U Bosni izliv mrznje prema Srbima dostigao 8 stupanj rihterove skale

kapetanmark

Legenda
Poruka
59.020
Posle poraza u finalu gren slema Vimbldon 2024 Djoković je na drusfvenim mrežama u bazniji doživeo neverovatan izliv likovanja bošnjaka i mržnje.

U nesportskom entitetu zaboravite novac i pomoc djokovic tokom poplava... Tad im je bio najbolji.

No brzo se istina pokaze. Juče je prštalo od komentara tipa : al kara chat ni ka....

Mizeeija. Nacija koja je operisana od kolektivnog sporta takvoj velicini da iskazuje mrznju....

Pa to je očekivano na svim stranama. Kad je Italija izbacila Hrvatsku sa EURO u Srbiji i RS se slavilo isto. Kad bi BiH proradila u nekom sportu isto bi se navijalo za mnoge druge protiv njih
Hrvatska reprezentacija u fudbalu nije pomogla srbiju ili bejha novcem i to ogromnim u doba poplave i nesreće kada su ga licemeri Bosnjaci u zvezde dizali. Lagali su očito glumili, kad im treba korist.
Na protiv ta tvoja reprezentacija koju pominjes je posle katara gromoglasno u avionu pevala ustaske krvoločne pesme ustaše tompsona - stići će vas naša ruka i u Srbiji! I to svi ko jedan...
Posle Rusije to su pevali na doceku širom hrvatske a Modrić je insistirao da im peva tompsona...
Tako da je poređenje njih i djokovića kao dupe i oko zar ne?

Ovakav humanista i onaj koji zastupa toleranciju sa bosnom i hr nije to zasluzio zar ne... Pogotovo sto im je pomagao a tad su ga hvalili....

A sad neverovatno izlivi mrznje prema đokoviću kao tobož četniku!

Hrvatska reprezentacija u fudbalu nije pomogla srbiju ili bejha novcem i to ogromnim u doba poplave i nesreće kada su ga licemeri Bosnjaci u zvezde dizali. Lagali su očito glumili, kad im treba korist.
Na protiv ta tvoja reprezentacija koju pominjes je posle katara gromoglasno u avionu pevala ustaske krvoločne pesme ustaše tompsona - stići će vas naša ruka i u Srbiji! I to svi ko jedan...
Posle Rusije to su pevali na doceku širom hrvatske a Modrić je insistirao da im peva tompsona...
Tako da je poređenje njih i djokovića kao dupe i oko zar ne?

Ovakav humanista i onaj koji zastupa toleranciju sa bosnom i hr nije to zasluzio zar ne... Pogotovo sto im je pomagao a tad su ga hvalili....

A sad neverovatno izlivi mrznje prema đokoviću kao tobož četniku!
Djoković je Jugosloven kad ode u Bosnu i Hrvatsku ali inače baš je prava Srbenda. Spominje Kosovo i peva Veseli se srpski rode. Inače Srbi su navijali uvek protiv Hrvata i pre tog pevanja Tompsona. Nema to veze šta ti sportisti rade ili govore. Uvek će biti reakcija ustaše ispušile kad izgube.

Poslednja izmena:
Djoković je Jugosloven kad ode u Bosnu i Hrvatsku ali inače baš je prava Srbenda. Spominje Kosovo i peva Veseli se srpski rode. Inače Srbi su navijali uvek protiv Hrvata i pre tog pevanja Tompsona. Nema to veze šta ti sportisti rade ili govore. Uvek će biti reakcija ustaše ispušile kad izgube.
vrlo je mizerno ovako opisati djokovica.

ovo je tipicno nesrbski opis osobe poznate po humanosti. dakle djokovic je srbenda (ili četnik ) samo dok ne ode u hrvatsku kada u stvari glumata jugoslovena ?
znači po tebi je djoković licemer koji glumata kada ode u hr ili bosnu.

peva veseli se srpski rode ? :rotf:

sve si rekao . i previse .

da se podsetimo :

„Živeli svi narodi bivše Jugoslavije. Neka je Bog uz vas“, napisao je Novak Đoković na svom Tviter profilu uz okačenu fotografiju.
Srpski teniser poslao je poruku podrške i Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj koje su takođe pogođene poplavama.

