U Banjoj Luci napadnuta pripadnica OSBiH Dajana Dangubić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opet glupavo generaliziranje. Napao ju je neki idiot, nije ju napalo 200 000 građana Banja Luke nego neki manijak koji ima ime i prezime. Šta sad tu ima da se raspravlja. U Moskvi, Parizu, New Yorku imate desetke ubojstava na dan pa niko toliko ne sere koliko se to ovdje radi. Eto lezba dobila batina i šta sad.

Ovo je samo jedan u nizu "incidenata". Grmeclije, koje vladaju Banja Lukom su takve. Samo vide li razliku, odmah patosiranje.

Ovo je samo jedan u nizu "incidenata". Grmeclije, koje vladaju Banja Lukom su takve. Samo vide li razliku, odmah patosiranje.

Ljudi slušaju šund i šta sad. Jel treba očekivat na nekom vašaru da se pušta Mozart ili Pink Floydi. Smiješan si.

Da, vi ste deklarisani neprijatelji Demokratije.

Zato vas lizardi i jebu

Šta je to demokracija? Da ti horde migranata bez ikakvih dokumenata vršljaju zemljom, a da se na račun toga NVO udruge bogate? Mani me se tih pederskih spika.

"Prethodnih mjesec dana prošla sam kroz pakao zločina iz mržnje samo zato što imam kratku kosu. Nije zločin i šljiva na oku problem, koliko je problem sistema koji treba da nas sve štiti, a gori je od nasilja. Zadojeni predrasudama i diskriminacijom do te mjere da sam se gore osjećala u razgovoru s njima, nego dok sam primala ovaj udarac. Državo, trula si i bolesna.".

Не разумем.

Неко је тукао зато што носи кратку косу?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back