Uh, 90te su bile zaebane i za zenske....kad je sa lepim deckom a lepa , svaka dzukela pocne da gleda da polomi muskarca i preuzme strahom ribu i odvede je na polusilovanje, nekad i gore...
Uzasne stvari su se desavale, a unutrasnjost a i Beograd su se pravili slebi i gluvi..
U unutranjosti su toliko bili zastranili da su ubijali svoje sinove koji nisu hteli da glasaju za Slobu i SNS, sad zovite ih komunisti ili komunjare, ja mislim da nisu bili komunjare, nego raspali komunisti , priuceni , sa sela pa naucilo ko ga hrani pa da ujeda sve ostalo....lojalan dzukac..
I kad je Vucic postao prvo premijer koliko se secam ili predsednik skupstine ili kabineta, neko levo privremeno smetalo , a Toma nikolic predsednik prvi dan je izasao sa molbom da mu ljudi pomognu da ispravlja stvari i bori se protiv kriminala uz pomoc svog ortaka Vulina...prvi dan i ja odmah kazem , ovo nece dobro izaci , bice povratak na 90te....jer jasno je kako razmislja vucic, jos u korporaciji sa Vulinom...
Smeju se svi , tek 1 na 2000 kaze dobro mozda, ne bi valjalo , valjda nece..
Ali svi ost5ali slepi i nedelju dana kasnije i mesec dana kasnije i 10 godina kasnije..