„Srce mi se cepa kada vidim koliko ljudi je evakuisano i ugroženo u Bosni. Preko 950.000!!! Izdržite braćo... Pomoć će stizati iz sveta“, napisao je Đoković.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odservirao je mnogo pobjedničkih asova do sada, ali nikada tako jak kao ovaj kojim je prosto ujedinio narode Balkana, pogođene katastrofalnim poplavama, ocijenila je danas agencija Asošiejted pres.

"Svjetski teniser broj dva učinio je ono što političarima nije pošlo za rukom još od krvavih ratova devedesetih godina, da barem privremeno ujedini nekadašnje neprijatelje, koji se sada zajednički bore protiv razornih poplava, najvećih koje su zadesile taj region u posljednjih sto godina", kaže se u tekstu AP.

Američka agencija podsjeća da je Đoković pokrenuo ogroman talas finansijske i medijske podrške širom svijeta za žrtve katastrofalnih poplava koje su do sada ubile najmanje 45 osoba i na hiljade ostavila bez domova u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

"Ono što izdvaja Đokovićevu kampanju za pomoć ugroženom stanovnistvu je činjenica da je on nije tražio samo za Srbiju, već i za Bosnu i Hrvatsku, koje su inače bile u ratu sa Srbijom", navodi AP i ocjenjuje da "sve tri države i dalje gaje međusobno nepovjerenje i to 20 godina po završetku ratova nakon kojih se Jugoslavija razdvojila na šest različitih država".

za gospon @Straks92 je ovo licemerje djokovicevo ili glumatanje jugoslovena po potrebi jel inace je kako kaze prava ''srbenda'' koja peva veseli se srpski rode ?

Posle poraza u finalu gren slema Vimbldon 2024 Djoković je na drusfvenim mrežama u bazniji doživeo neverovatan izliv likovanja bošnjaka i mržnje.

U nesportskom entitetu zaboravite novac i pomoc djokovic tokom poplava... Tad im je bio najbolji.

No brzo se istina pokaze. Juče je prštalo od komentara tipa : al kara chat ni ka....

Mizeeija. Nacija koja je operisana od kolektivnog sporta takvoj velicini da iskazuje mrznju....
Kapetanemark, sta ti imas da kazes na cinjenicu da su Noletovi baba i deda Hrvati, i da li su mozda i oni pevali Tompsonove pesme?

vrlo je mizerno ovako opisati djokovica.

ovo je tipicno nesrbski opis osobe poznate po humanosti. dakle djokovic je srbenda (ili četnik ) samo dok ne ode u hrvatsku kada u stvari glumata jugoslovena ?
znači po tebi je djoković licemer koji glumata kada ode u hr ili bosnu.

peva veseli se srpski rode ? :rotf:

sve si rekao . i previse .
A zašto podržava hrvatsku reprezentaciju koja peva Tompsona? Ipak to što mu je majka Hrvatica ne može biti opravdanje. Mislim da ti njegovi pokušaji da se nikome na Balkanu ne zameri jesu fejk. Iskreniji je u odnosu sa zapadnjacima sa kojima se često posvadja. Ovde na Balkanu pokušava da istovremeno bude srpski nacionalista i Jugosloven.

Đoković: Na sve iz regiona gledam isto - i Hrvati su moji​

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da na sve ljude iz regiona gleda manje-više isto, da je svestan da se nekima nije dopala njegova podrška Hrvatskoj na fudbalskom Mundijalu prošle godine, ali da na taj način želi da doprinese pozitivnoj energiji i uzajamnoj podršci.

https://rtv.rs/rsn/sport/tenis/djokovic-na-sve-iz-regiona-gledam-isto-i-hrvati-su-moji_1016052.html

Kapetanemark, sta ti imas da kazes na cinjenicu da su Noletovi baba i deda Hrvati, i da li su mozda i oni pevali Tompsonove pesme?

mamini roditelji , da.

posto je ovde straks pomenuo tj poredio hrvatsku reprezentaciju u fudbalu , ja sam rekao da je to neuporedivo.

prvo sto je modric kapiten te reprezentacije po povratku iz rusije i proslave medju masom insistirao da ih dočeka osvedočeni ustaški pjevač i tekstopisac krilatica o staroj gradiski, mate bobanu...

reprezentacija koja je potom i po povratku iz katara u avionu gromoglasno vristala : stići će vas naša ruka i u srbiji!''

ja sam rekao da je to proedjenje sa djokovicem kao poredjenje dupeta i oka bez potrebe reći ko je dupe a ko oko u tom primeru. :kpozdrav:

covek koji je zaduzio sve svojom humanoscu nije zasluzio da psole tih pohvalak oje su pljustale od bosnjaka dozivi ovo ludilo srece povodom njegovog poraza kada su ga nazivali četničinom i kako im je alkaraz ulepšao dan !

neverovatna hsiterija srbomrzaca u bazniji je juče doživela 8 stepen rihterove skale...

