Tom Jones 1
Poznat
- Poruka
- 9.058
Da, iza visokih zidina koje su sami i podizali.Inače, te bajke o Šiptarima koji su imali na Kosovu med i mleko su srpska nacionalistička propaganda. Kosovo je bilo društvo pod aparthejdom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, iza visokih zidina koje su sami i podizali.Inače, te bajke o Šiptarima koji su imali na Kosovu med i mleko su srpska nacionalistička propaganda. Kosovo je bilo društvo pod aparthejdom.
Zato Srbiji treba kralj.Imaju i oni pri vrhu vlasti Srbe poput Borisa Milosevica i Milorada Pupovca, zbog kojih domoljubi poput skeje i slicne bagre negoduju i trabunjaju da Hrvatskom upravljaju srbo-cetnici.![]()
![]()
Rusija ima svega i svačega. Ona je na istoku ono što je Amerika na zapadu. U Rusiji živi 168 autohtonih naroda. Neki su bijelci neki azijati. Pored 168 jezika koji se koristi što u lokalnoj što u zvaničnoj upotrebi,živi još 50 naroda koji su se doselili iz nekih zemalja trećeg svijeta ( Pakistan,Afganistan,Nepal,Vijetnam)ali i evropljana(Italijani,Švabe) koji su tu odlučili zapošeti biznis. Ima i oko 100 000 Afro Rusa čiji su preci doselili prije 50 godina iz Afrike za vrijeme studija.Albance ne smatram bijelcima vec depigmentiranim crncima, za Bjeloruse nisam cuo da su ikada pravili neke gluposti, za Rusiju se slazem da ima svakakvog olosa, ali Rusija s Afrikom ili recimo Detroitom ili Baltimoreom ne moze u isti kos nikada.
Btw. da li si znao da su Bjelorusi genetski najcisci Slaveni?
Hipercisti poput Koreanaca na dalekom istoku recimo.
Gdje ima svaka manjina ta prava ? U majčici Turskoj Albanci su uspješno asimilovani i većina njih ne govori albanski jezik. U Grčkoj ako hoće državljanstvo Grčke moraju promjeniti ime i prezime u grčko ime i prezime. Nemaju ni jednu dzamiju u Grčkoj za svoje vjerske obrede dok su ih na Kosovu imali na stotine.To ima svaka manjina u Evropi i skoro svaka na svetu.
S druge strane, malo koja manjina je imala surovu Rankovićevu i Miloševićevu miliciju za vratom.
Azijate napadaju i belci i crnci.
Samo slutim da ih napada 2/3 belaca i 1/3 crnaca.
Inače za Trampa su glasali i latinosi i crnci više nego za bilo kojeg republikanskog kandidata pre.
Njegova retorika je bila Kina će nas uništiti sve četiri godine a onda je došla i korona - kineski virus kako Tramp kaže.
Sto slutis kad NIBRS ima statistiku.Samo slutim da ih napada 2/3 belaca i 1/3 crnaca.
Inače za Trampa su glasali i latinosi i crnci više nego za bilo kojeg republikanskog kandidata pre.
Njegova retorika je bila Kina će nas uništiti sve četiri godine a onda je došla i korona - kineski virus kako Tramp kaže.
Niđe veze.Rusija ima svega i svačega. Ona je na istoku ono što je Amerika na zapadu. U Rusiji živi 168 autohtonih naroda. Neki su bijelci neki azijati. Pored 168 jezika koji se koristi što u lokalnoj što u zvaničnoj upotrebi,živi još 50 naroda koji su se doselili iz nekih zemalja trećeg svijeta ( Pakistan,Afganistan,Nepal,Vijetnam)ali i evropljana(Italijani,Švabe) koji su tu odlučili zapošeti biznis. Ima i oko 100 000 Afro Rusa čiji su preci doselili prije 50 godina iz Afrike za vrijeme studija.
Da Bjelorusija je najčistija slavenska zemlja jer je Tatari nisu uspjeli naseliti i staviti pod svoju vlast,zbog velikih močvara i rijeka zaustavila je konjicu na večem dijelu svoje teritorije. Sam naziv zemlje je malo rasistički Beli Rusi oni koji se nikad ni sa kim nisu miješali.
Ja ljude za razliku od tebe i tebi slicnih nacionalista nikada ne bi dijelio po naciji.Jesmo mi belci, ali opet Srbi zaista ne mogu da vide sebe u istom frontu sa Hrvatima npr. i obrnuto.
