BLAJBI Zaslužan član Poruka 103.496 21.04.2018. u 23:37 - u čemu je fora sa srpskim bezmisom? #26 Isidor**: Iza njih stoji jaka država a šta stoji iza nas? Kliknite za proširenje... To bas i ja kazem: iza njih stoji drzava! A u Srbiji drzava napada svoje privrednike, umesto da ih stiti!
Isidor**: Iza njih stoji jaka država a šta stoji iza nas? Kliknite za proširenje... To bas i ja kazem: iza njih stoji drzava! A u Srbiji drzava napada svoje privrednike, umesto da ih stiti!
V -vitamin Primećen član Banovan Poruka 872 23.04.2018. u 00:00 - u čemu je fora sa srpskim bezmisom? #27 Balon ce da prsne kad se budu vracali krediti. A sto se tiche prodavnica , tu se radi za minimalac po desetak sati i radnici napustaju.
Balon ce da prsne kad se budu vracali krediti. A sto se tiche prodavnica , tu se radi za minimalac po desetak sati i radnici napustaju.
cocta Primećen član Poruka 729 23.04.2018. u 07:44 - u čemu je fora sa srpskim bezmisom? #28 BLAJBI: A sta vi proizvodite, bas me zanima? Kliknite za proširenje... Sve ono što ide u prehrambene proizvode osim hrane, znači trovači.
BLAJBI: A sta vi proizvodite, bas me zanima? Kliknite za proširenje... Sve ono što ide u prehrambene proizvode osim hrane, znači trovači.
F franak Buduća legenda Poruka 27.549 20.08.2018. u 22:21 - u čemu je fora sa srpskim bezmisom? #29 Isidor**: Iza njih stoji jaka država a šta stoji iza nas? Kliknite za proširenje... Ko god pruža neku dobru uslugu ili nudi dobar proizvod dovoljno da stane mušterija iza njega nema potrebe da mu neko stoji iza.To je moje iskustvo.
Isidor**: Iza njih stoji jaka država a šta stoji iza nas? Kliknite za proširenje... Ko god pruža neku dobru uslugu ili nudi dobar proizvod dovoljno da stane mušterija iza njega nema potrebe da mu neko stoji iza.To je moje iskustvo.