A zašto podržava hrvatsku reprezentaciju koja peva Tompsona? Ipak to što mu je majka Hrvatica ne može biti opravdanje. Mislim da ti njegovi pokušaji da se nikome na Balkanu ne zameri jesu fejk. Iskreniji je u odnosu sa zapadnjacima sa kojima se često posvadja. Ovde na Balkanu pokušava da istovremeno bude srpski nacionalista i Jugosloven.

Đoković: Na sve iz regiona gledam isto - i Hrvati su moji​

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da na sve ljude iz regiona gleda manje-više isto, da je svestan da se nekima nije dopala njegova podrška Hrvatskoj na fudbalskom Mundijalu prošle godine, ali da na taj način želi da doprinese pozitivnoj energiji i uzajamnoj podršci.

https://rtv.rs/rsn/sport/tenis/djokovic-na-sve-iz-regiona-gledam-isto-i-hrvati-su-moji_1016052.html
za tebe su fejk. i za ostale nesrbe.

ali to nije do novaka vec do tebe i vas.

ne moze srbin biti humanista , antisovinista ? pa kako moze kad peva veseli se srpski rode ? :rotf: I odma je srpski nacionalista...

lepo sto ste pokazali lice. da zna to ubuduce

sta je problem oko ljubavi prema kosovu ? ako orpavdavas hrvatsku oluju i oslobadjanje krajine , kako možeš da uzmeš za nešto loše djokoviću koji uvjek sa sobom nosi svoje rodno kosovo ?

dakle sad polako saznajemo i razloge ove histerije i mrznju juče iskazanu od strane bošnjaka prema djokoviću prilikom poraza od alkaraza...

to je zato što je djoković zapravo tešk isrpski nacionalist i lažni jugosloven ili jugosloven po potrebi ?

ili je to prije ono- šta god da nam dobro učinio , pomogao, on je srbin pa srbin i samim tim mržnja šta drugo jel

dakle sad polako saznajemo i razloge ove histerije i mrznju juče iskazanu od strane bošnjaka prema djokoviću prilikom poraza od alkaraza...

to je zato što je djoković zapravo tešk isrpski nacionalist i lažni jugosloven ili jugosloven po potrebi ?

ili je to prije ono- šta god da nam dobro učinio , pomogao, on je srbin pa srbin i samim tim mržnja šta drugo jel
Ne mora nužno biti povezano sa njim i uopšte se sportistima koji gube. Na primer Hrvati i Bošnjaci mogu da se raduju sportskim neuspesima Srbije jer znaju da su tad mnogi Srbi tužni zbog toga. Isto važi i obrnuto, Srbi su srećni kad i njihove države puknu u nekom sportu iz istog razloga. To je klasično radovanje nakon ratova na ovim prostorima, ne znam kako očekivati bilo šta drugačije nevezano za postupke sportista.

da pogledamo malo to likovanje na djokovicev poraz juče , od strane nesportskog entiteta :

SRBlGENOClDASl
prije 1 dan

Al Cara chat nicka. Idemoooooo.

estertestni1
prije 1 dan

Gooooooood najt međedu

tranquillo
prije 21 sat

izgubio (po)cetnik ..sad moze uzeti gusle i guditi (po)cetnicke

iegoCholoSimeone20
prije 1 dan

Hahaha kakav kmek u komentaru, samo što osim nas protiv Đokaja navija cijeli svijet osim Srba i ponekog Kineza hahahahah.

mrtviTito2
prije 1 dan

gotovo je cedaljici

gooUser1719233860
prije 1 dan

Tako malac,samo tari dedu.

