U čemu da nađem sreću i kako da se dobro zabavljam kad ostarim?

bezimeni1

Domaćin
Poruka
3.076
Кад остарим волео бих да будем алкохоличар. Да имам друштво себи сличних маторих алкохоличара. Да идемо из кафане у кафану, да некад пијемо у парку, да често пијемо испред продавнице. Многима је то фуј али мислим да се такви људи који су међусобно слични јако лако упознају. То су неисфолирани људи, није ни толико ни битна нека прича, битна је атмосфера и да се пије, а и такви међусобно имају разумевања једни за друге.

Сећам се једне сцене из филма који се снимао '80-их где су Жика и Милан (не знам како се баш тачно зове филм) како је Милан отишао у кафану да се обрачуна са Жиком (јер Жикин син мува Миланову кћерку) и ту су се у ствари зближили и постали пријатељи уз капљицу. Ко је то гледао зна о чему причам. Још жешће је било кад је био фајронт а они здипили приколицу са пивима и тако се возили улицама, и на крају заједно пали на сред улице са све пивима, и они тако седе леже на путу а пуно поломљених пива поред њих, увек сам се шалио да је то моја будућност, да ћу тако да завршим, на дну, али тако бих и волео. Волео бих да имам такве ортаке у старости, као што су Жика и Милан. Ја сам боем у души.

Али оно што ме страшно брине је могућност да од алкохола не добијем цирозу јетре. Не знам која количина алкохола и колико дуго би требало да се пије а да не дође до тога, нажалост јако велики сам хипохондар.

Зашто то волим? Зато што никад нисам био са девојком и никада нећу бити. Не верујем у праву љубав као идеал, оно "љубав свог живота" или у "ону праву". Мени је фуј кад ми неко каже "наћи ћеш једном ону праву, љубав свог живота" а ја чак и невин, притом сам и усамљен али то неко може да ми каже само ко нема делић разумевања према мени. У старости ће ми бити привлачне младе девојке јер сам неискусан и за разлику од старијих жена којима је само циљ да се удају и причају о некаквим шупљим душама, ја ћу хтети и страст а не да размишљам о заједници. Младе девојке које хоће секс и оне су ширих схватања и забавније су, оне ће ми бити привлачне и у старости. Пошто нећу моћи да будем с њима а и да могу сви би ме нападали, онда треба да нађем срећу у друштву маторих алкохоличара, под условом да ми то не изазове цирозу јетре.

Све остало мало шта ме занима и мало где другде бих се уклопио. Религија ме уопште не занима. Не занима ме ни неко луксузирање и трошење пара јер нисам сиротињског менталитета да задивљујем друге припадношћу некој "класи". Ја желим забаву и забаву, да се нешто дешава, само проблем су или цироза јетре или осуда свих људи јер желим пријатељство са повластицама са неком младом девојком. Децу и унуке 100% нећу имати а и увек ће ми фалити нешто од тога двоје.

У чему да се онако баш баш забављам у старости? Забава је лек, за разлику од празних лепих прича.

Poslednja izmena:
Ja znam kako da nadjes ljubav, ali je potrebno da koliko toliko budes verujuci.
Mogu da ti posaljem putem pp, ovde vecinu ljudi ne razume tvoju situaciju i olako te osudjuju, a najcesce ti ljudi imaju nekoga pa je onda iz njihove perspektive mnogo lako da se prica.
Мислим да је то екстремно чудо.. Мене нико и не може да разуме, па ни ја себе..

Кад остарим волео бих да будем алкохоличар. Да имам друштво себи сличних маторих алкохоличара.
Nikad nije bilo manje alkoholicara i samim tim tek ih nece biti u buducnosti, promasices fazon skroz.

Nego se lepo digitalizuj kao sto vec jesi i posveti raznim virtuelnim oblicima druzenja, tu je perspektiva...

Ne mozemo ni da zamislimo kakav ce biti svet 2050. ali svakako skroz nenormalan cak i za danasnje pojmove...

Nego se lepo digitalizuj kao sto vec jesi i posveti raznim virtuelnim oblicima druzenja, tu je perspektiva...
Али сам усамљен што ничега нема у реалу. У реалу једино могу да изађем напоље и будем са непознатим људима на улици који ме не знају овде. Никад ништа да се поклопи. Стар сам већ да би ме задовољило само виртуелно.