Tako da je i nacionalnost bitna, bitnija i od rase.![]()
Ko ti je to rekao ? Neko iz centrale SDA ?!Niđe veze.
Ruski narod je slepi šupak civilizacije
To će biti tvoja osveta što je Mladina sprdala SlobuTreba uloziti protest SB UN i podneti predlog rezolucije za osudu Amerike zbog ugrozavanja azijskih nacionalnih manjina....
Razmotriti i raspored mirovnih trupa na liniji razdvajanja zaracenih strana
Rusija ima svega i svačega. Ona je na istoku ono što je Amerika na zapadu. U Rusiji živi 168 autohtonih naroda. Neki su bijelci neki azijati. Pored 168 jezika koji se koristi što u lokalnoj što u zvaničnoj upotrebi,živi još 50 naroda koji su se doselili iz nekih zemalja trećeg svijeta ( Pakistan,Afganistan,Nepal,Vijetnam)ali i evropljana(Italijani,Švabe) koji su tu odlučili zapošeti biznis. Ima i oko 100 000 Afro Rusa čiji su preci doselili prije 50 godina iz Afrike za vrijeme studija.
Da Bjelorusija je najčistija slavenska zemlja jer je Tatari nisu uspjeli naseliti i staviti pod svoju vlast,zbog velikih močvara i rijeka zaustavila je konjicu na večem dijelu svoje teritorije. Sam naziv zemlje je malo rasistički Beli Rusi oni koji se nikad ni sa kim nisu miješali.
Шта је у томе честито?cestiti balinluk, cetnicad i ustasija dobrodosla.
Od milja tako nazivam srcu drage narode Balkana.Шта је у томе честито?![]()
Сад сам се разнежио...Od milja tako nazivam srcu drage narode Balkana.
U mojoj kuci, sve bijele rase su dobrodosle, bez obzira na nacionalni predznak, dok recimo onaj @GrdobanS mene ne voli zato sto sam ustasko-macjeg porijekla, a u kucu bi primio nosatog Zidova ili kriminalca iz Africkog roga.
Ja nisam rusofil iako poštujem njihovu kulturu i tradiciju državnosti. Doprinijeli su svjetskoj kulturi i nauci kroz pisce,naučnike,svemirska tehnologija,vojna industrija,imaju gradove među najljepšim na svijetu ali Rusija je za mene isto što i Amerika. Velika sila koja se rukovodi svojim interesima. Ispalila nas je 1999 a i Jermene je ispalila prošle godine i stala uz Azere.RUSIJA JE SVETLO NA ISTOKU!
MORAMO SE UJEDINITI SA RUSIJOM JEDINO TU JE SPAS!
Ja nisam rusofil iako poštujem njihovu kulturu i tradiciju državnosti. Doprinijeli su svjetskoj kulturi i nauci kroz pisce,naučnike,svemirska tehnologija,vojna industrija,imaju gradove među najljepšim na svijetu ali Rusija je za mene isto što i Amerika. Velika sila koja se rukovodi svojim interesima. Ispalila nas je 1999 a i Jermene je ispalila prošle godine i stala uz Azere.
Imaju sličan mentalitet sa Amerikancima iako mi mislimo da su sličniji nama jer su Sloveni.
Kako niko u Poljskoj,Finskoj ili Litvaniji ne dovedu pro rusku vlast ? Uvijek Rusija gubi te neke saveznike ili ih ona odbija od sebe.Lupas. Jermeni su ispalili Ruse dovodjenjem proamericke vlade , i surovanjem sa Sorosem + najavom ulaska u NATO.
Napad Azera je usledio nakon toga. Ali nisu kukali Sorosu da ih spasi vec molili Putina. Licemerni pokvarenjaci kao srpski drugosrbijasi koji ljube guzzice zapadu , sprovode njihovu politiku a kad je stani-pani mole Ruse za pomoc i vuku za rukav.
![]()
Armenija dobila dobro po glaviLupas. Jermeni su ispalili Ruse dovodjenjem proamericke vlade , i surovanjem sa Sorosem + najavom ulaska u NATO.
Napad Azera je usledio nakon toga. Ali nisu kukali Sorosu da ih spasi vec molili Putina. Licemerni pokvarenjaci kao srpski drugosrbijasi koji ljube guzzice zapadu , sprovode njihovu politiku a kad je stani-pani mole Ruse za pomoc i vuku za rukav.
![]()