geodet
prije 23 sata

Munira, ne kleti ih više. Izgubi Đoković, pukao svaki treći brak u 2023., atentator na Đinđića prešao na islam, upalili crveni meteoalarmi čekaju oluje.... Smanji malo jer bit će sutra u novinama da je bila poplava jer je Munira udarila na nejač....

djes656
prije 1 dan

Djokovic sa violinom i Vucic sa kisobranom

Jarebica_Vulgaris
prije 1 dan

Kaze Vucic da je Djokovica bolilo kolno. Ovo je belosvetska urota protiv Srbije!

gooUser1713242932
prije 18 sati

Spanija nosi pobjede na svim poljima. bravo, drago mi je da je ovaj pacenik izgubio

gooUser1710271640
prije 21 sat

Vidio sam da su srbi vec ovo pretvorili u pobjedu. Kaze poslije povrede doci u finale, to bi za svakoga bio uspjeh karijere

Virus1
prije 23 sata

Nastimali mu put do finala bez problema.Prvi ozbiljan protivnik i 0:3

Dzeko3PM
prije 23 sata

Koje je nacije ovaj Đokaj? serv1 nije etnos, nego status obespravljenosti pojedinca u robovlasničkom sistemu. Vezan konopcima. Je li po nacionalnosti Bosanac, Albanac, Rumun, Bugarin? Đokaj je albansko prezime, ali govori bosanskim jezikom, pa je nejasno. Da nije iz Španije kao Rafi Nadal, broj 1 svjetskog tenisa?

vedo85
prije 23 sata

penzija.Nadal izmislio Tenis za Djokovica.Jannik Sinner vodi Listu a Alcarez mlad jos i prestice Djokovica

TalicniTom
prije 11 sati

Star...ovakav...onakav....mali cheta je stigao do finala....svaka mu cast! Van terena neka.svira sa dodikom I kusturicom

Ne mora nužno biti povezano sa njim i uopšte se sportistima koji gube. Na primer Hrvati i Bošnjaci mogu da se raduju sportskim neuspesima Srbije jer znaju da su tad mnogi Srbi tužni zbog toga. Isto važi i obrnuto, Srbi su srećni kad i njihove države puknu u nekom sportu iz istog razloga. To je klasično radovanje nakon ratova na ovim prostorima, ne znam kako očekivati bilo šta drugačije nevezano za postupke sportista.
ovo je pojedinac. ne kolektivni sport.

ne postoji toliko popularn individualni sport kao tenis.
poredjenje sa reprezentacijom hrvatske u fudbalu sam već odgovorio, nije za poredjenje ono su iskazane i dokazane ustaše koje insistiraju da ih dočeka tompson sa pesmama o srpskom klanju...

ovaj covjek tako ensto nikada nije uradio. ovaj covjek po tebi ima greh jer pazi ti sebe, on pjeva veseli se srpski rode ?

jel tu pjeva o staroj gradiski ? ili o potocarima gde likuje ?

ako, lepo treba da zna štam u misle oni i likovi poput tebe. da iduci put zna kada pomisli da ih donira i pomaze.

da zna da ga smatras licemerom , koji glumata jugoslovena po potrebi a u stvari je teski srpski nacionalista.
hvala u njegovo ime

ovo je pojedinac. ne kolektivni sport.

ne postoji toliko popularn individualni sport kao tenis.
poredjenje sa reprezentacijom hrvatske u fudbalu sam već odgovorio, nije za poredjenje ono su iskazane i dokazane ustaše koje insistiraju da ih dočeka tompson sa pesmama o srpskom klanju...

ovaj covjek tako ensto nikada nije uradio. ovaj covjek po tebi ima greh jer pazi ti sebe, on pjeva veseli se srpski rode ?

jel tu pjeva o staroj gradiski ? ili o potocarima gde likuje ?

ako, lepo treba da zna štam u misle oni i likovi poput tebe. da iduci put zna kada pomisli da ih donira i pomaze.

da zna da ga smatras licemerom , koji glumata jugoslovena po potrebi a u stvari je teski srpski nacionalista.
hvala u njegovo ime
Pa nema veze kakav je sport jer se Djoković uvek posmatra kao da igra za Srbiju. I ti si likovao sad kad su pukle Slovenija i Hrvatska u košarci i nisu otišle na Olimpijadu. Nemoj mi samo reći da te ne raduje posebno što je Srbija na Olimpijadi u tom sportu a oni nisu.

