i to ih plasi pa zbrisu. Kad igras igrice onda si neiskrena. Ljudi u cemu je fazon? Kako se postaviti?

HA! Ne mozete nam nista. :p

Nisam bas sigurna da su muskarci sa 30 godina zreli, bar nije vecina, cast izuzecima. Ali, isto mislim da svako zna sta hoce u zivotu - brak, vezu... Ne zaboravi da ima mnogo isfrustiranih muskaraca koji vec u tim godinama iza sebe imaju neku - neke bivse kojima se vracaju, bar u mislima. Moze da se desi da prosto sam nije rascistio u glavi neke stvari, nesigurnost, stah od neuspeha, pati...
Jedan drug je skoro bas prokomentarisao kako vise nema zivaca (ima 33god) da se bavi zenama i kako kad devojci spomene brak - ona poludi, kaze "Ne znam zasto se vi devojke bojite braka i histerisete na tu temu?"
Sve zavisi kakve neko ima kriterijume i naravno - zaljubljenost. Mislim da muskarac koji je zaljubljen ne pravi izgovore.:manikir:

E dudo sto te danas nema da vidis kako bi nam bio wild sex bez obaveza:aha:

Sve je više ljudi koji nikad i ne sazre. To što neko ima 30 godina, ne govori ništa o njegovoj zrelosti, već njegovo ponašanje i shvatanja .
Osnova ponašanja prema muškarcima: Oni ne vole da im se govori više nego što je neophodno da saznaju ono što ih interesuje. I ne umeju baš, a i ne vole, da govore o svojim osećanjima i sl., više su naklonjeni delima - i sa svoje i sa ženske strane.

Evo ti odgovora jednog mog kolege, na moje pitanje da li se seti da svojoj ženi kaže ponekad da je voli, i sl. : "Pa jesam joj obezbedio sve što je tražila, kuća je puna svega, nema da fali! Ne mora da brine o novcu, zaradio sam dosta da može da kupi šta hoće, decu vodim u šetnju, kod lekara, idem na roditeljski! Da je ne volim, ne bih to ni pijan radio! Ako ne vidi da je volim, onda je luda!" :lol:

I, da, ne vole da im se rečima jasno definiše odnos - to previše liči na obavezivanje....:lol: Dovoljno je da se ponašaš onako kakva želiš da ti veza bude, a njemu, ako odgovara, će već biti sasvim jasno. ako mu ne odgovara, samo treba čitati između redova njegovo ponašanje.

Ma ne sekiraj se...ne znam sta ti znaci - otvoren odnos...
Uspesna zena je OK - nema tu problema
Igrice ne valja da igras jer onda jesi neiskrena ***...

Problem je sto mnogi ne uspevaju da naprave tu spagu izmedju biti muskarac i biti moderni metro-seksualac, a danasnje zene, danasnje drustvo to ocekuje/trazi. :roll: Licno mislim da je to bolestan trip i da ti muskarci nikako ne mogu biti uzor svojoj deci, a i zenama su interesantni samo kratko vreme. Svaka zena ce pre ili kasnije odyebati lika koji je vise zauzet svojim izgledom nego izgledom svoje zene/devojke.

Inace, ono sto muskarac ocekuju od zene je:

- da u drustvu bude dama
- da u kuci bude domacica
- da u krevetu bude k*rva

Malo li je... :mrgreen:

Poslednja izmena:
ne mozes da ih shvatis ni u 50 god...sto god kazes zvuci pogresno...na neki drugi nacin se shvati...pa onda ubedjuj da nisi tako mislila dok ne posandrcas i dodje ti da ga gadjas cim stignes...A igrice...oooooo to se igra uvek ko neko takmicenje...koliko sam samo puta batalila nekog zbog toga...hocu da se sredim smirim a on izigrava idiota...nesto kao glumata on nece prvi da okrene br...nece da se vezuje i sl da mi se povracalo...a danas se desi da nece da zaspi dok ne legnes pored njega ko pored deteta i ceses mu ledja...ma svega sam se nagledala....nek su nam zivi i zdravi...

Back