U 2009 godini Tadiceva vlast zaposlila jos 5.000 ljudi u drzavnoj administraciji!

sto sam zao? sto ne volim parazite?

a ko voli pantljicare i ko ih gaji dobrovoljno kao kucne ljubimce? ja koliko znam - niko.
Pa ti nikog ne voliš. Ti si čovek-mržnja!
7692e_0_0x1dz.jpg

Stvarno pises svasta,bas zlo deluje,kako god. JA sam RADNIK u FABRICI,radim sa 3 godine PRAVNOG fakulteta(samo sam pravnik,bez diplomirani) i imam jos jednu. Sestra mi radi u poreskoj upravi i satire se od 8h na radnom mestu i bar jos 2h kuci,zato nemoj da pricas gluposti i da generalizujes.. Moj kraj ima 4 komunalna inspektora a potreban je 1! Bez generalicazija,i naravno kukolj treba da se istera,ali ne i zito..

e da ne idem skoro svake druge nedelje u poresku da nosim dokumentaciju pa da ti poverujem.

a kad odem svaka kancelarija poluprazna a ako u kojoj i nadjes nekog - on ili cita novine ili igra pasijans na kompjuteru.

Udjem tako i u 5-6 kancelarija dok ne navatam sluzbenika odbeglog sa svog radnog mesta u nekoj susednoj.

sto rece neko ovde , citanje novina na radnom mestu, ispijanje kafica , igranje igrica i zavrsavanje privatnih stvari u toku radnog vremena ne spada u "posao"

Poslednja izmena:
Ma nemoj da verujes nikome,to je tvoj problem:roll:

Ti mislis da je svuda isto,da je sve crno,da je sve najgore,da je sve problem,da niko nista ne radi,pa ta moja sestra je ljudima spasla stotine hiljada dinara samo jer ih je upozoravala od kuce telefonom na zakasnjenja,olaksice,bla bla. Mani se corava posla i uzivaj u zivotu,koliko god mozes:roll: umesto da vodis politiku..

e Jerry ko ti je kriv šta si u krivoj partiji :per: da si u DSu i među ovih 5000 sretnika:per: ...ćutao bi ko zaliven :rotf: :hahaha1:

ajd brzo menjaj partiju:rtfm:...još malo pa nestalo:hahaha:

lepo se zaposliš....pa nećeš više morat za siću dss-ovskih mrvica da otvaraš teme o Tadiću:per: i igraš nabrajalicu:per: na onoj temi o kursu evro-dinar :idea::mrgreen:

vidiš kako ti kyo želi svako dobro ;)
:bye:
ДСС-овске или неке друге мрвице?

dss, ns. sns, srs... sasvim svejedno - nema neke bitne razlike:zper:
:mrgreen:

Back