U Americi "reklamiraju" usvajanje srpske dece

Metronomy

Buduća legenda
Poruka
49.924
Postoji li politicka volja da se resi afera beba?

Ko je taj koji odlucuje kada ce drzava poceti da resava davno dokazane kradje beba.
Treba li narod da se sam organizuje u trazenju svojih beba?
Cemu sluzi tuzilastvo koje ima informacije iz medija da se drzavni sluzbenici bave kriminalnim aktivnostima?

file-20170803-5614-1qdhuf8.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Dakle, tuzilastvu se javno kaze imenom i prezimenom ko je krivac, a odgovora nema.
Jesu li tuzioci samostalna drzavna sluzba koja moze i ne mora da radi po zakonu, a zakon kaze da tuzilac mora da reaguje i na javno izrecenu optuzbu i sprovodi istrazni postupak?
Jesu li sudije samostalna drzava da mogu da koce istragu?

Postoji li politicka volja da se resi afera beba?

Ko je taj koji odlucuje kada ce drzava poceti da resava davno dokazane kradje beba.
Treba li narod da se sam organizuje u trazenju svojih beba?
Cemu sluzi tuzilastvo koje ima informacije iz medija da se drzavni sluzbenici bave kriminalnim aktivnostima?
Tvoj picousni rešava sve u ovoj zemli jer u njoj ne postoje ništa sem njega, institucije je sveo samo na obavljanje svakidašnjice, ukinuo je pluralizam ideja, višepartizam a većina građana to podržava jer su tek nešto više inteligencije od domaćih životinja , nešto poput tebe.

Tvoj picousni rešava sve u ovoj zemli jer u njoj ne postoje ništa sem njega, institucije je sveo samo na obavljanje svakidašnjice, ukinuo je pluralizam ideja, višepartizam a većina građana to podržava jer su tek nešto više inteligencije od domaćih životinja , nešto poput tebe.

Tebi je dozvoljeno da lazes jer si deo srpcica koji podrzavaju da se u srbiji radi sto gore to bolje..

Реформа правосуђа 0 бодова.

Реформисано правосуђе је 75% тежински од свих укупних реформи !
Reforme pravosudja imamo stalno, potrebna je lustracija....ali to je stvar vlasti, a ovde mene interesuje konkretno zasto tuzilastvo i lekarske komore ne rade svoj posao i niko ih ne smenjuje (ja bi ih cerecio)

Власт је упетљана у криминал, дакле ствар је организовани криминал.

Једина сила јесте државна сила која то зауставља за неколико дана, ако је народ слободан, а држава суверена!

Власт је упетљана у криминал, дакле ствар је организовани криминал.

Једина сила јесте државна сила која то зауставља за неколико дана, ако је народ слободан, а држава суверена!
Znaci zena javno dala imena kriminalca koji van sistema pradaje decu to nije posao vlasti nego tuzilastva i lekarske komore....a gde su novinari?

Back