U Americi serija rasistickih napada na Azijate

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.589

Asian-Americans Are Being Attacked. Why Are Hate Crime Charges So Rare?​

https://www.nytimes.com/2021/03/18/nyregion/asian-hate-crimes.html

Video shows Asian man attacked on N.Y.C. subway train​

Asian American woman attacked on New York street​

More than 2,500 hate crimes reported against Asian-Americans in 2020​

Assault involving anti-Asian racial slurs captured on camera at Richmond coffee shop​

https://www.msn.com/en-ca/video/new...ichmond-coffee-shop/vi-BB1fb6Q9?ocid=msedgntp
55088941-9c79-4d55-b799-539553e8e9b5-AP_US-NYPD-Asian-Hate-Crimes.jpg

U Americi serija rasistickih napada na Azijate. Neki od napadaca su i Afro-Amerikanci koji napadaju Azijate uz poklic Vi ne pripadate ovde. Broj napada se povecava, a postavlja se pitanje ko stoji iza ovoga i sta zeli da se postigne sa ovim ? Jer napadi su sinhronizovani.

Crnjama smeta što su Azijati najuspešnija rasa posle Jevreja (čak su jači i od tamošnjih WASP amera), ali njih ne mogu da krive za svoj loš položaj kao što rade belcima jer ih nisu porobljavali. Ne uklapa im se u naraciju.

Zanimljivo je da su 90-ih imali slično nspade i na Jevreje, čak ima i film gde radio tok-šou voditelj Jevrej dobija preteće poruke od crnaca zbog etniciteta.

Ne napadaju bijelci azijate, vec ih napadaju osobe tamnije boje koze.
Od svih rasa oni su najskloniji kriminalu, smeta im valjda sto su azijati marljivi i rade.
Ne bi se nikada mijesao s azijatkinjom, ali prema Japancima i Koreancima imam iskljucivo respekt, kud su inteligentniji od bijelaca, tu su jos rasno daleko cisci.
Moja rasizam je kulturoloske prirode, nisam sklon nepodnosenju crnaca i zidova zato sto su jedni crni a drugi nosati, vec zbog njihovog generalnog ponasanja.
Drazi mi je cestit crnac ili zidov od ijednog trulog bijelca, samo sto to ljudi ne kapiraju.
U biiti, ljudi ne kapiraju rasizam uopce.

Ne napadaju bijelci azijate, vec ih napadaju osobe tamnije boje koze.
Od svih rasa oni su najskloniji kriminalu, smeta im valjda sto su azijati marljivi i rade.
Ne bi se nikada mijesao s azijatkinjom, ali prema Japancima i Koreancima imam iskljucivo respekt, kud su inteligentniji od bijelaca, tu su jos rasno daleko cisci.
Moja rasizam je kulturoloske prirode, nisam sklon nepodnosenju crnaca i zidova zato sto su jedni crni a drugi nosati, vec zbog njihovog generalnog ponasanja.
Drazi mi je cestit crnac ili zidov od ijednog trulog bijelca, samo sto to ljudi ne kapiraju.
U biiti, ljudi ne kapiraju rasizam uopce.
baš tako. ne mrzìm ni crnca ni arapina,... protiv sam namernog uništavanja Bele rase u Evropi, genocida nad domicilnim stanovništvom.
pobogu, ako postoji društvo za zaštitu bubamara, zašto je strašno što postoje ljudi koji su za zaštitu Bele rase?

baš tako. ne mrzìm ni crnca ni arapina,... protiv sam namernog uništavanja Bele rase u Evropi, genocida nad domicilnim stanovništvom.
pobogu, ako postoji društvo za zaštitu bubamara, zašto je strašno što postoje ljudi koji su za zaštitu Bele rase?
Pa o tome i pricam, da doselim u Saudijsku Arabiju (sto ne bi ni mrtav) sigurno pijan ne bi bauljao ulicom i dizao zenama burke, ali uopce nije rijec o boji koze kao takvoj, vec je u pitanju obrazac ponasanja koja ta boja koze cesto predstavlja.
Npr. Afrikanci iz Africkog roga jedni druge jos uvijek trijebe macetama, sta od takvog ocekivati kada ti doseli tu?
Da ce se normalno ponasati, ali opet kazem, nije odlucujuca boja koze, nece nikada biti.
Moze crnac iz Africkog roga biti deset puta bolji covjek od mog prvog susjeda bijalca i naravno da bi onda za susjeda vise volio tog Afrikanca, ali stanje na terenu je takvo da medju njih 100 u Africkom rogu nadjes pet cestittih.
Onda kada na to ukazes si rasist, fasist i statijaznam sta sve ne.

Uzmi situaciju u J.A.R. gdje je od ukidanja apartheida kriminal skocio za preko 300%.
Da, za preko 300%.
Oni normalni Zulu i Xhosa tamo odjednom pricaju kako je pod apartheidom bilo bolje.
Znaci bili zu gradjani drugog reda pod bijelcima, ali sada kada je konacno dosla "sloboda", kada su zasjeli apsolutni divljaci na vlast, onda odjednom i Buri valjaju.

Uzmi situaciju u J.A.R. gdje je od ukidanja apartheida kriminal skocio za preko 300%.
Da, za preko 300%.
Oni normalni Zulu i Xhosa tamo odjednom pricaju kako je pod apartheidom bilo bolje.
Znaci bili zu gradjani drugog reda pod bijelcima, ali sada kada je konacno dosla "sloboda", kada su zasjeli apsolutni divljaci na vlast, onda odjednom i Buri valjaju.
još jedan dokaz da crna populacija nije sposobna da stvori funkcionalnu državu. mogu mejnstrim naučnici da opovrgavaju ovo koliko hoće, kad jbt imamo oči nismo slepi.

Трампови Симпатизери туку Азијате јер су силе мрака и таме.

Што једна будала (тзв. дрампф) поквари, не може после 100 Камала да састави.
verovatno im Tramp iz crnog finda placa cetvorocasovni boravak u solarijumu da zavaraju pucanstvo

Ne sporim.

Ali, to nikako ne znaci da se treba bratimiti i solidarisati sa kojekakvim otpadom i dilejama (ustase, gibanicari, bivsi eseseserovci, americki rednecksi/juznjaci, razne celave, pijane, nabildovane spodobe zvane ''navijaci''...) samo zato sto pripadaju beloj rasi. ;)
Ja tako nesto nikad nisam tvrdio.
Pogledaj gore moj upis koga bi prije za susjeda - bijeli olos ili cestitog crnca.
Moj rasizam je kulturoloske prirode, nema veze s bojom koze.

Back