Nikad nije bilo manje alkoholicara i samim tim tek ih nece biti u buducnosti, promasices fazon skroz.
Ни секса ни пијења :(

Mislim da si ti još mlad i da ne treba da razmišljaš o starosti.
Морам јер све ће остати исто до тада, старост је моја будућност ако пре тога не умрем, већ сам стар за ствари које се раде са 18 или 20. Морам да мислим на то јер тренутно сам у безизлазној ситуацији.

Koliko dugo traje ta bezizlazna situacija, godinu, dve, pet ?
Више од 10, можда 13 откако сам завршио школовање.

Kako bi ti definisao reč zabava? Šta je, po tebi, zabava?
Дружење али да се нешто дешава уз то, да је нека атмосфера, нпр. да се пије, пева, философира о разним темама, да се игра или ради нешто док се истовремено дружи, и све са људима које већ познајем. Журке исто. И "оне" ствари. Све оно где бих се осећао повезано са другима.

То нпр. није седење и петоминутно ћаскање шта је јуче овај или онај урадио или како је неком на послу.

Дружење али да се нешто дешава уз то, да је нека атмосфера, нпр. да се пије, пева, философира о разним темама, да се игра или ради нешто док се истовремено дружи,

Da li misliš da se ljudi uvek ovako druže kao što si naveo?

Žurke se prave kada postoji neki povod, na primer nečiji rođendan.

У чему да се онако баш баш забављам у старости? Забава је лек, за разлику од празних лепих прича.
Čime ćeš da se zabavljaš u starosti, to ćeš u starosti da odlučiš. Sad prestani
da tražiš sreću i samo budi srećan.

Zahvalnost pomaže. Pronađi neku literaturu o zahvalnosti i nauči kako da budeš
zahvalan.

Морам јер све ће остати исто до тада, старост је моја будућност ако пре тога не умрем, већ сам стар за ствари које се раде са 18 или 20. Морам да мислим на то јер тренутно сам у безизлазној ситуацији.
posle kise dolazi Sunce. Raduj se sutrasnjem danu,....nesto se mora dogoditi. Nista nije vecno pa cak ni ova tvoja letargija.
Budi sretan sto si ziv i zdrav a za ostalo ce se "priroda" potruditi.

posle kise dolazi Sunce. Raduj se sutrasnjem danu,....nesto se mora dogoditi. Nista nije vecno pa cak ni ova tvoja letargija.
Budi sretan sto si ziv i zdrav a za ostalo ce se "priroda" potruditi.
Хвала, али неће бити боље, само ће бити горе јер старим и све више имам пропуштеног.

Не могу да живим јер никад нисам био и никад нећу бити да девојком а сви ме вређају јер то желим.

Хвала, али неће бити боље, само ће бити горе јер старим и све више имам пропуштеног.

Не могу да живим јер никад нисам био и никад нећу бити да девојком а сви ме вређају јер то желим.
Nema na čemu. Što se mene tiče možeš da nastaviš da se smaraš do kraja života.
Meni dlaka s glave neće faliti zbog toga. Eno otvorila sam temu o zahvalnosti i preporučila
knjigu.

to sto nisi sa devojkom, to danas mnogi nisu.......pa su zivi. Ovde ne uracunavam seks jer to se danas kupuje na kiosku.
Dakle, ako cekas romantiku, nacekaces se, zato ne gubi vreme, idi u neki nocni klub i uzivaj.

jel te neko tera da ostariš? Godine su jedno starost duha je drugo
Људи. Они одређују како неко треба да се понаша у складу са својим годинама, биће ми забрањено да се понашам као да сам млад јер ће ме сви осуђивати, нпр. сви осуђују кад је стар човек у вези са младом девојком јер му је још до оних ствари, ту то пада јер године нису само број.

Људи. Они одређују како неко треба да се понаша у складу са својим годинама, биће ми забрањено да се понашам као да сам млад јер ће ме сви осуђивати, нпр. сви осуђују кад је стар човек у вези са младом девојком јер му је још до оних ствари, ту то пада јер године нису само број.

Tvoj problem je , sinko, sto mislis da su oci celog sveta uprte u tebe i ides kroz zivot kao fakir po iglama, oprezan , da ne napravis nesto sto se okolini nece svideti.
Sta te boli sta ce ko reci, misliti. Okolina nikada nije bila u pravu i bolje biti budala za njih nego za sebe.
Uostalom, mozda si i primetio, najvece budale najbolje prodju u "publici". Budi takav, ne kosta nista a sigurno ce profitiras.........iovako, nema sta da izgubis.

A šta te briga šta ljudi misle o tebi? Ljudi uglavnom misle o sebi a retko i površno o drugima....

Back