Pa nema veze kakav je sport jer se Djoković uvek posmatra kao da igra za Srbiju. I ti si likovao sad kad su pukle Slovenija i Hrvatska u košarci i nisu otišle na Olimpijadu. Nemoj mi samo reći da te ne raduje posebno što je Srbija na Olimpijadi u tom sportu a oni nisu.
ima veze , ovo je individualni sport. djokovic je tu djokovic. licnost.

kao recimo goran ivanisevic.
nikada nisam opljuvao gorana ivanisevica il ise radovao njegovom porazu. i u vreme rata i posle rata njegovi uspesi su me radovali i navijao sam za njega.

ivanisevic je za mene jugosloven. lik je ok.

hrvatske reprezentacije molim te ne pominji mi. za fudbalsku sam pojasnio , i jasno je svima da su dokazane proustase. insistirali su da ih doceka proustasa tompson.

o kosarkaksoj reprezentaciji takodje. pamtimo svi 1995 tu i sraman odlazak sa postolja. od tada vise videti medalju nece. niti pobjedu protiv srba.

ovo je individualno. ja nisam iznenadjen ovim licemerjem nesporstskog entiteta.

posle ide prica i mantra o nekoj multi kulti bejha i slicna baljezganja...

likovali su od mrzžnje prema srpskom narodu i to prema ćovjeku koji ih je zadužio svojom plemenitošću.

ali dzaba njemu plemenitost kada ti kaeš da on glumata da je jugosloven i to je samo kad ode u hr ili bosnu. inače je teški nacionalista koji gle čuda peva veseli se srpski rode...

e jadna majko

sto se tice slovenije, ta nacija nikada ne bi bila nista u sportu (osim skijanju) da nema srba u njoj ili hrvata...

luka doncic goran dragic i prvaci evrope , molim lepo

ali tad im ti ''srbi'' ne smetaju jel de ?

Lazes po obicaju, neinventivno i neinteligentno. Ljudi su navijali i za Novaka i koliko i za Spanca...isto kao sto bi zauzeli stranu da su igrali recimo Federer i Nadal.

Pa to je očekivano na svim stranama. Kad je Italija izbacila Hrvatsku sa EURO u Srbiji i RS se slavilo isto. Kad bi BiH proradila u nekom sportu isto bi se navijalo za mnoge druge protiv njih.

Srbi dobar dio njih ne voli bosance i hrvate ali nije opterecen njima a oni su optereceni srbima

Fudbal uzmi.Hrvatska kada igra fudbal sa nekom reprezentacijom iz Azije ili Juzne Amerike prozivace njihovi navijaci srbe i Srbiju zato sto su optereceni a to nije normalno.Ok kada Hrvatske igra protiv Srbije pa prozivaju srbe,jeste ruzno sa bilo cije strane da su prozivke al ima neku logiku.Kakve veze ima sa zdravim razumom i logikom da oni protiv bilo koga kada igraju prozivaju srbe.Pa vidio si mec Albanije i Hrvatske na Euru.Znas kada ce srbi prozivati albance i hrvate samo ako Srbija igra direktno protiv njih,al zamisli sada igraju Grcka i Srbija i sada srbi prozivaju albance ili turke pa to je smijesno nismo opterecen narod i pod dijagnozom.A mrznja sa svacije strane je bolesna samo sto kod njih je to opsesija

Cak su hrvati i za ispadanje sa Eura i za mec sa Italijom opet indirektno trazili krivicu u srbima.A u medijima i na tv su pominjali kako je sudija meca koji je sudio protiv Hrvatske u mecu sa Italijom isti sudija koji je sudio na mecu Srbija i Portugal i svirao za Srbiju i ostetio Portugal tesko na Marakani, koliko su optereceni pa kakve taj mec veze ima sa mecom Hrvatske i Italije na Euru eto isti sudija.Poenta njihove psiho teorije je da taj sudija koji voli srbe ne voli hrvate.Taj sudija jeste ostetio Portugal al nenamjerno a ne zato sto voli Srbiju i sada to bi bilo logicno da je Srbija velika fudbalska sila i ima lobi u Uefi pa da je sudije guraju smijesno.Al Hrvatska uvijek trazi u srbima krivca pa i kada im kisa pada

Poslednja izmena:

Back