јанпи
Elita
- Poruka
- 17.568
Дотиче их и те како, зато су и стопирали.
А како их дотиче?
Њихов прескуп Гас и прескупа-Лака Нафта- из њихових шкриљаца неће нико да купује.
Сувише су скупи у односу на све конкуренте.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дотиче их и те како, зато су и стопирали.
да. И хоће да те натерају да то купујеш. Типичан рекетА како их дотиче?
Њихов прескуп Гас и прескупа-Лака Нафта- из њихових шкриљаца неће нико да купује.
Сувише су скупи у односу на све конкуренте.
да. И хоће да те натерају да то купујеш. Типичан рекет
Policija da počne da upada u kuće i konfiskuje penzionerima brašno kako bi se poslalo kao pomoć građanima SAD.Sada vucic nek posalje avion sa brasnom,doniram kilogram
Ima i mesa i hleba po prodavnicama koliko hocete.
Ne znam odakle te "fake" informacije
Ko da je Rusiji bolje nego SAD.
Nafta je pala na 30 dolara, a Rusija zivi od nafte i gasa.
Ima i mesa i hleba po prodavnicama koliko hocete.
Ne znam odakle te "fake" informacije
Video sam pre neki dan pregazenu macku koju jedu svrake. Nisam znao da kljucaju leseve. Tako ce i oni, prvo ce poceti sa kucnim ljubimcima svojih komsija a kasnije krenuti na same komsije.
Jbn, Alex ce pojesti svoje komsije, vec ih je odmerio.
Гашење Сунца је само добра прилика за извлачење из рецесије и раст инвестиција.Amerika će nadživeti gašenje sunca kad pogledam ko su joj neprijatelji.
Тим Србоамериканцима послати неко уцрвљано брашно, неће приметити разлику.Zaboravio Sam da napisem da donaciju dajem samo za Srpski Cikago
Tramp dao pare da trosimo a jos 2 tisuce stize uskoro.
Sve dobre flat screen su vec pokupovali po Wal-Martu. Kvalitetna marihuana bez zastoja se prodaje po apotekama. Trazim PS4 da kupim ali rasprodato.
Требало би спровести у дело идеју Ендрјуа Јанга, да се лова грађанима даје сваког месеца, читавог живота.
Tihi, da si Srbin sa dna kace, donirao bi im ponekog svog švercanog kozlića. Pokaži da si veća faca od tih luzerskih Amera.