Tvrđava - (2025)-serija

Priče o ustašama mogu svagdje biti nekakav izgovor, ali ne mogu u Dalmaciji. Kninskim barikadašima se dizala pobuna jer su preračunali i mislili su da će samo reprizirati 1941, a umjesto talijanskih fašista, ovaj put bi JNA bila "zaštitnik". I talijanski fašisti i JNA su nestali iz Knina.
Price o ustasama nisu nikakav izgovor i to nisu bile price.U tome je srz tvog nerazumijevanja.To su bili stvarni zlocini i kao sto mozemo vidjeti kasnije,ponovljeni su...tako da je strah od novih zlocina u te kako bio opravdan.
Nisu Srbi prvi zeljeli da se otcijepe,nego Hrvati.To nekako uvijek zaboravljas.
Srbi nisu dizali nikakve "pobune"dok su bili u Jugoslaviji,zar ne?

Price o ustasama nisu nikakav izgovor i to nisu bile price.U tome je srz tvog nerazumijevanja.To su bili stvarni zlocini i kao sto mozemo vidjeti kasnije,ponovljeni su...tako da je strah od novih zlocina u te kako bio opravdan.
Nisu Srbi prvi zeljeli da se otcijepe,nego Hrvati.To nekako uvijek zaboravljas.
Srbi nisu dizali nikakve "pobune"dok su bili u Jugoslaviji,zar ne?

Ajde me nemoj. Od početka 1989. se po Kninu i okolicu prave mitinzi i ***** se o ugroženosti, a SKH/SKJ u Zagrebu, Tuđman ni blizu vlasti. Sljedeće 1990. se po Kninskoj krajini naveliko govori o ustašama. Prvi su počeli Srbi u Kninu i to debelo 1989.

Ajde me nemoj. Od početka 1989. se po Kninu i okolicu prave mitinzi i ***** se o ugroženosti, a SKH/SKJ u Zagrebu, Tuđman ni blizu vlasti. Sljedeće 1990. se po Kninskoj krajini naveliko govori o ustašama. Prvi su počeli Srbi u Kninu i to debelo 1989.
Da,da...a nikakve ugrozenosti nije bilo.:roll:
Sto se i kasnije pokazalo...
Mislim,nemoj meni te bajke,molim te.
Sjecam se odlicno tog vremena i kako je sve pocelo.
Cemu afera "Spegelj",cemu naoruzavanje miroljubivih Hrvata?
Moras malo detaljnije da se bavis tim dogadjajima,ako te zanima istina!

Da,da...a nikakve ugrozenosti nije bilo.:roll:
Sto se i kasnije pokazalo...
Mislim,nemoj meni te bajke,molim te.
Sjecam se odlicno tog vremena i kako je sve pocelo.
Cemu afera "Spegelj",cemu naoruzavanje miroljubivih Hrvata?
Moras malo detaljnije da se bavis tim dogadjajima,ako te zanima istina!

Srbovanje i mitingarenje je 1989. Špegelj je 1991. Matematika je jasna.

Srbovanje i mitingarenje je 1989. Špegelj je 1991. Matematika je jasna.
Matematika je jasna od 41-e.
Srbima ovaj put nije trebalo dodatno objasnjavati,a Hrvati su se preracunali.Srbi nisu ponovo bili ovce.
Sto se tice serije,bila je vrlo,vrlo blagonaklona prema Hrvatima.Ni blizu kakvi su bili i sta je bilo.Ne znam sto su se Hrvati toliko uzbudili?

Matematika je jasna od 41-e.
Srbima ovaj put nije trebalo dodatno objasnjavati,a Hrvati su se preracunali.Srbi nisu ponovo bili ovce.
Sto se tice serije,bila je vrlo,vrlo blagonaklona prema Hrvatima.Ni blizu kakvi su bili i sta je bilo.Ne znam sto su se Hrvati toliko uzbudili?

Ako je u pitanju Knin onda je četničko-fašistička matematika od 1941. Masovni samoizazvani egzodus 150,000–200,000 Srba iz Hrvatske kojega ne bi bilo da se nije 1989. srbovalo po Kninu, da se nisu 1990. digle barikade i da se 1991. nije krenulo u otvoreni rat baš su usrećili sve. Odličan rezultat. Razina puča iz 1941. kada se mogao Drugi svjetski rat mogao provesti jedući kobasice od Vardara do Triglava, ali Dušan Simović i SPC vidjeli su zlatnu priliku srušiti kneza Pavla i ukinuti Banovinu Hrvatsku. Umjesto Pavla dobili su Pavelića i Jasenovac.

Blagonaklona prema Hrvatima? Serija je tipična SAOK mitomanija. Razina ministar Boris Bratina.

Back