To i ja pokušavam da shvatim. Možda ni sam ne zna šta želi... Ili je p***a pa ne sme ništa da uradi...
Meni se desilo tako da sam upoznao jednom jednu djevojku, druzimo se, svidja mi se, i bas kad sam i htio da joj predlozim nesto da pocnemo erotsko da radimo, nisam ni stigo da pocnem da pricam o tome, cutim i mislim kako da joj kazem, a ona pocela da prica nesto, i onda odjenom (sto me iznenadilo od nje do beskraja) kaze za nesto, umjesto": "to je glupost" ovako: "to je sr*nje". Ja pocnem da joj objasnjavam kako je odvratna, nadajuci se da ce shatiti i popraviti se, a ona kaze "pa to nije sramota reci, to je prirodna stvar, svako se*e" - "jeste, ali tebi je bas zbog necega bitno bilo da pomenes tu rijec, jer da nije ti bi rekla "to je glupo", ali ne, tebi su sada na pameti nekakva go*na i s*anje dok pricas sa mnom, a ja to ne dozvoljavam". -"Pa jeste, u pravu si, izvini, ispala sam stvarno seljanka".
Mrzim kad djevojka odjednom pocne nakon sto je fina i dama da cim postanete bliskija sa nekim upotrebljava te rijeci Je*iga, Je*anje, Pi*ka, cak i kada za to nema nikakve potrebe. Na primjer, prica nesto sa njim, i umjesto da za nekoga kaze "ili je kukavica/nije hrabar pa ne sme nista da uradi" ona bas oce da upotrebi tu rijec p***a, luda je za tom rijecju (sto mislis, zasto?) pa onda hvata svaku priliku da kaze tu rijec kad god je to "cool" (kul) reci, da bi izgledalo kako se njoj ne prica o p***i, ali kao nije imala bolju rijec i tacniju jer je nas srpski jezik sa 7 padeza i milion izraza za istu rijec kao mnogo siromasan. Pa vise cijenim, to jest manje mi je ruzno, iako mi je i to jako odvratno, ako iz cista mira bez ikakvog povoda kaze p***a, k***c, cisto onako nevezano za nista osim za p***u i k***c, nego kad tako gleda da ispadne
i kulturna i dubiozna i nacitana
i da pomene to.