U čemu je fora sa kamiondžijama?

Lagerta

Supermoderator
Poruka
31.820
Da naglasim prvo , ne nipodaštavam ničije zanimanje, ali sam primetila da su kamiondžije najnavalentnije. Ceo život me spopadale neke kamiondžije, direktno i bez srama .Da li to dugo sedenje u kamionu ima neke veze sa ovim ponašanjem? 😂

Jay_Singh_Coronavirus_Covid_19_food_trucking_square-1.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Da naglasim prvo , ne nipodaštavam ničije zanimanje, ali sam primetila da su kamiondžije najnavalentnije. Ceo život me spopadale neke kamiondžije, direktno i bez srama .Da li to dugo sedenje u kamionu ima neke veze sa ovim ponašanjem? 😂

kako ne bi bili :D

1. kod vulkanizera sexy posteri
2. utovar u magacinu posiljaoca - opet posteri golih zena
3. kabina - prazna, ti volan i put pred tobom
4. granica i cekanj u redu sa 30+ muskaraca raznih oblika
takodje kamijondzije :D
5. dolazak na adresu isporuke opet magacin opet posteri golih zena sa OVOLIKIIIIIIM SISAMA ( . ) ( . )
6. opet u kabinu idi parkija kod gazde na plac
7. parkiras kamion , nece auto da ti upali
8. pravac prva kafana cirkaj pivo i cekaj kuma da ti doveze kablove da upalis auto
9. odnekud se pojavljuje polugola pevacica
10. krece ludilo i alkohl uzima maha
11. spontano ti se (ako si kamijondzija) dize cvetko i smanjuje kriterijum koju bi zenu dohvatio
jer si bio u kamionu nekih 15-28h u poslednjih 24h (zvuci nelogicno ali je tako)

kako da ne naskace na svako zensko koje vidi jer se hvata sa volanom celi dan ?

ovo je bilo onako u par reci :lol:

[Storfa 1 : Severina]
Ej, što volim miris kamiona!
Šoferskih gostiona
Hormona do plafona
Muškaraca tona
Turbo je sezona

[Strofa 2 : Severina]
Ej, što volim miris od benzina
Ej, magistrala dalmatina
Hop, hop, malo, malo pa krivina
Ljulja se kabina, turbo je mašina

[Refren : Severina]
Mali, mali, meni toga fali
Latinice, atmosferice
Mali, mali, meni toga fali
Gas do daske, bebice
Gas, gas, gas, gas x6
Laj, la, la, la

[Strofa 3 : Severina]
Kelneri k'o šećeri
A pjevaju šoferi
Nek' se živi,Pa 'ko preživi
Šoferi, šoferi,Ej, da vas je više
Volim, volim, volim, volim
Volim, volim, volim, volim
Volim, volim kad na muško miriše

jer prolaze kroz grad i nemaju vremena za zahebancije i udvaranje :D

hoces, super, neces, ima koja hoce :D

sutra su vec na putu dalje

Знаш зашто камионџије када изађу из камиона шутирају гуму?
Одлепљују ја.ја од бутине :mrgreen:
Можда због тога су навалентни :huh:

ja polagao na dajcu, pa crko dajc, onda neka zastava kamion, bez serva isto.
3 nokta su mi otpala dok nisam polozio vozacki, volan se vrati pa pukne po prstu
Kod mene bio TAM 260 T26, plavi kiper, kao bombonica. Posle sam vozio svašta, ali nikad neću prežaliti što u Kanadi ne uzeh AZ dozvolu, da mogu da probam njihove 18-wheelere.

Одговор је варијабилан.

Да ли рачунамо оне што сам пит'о, па су погрешиле што нису пристале, (10)

или рачунамо и оне што нисам питао, а било је, релативно, очигледно, ал' нису пристале. (100)

Back