tvrdoća

jel vam je neko nekad rekao da ste tvrdi, ali ne u smislu da vam je kita tvrda ili da su vam bradavice ili sise tvrde ili dupe, nego da ste onako tvrdi kao osoba?
i zašto je guzicа cenzurisana reč, a dupe nije?
otac mi je na samrti rekao jednu stvar koja me je obelezila za ceo zivot i pomogla mi da shvatim ko sam: "renault scenic 1.3 H I T N O ful opremljen uradjen plin atestiran reg do2021 cena je fiksna".

jel vam je neko nekad rekao da ste tvrdi, ali ne u smislu da vam je kita tvrda ili da su vam bradavice ili sise tvrde ili dupe, nego da ste onako tvrdi kao osoba?

naprotiv sve sam suprotno od tvrdog stava prema zivotu i drugim ljudima
kod mene sve moze, ni zbog cega ne peglam vijuge nekom
imam neograniceno razumevanje za tudje postupke

savrsena sam znam:rumenko:

Sto se tice karakternih osobina prema sebi sam izrazito tvrd,ali ovako prema drugima mek i fleksibilan...ako sam sebi rekao ne onda je to definitivno...sa drugima sam spreman na dogovor,kompromis...:)

Хероина је некако тврда, не бих знао објаснити где и колико.

Хероина је за мене једна велика енигма !

Rekla mi jednom psiholog da sam rigidan. Onda sam se zalio kod nacelnika pa mi druga rekla da ipak nisam nego koleginica ima neki svoj nacin rada.
Posle sam se isparanoisao i terao sebe da gledam situacije iz raznih uglova, itd.

A vi kakote?

Back