U Beogradu održana litija protiv Evroprajda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od seksualne devijacije. Umesto da ih tapšu po ramenima kako je to u redu, naučnici (medicina, farmacija...) bi morali da nađu rešenje za njihov problem. Jednako kao što ga traže za sve ostale devijacije i poremećaje.
Nije ovde reč o nečijem izboru, kako lažno zovu "orijentaciji" već o devijaciji, još jedna od stotinu grašaka prirode.
I to jeste najveći problem za same gejeve, što niko ne želi da se bavi tim problemom, a sve zbog velike količine novca koji se gura kako bi to bilo nešto dobro.
Ja sam veliki protivnik nasilja i bilo kakavih represija prema takvim ljudima, ali sam za što veću pomoć, koja im nedostaje.
Перановићу, ти ли си? Знам шта си у затвору прошао...

zato sto je to veoma perfidno povezano. Dok homoseksualci nisu usli u politiku,odnos naroda ,glasaca, je bio sasvim drugaciji nego danas.Recimo,Fransoa Miteran je doziveo veliku krizu kada se saznalo da ima vanbracnu cerku.Vlade bi se opasno ljuljale zbog afera ministara.Jednostavno nije se promovisala dekadencija i pozivalo se na odgovornost.
Pocetkom devedesetih krece upliv gej lobija prvo u americi potom u Evropi,istovremeno mediji kreiraju i oblikuju javno mnenje da nekada nezamislivo prihvati kao normalno.To prati promena normi i zakona u korist LBGT,koji postaju zasticeni preko svake osnove.Tako da za samo tri decenije u vrhu zapadne politike ti imas nezamislivo visok procenat LBGT osoba.
Recimo da u drustvu oni ucestvuju sa svega par procenata,procenat koji cine u politici,medijima,...danas je debelo dvocifren.
Ljudi to vide i dozivljavaju kao realnu pretnju, jer smo trenutno u situaciji da jedna minorna manjina ima toliku moc da moze da utice na zivot vecine i namece mu norme i vrednosti mimo tradicionaih kojih se pridrzava najveci procenat svetske populacije
Pred zakonom su svi isti, i ne vidim kako tvoja uvjerenja mogu da se ugroze time sto neko ima drugacija. To sto otvorenih gejeva ima u javnim sferama po procentu vise od hetero nije nuzno do lobija. Trebalo bi obaviti ozbiljnu socijalnu analizu slucaja da bi se doslo do valjanih podataka. Licno me ne bi iznenadilo da su mahom takve osobe u psiholoskom smislu naprednije. Treba stvarno imati nesto da u ovom svijetu kakav jest, pa priznati sebi i svim drugima da si drugaciji, ali da si to ti uprlos svemu. Za to treba hrabrosti, a i pameti, tako da me ne cudi kako dosta njih ima sta treba za uspjeh.. oni latentni su prosjecni, nesto slicno kao vecina tradicionalista. :D

Jos davnih godina kada sam se zaposljavao u jednoj kompaniji u USA, gazda inace Amerikanac me pita nakon saznanja odakle sam: "Je li vi ste oni sto ste prebili pedere na onoj paradi"?, Ja rekoh "Da", on ustaje pruza mi ruku i kaze u fazonu Bravo, svaka vam cast, tako i treba"... Hocu reci da znam da su i u USA vecinom ljudi protiv pederastije, medjutim mora se priznati da je to oduvek postojalo, postoji i postojace makar u slicnom procentu i da im se mora dati i da setaju ili imaju svoj dan kada zele, naravno, bez skrnavljenja itd.... Vecina njih i nisu za ta skrnavljenja, ali jednostavno kao sto je nama normalno da ceo zivot ismejavamo njih derpere, tako i neki od njih bez grca ismevaju Crkvu...

