U cemu je fora..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
393.100
Gledala sam jednu emisiju..tema je bila ..mlad muskarac i duplo starija zena ( u ovom slucaju njegova maceha..on 21 g. ona 45-50 g.)..
i nije to tema a ni nesto novo..oduvek je bilo takvih veza: mladja zena i stariji muskarac i mlad muskarac i starija zena..

Pitanje je:

Sta je to u glavama tih osoba ..ili sta je to sto ih vodi u takve veze...kakve su to potrebe i razlozi ...u cemu je fora kod takvih veza..?

Gledala sam jednu emisiju..tema je bila ..mlad muskarac i duplo starija zena ( u ovom slucaju njegova maceha..on 21 g. ona 45-50 g.)..
i nije to tema a ni nesto novo..oduvek je bilo takvih veza: mladja zena i stariji muskarac i mlad muskarac i starija zena..

Pitanje je:

Sta je to u glavama tih osoba ..ili sta je to sto ih vodi u takve veze...kakve su to potrebe i razlozi ...u cemu je fora kod takvih veza..?

A ima to svoju čar... samo ja nemam muda da se upuštam u tako nešto....

Pitanje je:

Pa josh bi moglo da se podvede i pod "normalno" da nije u pitanju njegova maceha, to mi prvo ovde bode ochi, grozno...
E sad shta je u glavama, to ne znam, mozda neka podsvesna zelja da partner zameni roditelja...Malo mi to bzvz...

Zar nije logicno da su te emocije usmerene prema osobama koje su vrsnjaci..?

Sta je u glavi tog mladica kada ga pita voditelj jel ti nju volis a on odgovara da volim je
i zelim da budem sa njom..da osnujem porodicu.. decu nije pominjao..

Ma nikakve nasli se...On mozda zeli zreliju zenu pored sebe, odgovara mu neko sa kim moze da prica normalno a da nisu klinke, njoj prija neko pun energije, vitalnosti..Svasta tu moze da bude..Godine nisu bitne

Ma nikakve nasli se...On mozda zeli zreliju zenu pored sebe, odgovara mu neko sa kim moze da prica normalno a da nisu klinke, njoj prija neko pun energije, vitalnosti..Svasta tu moze da bude..Godine nisu bitne

Da..jedna od njegovih odgovora je bio...moje vrsnjakinje me smaraju,dosadne su
sa njima ne mogu da pricam i slicno..zar moze da bude zabavno..tamo gde sam ja bila ti ces tek biti?

zar zelje i interesovanja osobe od 21 g.mogu da budu iste kao kod osobe od 45-50 god.. ?

'ajde da lupim, on moze, ona zna kako.
Obicno je ideja da su starije zene, a i partneri uopste, slobodniji, zreliji, odlucniji, bez manje smicalica i igrica toplo-hladno. Znaju sta hoce i tu nema drame i zezanja.
Opet, sve je u glavama mozda...imponuje egu kada neko moze da bude sa nekim starijim i iskusnijim.

Ocito se radi o nekom paru koji je oslobodjen predrasuda. medjutim nije lijepo ako je skinuo starom zensku. Savjesna zena ne bi uletila u takvu vezu niti zbog remecenja porodicnih odnosa niti zbog spoznaje da ona njemu ne moze pruziti pravu porodicu. Dakle oboje su bez karaktera i puknuce brzo.

Pa eto, postoje i takvi.
S obzirom da su u manjem slucaju moze se objasniti tim da su se jednostavno "nasli".
I nekako mogu da razumem to on 21 a ona 45, a onaj slucaj u Austriji gde on ima tek 16, a ona 40-ak to mi vec nije jasno. I dete su dobili, venacili se, a mladi tata jos maloletan i skolu nije zavrsio ???

Pitanje je:

mozdani kratak spoj

Pa eto, postoje i takvi.
S obzirom da su u manjem slucaju moze se objasniti tim da su se jednostavno "nasli".
I nekako mogu da razumem to on 21 a ona 45, a onaj slucaj u Austriji gde on ima tek 16, a ona 40-ak to mi vec nije jasno. I dete su dobili, venacili se, a mladi tata jos maloletan i skolu nije zavrsio ???

Tu su razni psiholoski faktori u pitanju, sto rece Nina, mozda je taj od 21 god malo zreliji od svoje sredine, ili njoj treba neko mladji i energican, ko ce ga znati sta je u glavama ljudi. Mada opet, ne znam, nekako mi je ta razlika malo velika. Gledam sebe, cisto sumnjam da bi imao sta da ponudim nekoj zeni od 30-40+, jer jednostavno nemam tu dozu psihicke zrelosti.

A ovo sa Austrijancima, oni su liberalni ljudi, mada stvarno, sto je mnogo, mnogo je, majka moze da mu bude.

Ocito se radi o nekom paru koji je oslobodjen predrasuda

očito se radi o nekom paru koji je oslobođen normalnih uslova za život, kako spoljašnjih tako i unutrašnjih, te je prinuđen na subkulturu te vrste
šljam otpad margina društvena i tako dalje

a razumeju i zavijaju taj poremećaj u celofan i mašnu samo oni koji se saživljavaju i pronalaze
tako da...

Tu su razni psiholoski faktori u pitanju, sto rece Nina, mozda je taj od 21 god malo zreliji od svoje sredine, ili njoj treba neko mladji i energican, ko ce ga znati sta je u glavama ljudi. Mada opet, ne znam, nekako mi je ta razlika malo velika. Gledam sebe, cisto sumnjam da bi imao sta da ponudim nekoj zeni od 30-40+, jer jednostavno nemam tu dozu psihicke zrelosti.

A ovo sa Austrijancima, oni su liberalni ljudi, mada stvarno, sto je mnogo, mnogo je, majka moze da mu bude.

Pa nisu bas toliko liberalni.
Ona mu je bila nastavnica u skoli, dobila je otkaz kada se sve otkrilo, nisam sigurna da li je cak i osudjena bila nesto zbog toga.
Elem, i nakon svega oni nastave da se vidjaju, dobiju dete, ona napise knjigu o svemu i njegovi roditelji na kraju aminuju sve to, sta ce...msm..

Back