Jos davnih godina kada sam se zaposljavao u jednoj kompaniji u USA, gazda inace Amerikanac me pita nakon saznanja odakle sam: "Je li vi ste oni sto ste prebili pedere na onoj paradi"?, Ja rekoh "Da", on ustaje pruza mi ruku i kaze u fazonu Bravo, svaka vam cast, tako i treba"... Hocu reci da znam da su i u USA vecinom ljudi protiv pederastije, medjutim mora se priznati da je to oduvek postojalo, postoji i postojace makar u slicnom procentu i da im se mora dati i da setaju ili imaju svoj dan kada zele, naravno, bez skrnavljenja itd.... Vecina njih i nisu za ta skrnavljenja, ali jednostavno kao sto je nama normalno da ceo zivot ismejavamo njih derpere, tako i neki od njih bez grca ismevaju Crkvu...
Pre mnogo godina sam izbacio link gde je vlasnik restorana otvoreno rekao da nece zaposljavati Gej osobe.Digla se frka ali mu nisu mogli nista,posle sest meseci njemu se utrostrucio promet u restoranu zbog reklame koju mu jw americka administracija,policija,sudstvo napravila.
Zao mi je sto ne mogu naci,na engleskom je a zaboravio sam mu ime i prezime.

Pred zakonom su svi isti, i ne vidim kako tvoja uvjerenja mogu da se ugroze time sto neko ima drugacija. To sto otvorenih gejeva ima u javnim sferama po procentu vise od hetero nije nuzno do lobija. Trebalo bi obaviti ozbiljnu socijalnu analizu slucaja da bi se doslo do valjanih podataka. Licno me ne bi iznenadilo da su mahom takve osobe u psiholoskom smislu naprednije. Treba stvarno imati nesto da u ovom svijetu kakav jest, pa priznati sebi i svim drugima da si drugaciji, ali da si to ti uprlos svemu. Za to treba hrabrosti, a i pameti, tako da me ne cudi kako dosta njih ima sta treba za uspjeh.. oni latentni su prosjecni, nesto slicno kao vecina tradicionalista. :D
lako,tako sto ces vec u osnovnoj skoli poceti da nameces deci da nesto sto je ocigledno poremecaj seksualne prirode, sto je i bilo do kraja sedamdesetih ,danas je najnormalnije.To su ljudi koji nemaju porodice i nece ostaviti potomstva,takve osobe razmisljaju sasvim drugacije u odnosu na hetero.Kada ides na razgovor za posao poslodavac te testira da vidi da li pripadas profilu osobe kakvu trazi.Danas o sudbini miliona odlucuju osobe koje nemaju potomstvo i koje ne zanima sutra.Nismo na ivici 3.Sv. bez razloga ,od kada je svaki treci politici na zapadu furundzija

SPC nas je sacuvala dok smo bili stotinama godina u turskom ropstvu,nismo zaboravili ko smo i sta smo,sacuvace nas uz Boziju pomoc i sada od ovog zla koje nas pritiska par decenija i zeli da nam razori porodicu i sve nase tradicionalne vrednosti.
Tako je! Srbi vekovima pored svojih ognjišta masturbiraju tradicionalnom desnom rukom! I sad neko hoće da nam nametne levu.

lako,tako sto ces vec u osnovnoj skoli poceti da nameces deci da nesto sto je ocigledno poremecaj seksualne prirode, sto je i bilo do kraja sedamdesetih ,danas je najnormalnije.To su ljudi koji nemaju porodice i nece ostaviti potomstva,takve osobe razmisljaju sasvim drugacije u odnosu na hetero.Kada ides na razgovor za posao poslodavac te testira da vidi da li pripadas profilu osobe kakvu trazi.Danas o sudbini miliona odlucuju osobe koje nemaju potomstvo i koje ne zanima sutra.Nismo na ivici 3.Sv. bez razloga ,od kada je svaki treci politici na zapadu furundzija
Nastavnici nemaju slobodu u predavanju, vec imaju program koji slijedi, svaki poslodovac se vodi profitom, ne sexualnom orijentacijom ... Sve drugo je mit i paranoja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back